Har satt upp alla

stjärnor och stakar idag,bytt gardiner och lagt på dukar, har haft tvättstugan oxå  och tvättat allt jag bytt....har även tvättat pälsen Lisa ska ha på söndag vid lucialottningen, det var välbehövligt dom har nog inte tvättats på mycket länge.Sitter och tittar på idol, nu är det verkligen inte lätt att säga vem som är bäst, dom är så otroligt duktiga allihop...vill att alla ska vinna....Nu vet jag iaf vad jag inte ska köpa för blommor=) tazetter som sprider en doft av kattpiss klarar jag mig utan, det räcker med att det bor två katter här hos oss. Tur att lilla B är bra med växter så man kan bli varnad....Ska titta färdigt på idol och sen hoppa in i duschen så får vi se vad som händer sen=).

Var med Lisa

på utvecklingssamtal igår....riktigt roligt när hon fick så många positiva omdömen=). Var till sparbanken i Lindesberg och tittade på korten på luciakandidaterna, jättefina bilder på jättefina tjejer=) på söndag ska det lottas vem av dom som blir lucia, men det är som Lisa säger det spelar ingen roll, det är en upplevelse bara att få vara med.......Lilla B jag bloggstrejkar inte alls,jag är bara lat men jag läser iaf din blogg och får mig ett gott skratt, men vad i hela fridens dar är tazetter? har aldrig hört talas om dom.....Nej nu är det dags för bingen, är trött som sjutton efter en snurrig kväll=) är det två virrpannor som jobbar så blir det så men desto roligare blir jobbet för man vet aldrig hur det blir, det är inte så förutsägbart då=). Natti Natti hörs i morgon

Har av nån

anledning blivit så j***a kvällstrött....kan inte förstå varför och tycker definitivt inte om det=( Jag gillar att vara uppe sent och skrota, brukar vara som mest kreativ då.....men men nu är det sängen som gäller redan vid 22-23 tiden, Erik däckar han oxå tidigt...han som absolut inte kunde sova, nu är det inga problem när han har börjat jobba^^)ja så kan det va  .....ska på utvecklingssamtal i Örebro i morgon, kvart i fyra ska vi vara där , så det blir till att åka direkt från jobbet in till Lindesberg och hämta Lisa från praktiken på Frosts och dra till Virginska skolan. Sen när vi åker tillbaka får jag åka in till Slöjsmossen och släppa av henne så det kommer att bli en tuff dag....har ju haft skitveckorna på jobbet.....flera dagar på raken , bara dagtid så imorgon är det nog direkt isäng, men sen har jag en kväll före två hela dagars ledighet=)

Sitter nu i

Vingåker och skriver, resan till Eskilstuna gick bra.......men......GPS iall ära och visst är det bra när man inte hittar vägen men inte f*n är det närmsta vägen den visar=(. Nåja prinsessan blev hämtad och jag körde Tobbes bil och Erik Peters till Vingåker så nu är det bara gos o mys med prinsessan som är hur pigg som helst, men det är inte hennes farbror som ligger som en död sill på soffan....skyll sig själv heter det visst när man svingar för många pilsner med superkusinen=)och en tripp till Eskilstuna väntar när Tobbe och Carro vill hem nån gång i natt...känner jag Tobias rätt så blir det väl snarare morgon innan han har festat klart^^) tur att Carro är med=).Nej nu ska jag mysa med prinsessan=) hörs imorgon.

Sovit som en

klubbad säl i natt=) vaknade kvart över tio..så nu blir det till att lägga på ett kol. Ska åka till Eskilstuna och hämta prinsessan som är på morfars bröllop,så hennes föräldrar får bröllopspartaja ifred så länge dom vill,  Erik hämtar dom nån gång inatt sen. Har lånbytt bil med Peter eftersom dom behövde drag på bilen till flytten och du Peter du kan vara alldeles lugn, har man två hallar så kan det vara lätt att glömma vilken man hängt nycklarna i så dina reservnycklar är inte borta=). Vet två tonårstjejer som inte är allt för ledsna över att dom blir ensamma hemma till imorgon, såg nog hur dom ansträngde sig för att inte visa sin glädje....Nej nu måste jag hoppa in i duschen och fixa lite mat innan vi far söderut.

Fick verkligen ett

bra tips på lilla B:s blogg angående julgranspynt=) att man klär granen med ätliga saker( typ choklad pynt, polkagrisstänger osv ) och så får alla äta av den och då klär ju granen av sig självt och man slipper det eländet, bara att kasta ut granen....hon är bra klurig och finurlig den där lilla B och det syns på henne oxå vill jag lova=).

Har inte blivit

mycket skrivet här, du har alldeles rätt lilla B...men det beror inte på att jag är på väg mot Lindesberg skjutandes en bil till skroten för den har han fixat, han som var misstänkt från början och som så ivrigt förnekade all inblandning i att batteriet laddade ur....det blev bara att krypa till korset och erkänna at det hade med en viss herres fixande med slutsteg och dylika finesser att göra=). Jobbade två pass igår, började 7 och slutade 22:30...omöjligt att hitta vikarier, men det resulterade i att jag blev ledig idag istället och det var ju inte helt fel, men gissa om jag var slut som artist när jag kom hem igår kväll=) pratade med Carro o Tobbe i telefonen men jag kommer inte ihåg vad vi sa så jag får väl ringa upp igen ...jag tror att vi sa att vi skulle höras på fredag^^). Erik och jag ska ju åka dit och agera barnvakt och chaufför på lördag när dom ska på bröllop, längtar så efter världens goaste prinsessa så det ska bli roligt, har väl fixat med lite andra saker idag oxå men det återkommer jag med när allt är klart=).

Satans j***a

skitbil...eller oxå den som brukar använda den mer än vad jag gör=( imorse var den helt död...fanns inte tillstymmelse till liv, Lina fick skynda sig till tåget men jag orkade inte ens bry mig, för inte f*n tar jag tåget  till Storå för att sen GÅ till folkets hus och dessutom komma massor försent=(.MIsstänker starkt installationen av cd-spelaren men det förnekas ivrigt av den som installerat den....får se i morgon bitti för nu är batteriet laddat igen och f*n ta bileländet om den krånglar..närmaste bilskrot är i Lindesberg och jag lovar dit ska den om jag så ska skjuta på den för hand.....Jag kan ju inte göra som lilla B och sno en bil heller för jag har ingen bil jag kan sno....Öm i örat är jag oxå efter pratet i telefon igår med Å och inte blev det bättre av ett 2-timmars samtal med äldste sonen =) men nu har vi gjort upp helgen och det kommer att funka bra. Dags att inta snarkofagen och hålla tummar och tår att bilen startar i morgon bitti.

Har inte

skrivit nåt på flera dagar...det har sina skäl, jobbat kväll och kommit hem sent  plus att en tös har kommit hem och datorn är upptagen igen=)Idag har jaf iaf jobbat dag, bytt med A som fick slita i kväll, sen har jag pratat i telefon med Å i 31/2 timme=) började prata kl 17 och slutade kl20:30 för att min telefon började pipa att batteriet höll på att ta slut....mycket trevligt, mycket att skvallra om^^). Erik fick jobbet så nu kan mycket komma att förändras....äntligen. Har planer och känner att nu kan det bara bli bättre^^).Ska upp i morgon oxå...planeringsdag hette det visst... så Natti Natti allihop, hörs i morgon om jag hinner först på datorn=).

I bland är

nog han däruppe med mig iaf.....Vattnet är avstängt här ikväll, det har stått i tidningen så man skulle tappa upp det vatten man behöver. Men med mitt usla minne så var ju det borta sekunden efter jag läst det=)kom på det när jag märkte att vattnet var borta^^) men så kom det tillbaka och det stod mycket riktigt i tidningen att från och till skulle det försvinna...skyndade mig därför att sätta på kranen till badkaret för att ha till toaletten och sen några tillbringare in i kylskåpet....sen började jag med att plocka lite och gjorde mat till sonen, klockan gick och till affären skulle jag oxå...då helt plötsligt var det som om nån sa åt mig:VATTNET.......släppte allt och rusade i raketfart in i badrummet, beredd på det värsta, men som genom ett under så var vattennivån alldeles vid kanten på badkaret, en liter till och det hade blivit torka golv för mig resten av kvällen...ibland undrar man om det inte finns nån som hjälper oss liiite=)

Nu äntligen

desperate housewives=) veckans höjdpunkt....

Fick en känsla av

att jag kan missförstås...det är ingen kritik mot  Storå eller nån viss person, måste passa på att ge Storåskolan credit för att ni har så bra undervisning och lärare som bryr sig...så många gånger som någon har ringt från Storåskolan under en termin har ingen gjort från Ljusnarsskolan under 2år. Har en dotter som tycker att det är roligt att gå i skolan igen, det har hon inte tyckt på länge...Helt suverän undervisning, duktiga kompetenta, engagerade lärare...är hon borta från skolan en enda dag ochjag inte har ringt så ringer hennes mentor... på Ljusnarsskolan kunde hon vara borta från skolan en hel vecka utan att någon brydde sig överhuvudtaget.. .. Intelligensnivån på Ljusnarsskolan är inte speciellt hög, det har ju visat sig genom att den kompetenta personalen har försvunnit till bättre arbetsuppgifter..och kvar är dom som inte kommer längre...och så den där som inte fattar hur patetisk hon är, den som alla säger att man inte ska ta för att vara intelligent, men det är det ingen risk att någon gör.........

Blir en

sovmorgon i morgon oxå=) tack I för att du bytte tur med mig imorgon...Erik ska ju på anställningsintervju och tyckte att han skulle ha bilen dit. Han ska vara där kl 10.00 och jag skulle ju börja jobba 07.00 och enligt herr Ego så hade jag kunnat cyckla eller gå till Storå bara inte han behövde göra nåt av dom till Bångbro=). Studievägledaren ringde idag oxå och ville boka en tid med unge herrn, får se hur han kan få ihop studier och jobb...ett j...a dilemma....man tackar väl inte nej till ett jobb, men utbildning är oxå viktigt...det är nåt jag verkligen försökt pränta i mina barn......men ändå har en av dom lyckats utbilda sig till undersköterska...och vantrivs så fruktansvärt på sitt jobb,men han kan iaf trösta sig med at han fortfarande  är ung och har möjlihet att göra nåt åt saken, svårare för hans mor..tyvärr. En ganska tuff tid framför mig på jobbet ondag kväll torsdag dag, fredag kväll, lördag kväll, söndag kväll, måndag egentligen ledig men då är det nån obligatorisk utbildning, tisdag, onsdag,torsdag,fredag dag=( hur j...a trött är jag på lördag och söndag då? Det här j...a jobbet suger så inih.....e.......

Har hunnit så

himla mycket idag=) dammsugit, torkat golv, tvättat och strukit all tvätt...känns så himla bra, vill att alla dagar ska kännas så här...Lilla B du undrade om vi övergett flyttplanerna...nej det har vi inte, men saker ändras hela tiden och nu är det så att sonen i huset har fått ett telefonsamtal där han erbjuds ett jobb...hur ofta händer det en 18-åring att någon ringer och vill att man ska komma på arbetsintervju? Det kan han bara inte tacka nej till, så på onsdag ska han dit och går det bra leder det till en provanställning...och går den bra leder det förhoppningsvis till en fast tjänst och då vill han självklart flytta till något eget, då är vi i ett annat läge och kan flytta dit vi vill och jag lovar det är INTE guldsmedshyttan... fick ångest bara av att åka runt och titta på lägenheter utan att ens vara in i dom=( tycker jag at kopparberg är en håla med droger och inavel så är det väl ett nerköp att flytta till guldsmedshyttan, där det är än värre....Vi får väl se vart det leder, men  vi har tiden för oss och behöver inte stressa fram nåt man ångrar sen. Eftersom Lisa går i Örebro på gymnasiet och Lina har tänkt sig samma utbildning så är ju Örebro en  tanke vi har haft, eller Lindesberg, vi får se jag skulle oxå vilja vara så nära så jag kan hjälpa min kära sons underbara sambo när hon tänker utbilda sig till sjuksköterska, jag vet hur svårt det är att få ihop utbildning och barn så jag hoppas att jag kan avlasta er så mycket det går och att få ha prinsessan är ju bara ett privelegium.

Strålande solsken idag

har iofs varit det under helgen oxå, men har nog varit för trött för att se det=). Det tar alltså två dagar att komma igen efter att ha jobbat....helt sjukt, det är ju inte fysiskt tungt men psykiskt....hönsgård  är bara förnamnet, tror tyvärr inte att det kommer att bli mycket bättre, om inte något radikalt görs...vi får väl se vad som kan göras. Har iaf varit ute på en lång skön promenad, det rensar huvudet när man får gå för sig själv och filosifera=) många idèer och lösningar som föds då...om dom sen går att genomföra är en annan sak, men om man inte försöker så vet man ju inte^^). Ska ta en svängom med snabeldraken sen får jag se vad som sker....

Söndag idag

och har inte gjort ett skit...bara slappat, Lisa och jag har suttit framför tv:n eller datorn, till och med blev det en liten lur framför tv:n=). Nu är Erik hemma igen och har gått och lagt sig så det blir väl det jag får göra oxå, är ledig två hela dagar till=) ska bli riktigt skönt....Idag har det varit det kommersiella jippot "fars dag" men eftersom mina yngsta barns far inte finns i livet och de äldstas far aldrig brytt sig så finns inte mycket att fira.....och lika bra är det, för de enda som tjänar på det är köpmännen.

Alldeles ensam

hemma är jag idag=) en är i Vingåker, en i Slöjsmossen och en i Ställdalen......lugnt och mysigt värre^^). Har datorn för mig själv, tv:n för mig själv kan titta på vilken kanal jag vill,och tittar jag inne på Eriks rum så har jag hur många kanaler som helst att välja mellan=)Lördagsgodiset har jag oxå alldeles för mig själv, ska göra mig i ordning nu och sätta på mig morgonrocken för att mysa ner mig i soffan och se om det kan vara nån bra film som JAG får välja för en gångs skull,men har en stark känsla av att den här kvällen slutar i soffan innan filmen hinner sluta...mina lördagskvällar brukar sluta så av nån anledning...ser början av filmen och eftertexten sen får jag se om den nån annan dag^^).

Nu sitter

vintersulorna på.....på bilen alltså, så nu kan man öka farten igen=), nej förresten det är inte värt att göra det för då kanske man "gör en Peter" *fnissa*. Har tvättstugan idag och eftersom söstra mi hade den igår så var det städat=) första gången på länge som jag inte behövde börja med det, måste skynda mig att bli klar eftersom jag har bytt och ska jobba kväll....blev tvungen till det eftersom jag fick tid för däckbyte på fm. Annars är läget helt ok, känns riktigt bra idag........

Är så trött på

alla  j...a idioter som bor idet här huset...morr...fräs....Kan för f*n  inte gå ut i trappen utan att springa på nån j..a pundare eller alkis=( Har funderat på att såpa alla trappsteg så dom slår på arslet ordentligt...men så kom jag på att söstra mi och kontaktfarbrorn faktiskt oxå bor här, så då var det uteslutet, förresten så tar dom väl hissen för inte f*n orkar dom väl gå trapporna. Haschröken står som ett moln i trappuppgången och det luktar så man får hålla för näsan och skynda sig att öppna balkongdörren, så här var det inte när vi flyttade hit om nu nån trodde det...nej det har kommit efter att huset såldes och oseriösa hyresvärdar tog över....men men dom får väl fortsätta med det så har dom inga vanliga hyresgäster kvar ( dom enda i huset som jobbar är söstra mi och jag) men dom behöver ju å andra sidan inte bygga ut Rällsögården, släng in lite personal i huset och sen är det ett hem för missbrukare, klienterna finns ju redan.

Har tagit ett varmt

härligt skumbad=). Sitter nu imorgonrock och myser...ska ringa min stora prinsessa(saknar henne....) och höra hur det är, sen blir det bonde söker fru och en mugg varm choklad och sen blir det nog godnatt för idag, ska upp tidigt i morgon=(.

Har plötsligt fått

sån energi att städa=) men det behövs kan man säga, om man inte tycker att det är snyggt med fönsterbrädor som är täckta av jord=) kattskrället har fått för sig att blommorna är till för honom att gräva i..... ska lurpassa på honom nån gång och ha duschflaskan i beredskap^^). Gardinerna är lianer så dom hänger som jag vet inte vad i fönstret, stamklättrar på hyllorna gör han oxå så nu har inte stackars Gunnar nån stans att gömma sig, tror han är rejält trött på Hans ibland, inte utan orsak vill jag lova. Tomt och tyst här hemma utan några tjejer....Lisa är ju på praktiken så hon bor ju i Slöjsmossen hos Ankie, tror Erik tycker det är rättså skönt att få vara själv i två veckor, kan nog vara lite drygt att ha två tonårssystrar ibland....Han är i skolan just nu så nu är det såååå lugnt, får passa på att få nånting gjort under tiden.

På grund av

terroristernas inbördeskrig varvid sladdarna till modemet rök all världens väg så har jag inte kunnat skriva nåt ikväll=) fattar inte at jag alltid blir lidande i deras krig....det är väl en mammas lott att alltid stå i skottgluggen. När väl sladdarna var återfunna så var den som vet hur dom ska sitta  försvunnen....bilen var oxå försvunnen...två tonåringar var mycket billiga ikväll..hur mycket kunde jag få för dom på blocket? Får nog f*n betala för dom=). Lilla fröken Englund hade iaf haft en bra dag på praon i Vingåker , men hon var rejält trött och när jag förklarde för henne att så långa arbetsdagar har man som vuxen så tyckte hon att  den erfarenheten kunde hon få i gymnasiet ,när hon hade bestämt sig för vad hon ville jobba med=) hon  sov iaf tidigt ikväll enligt hennes storebror^^). Sova ska hennes trötta mamma oxå göra nu så natti natti och sov så gott.

Nu har jag lämnat

 Lina hos storebror med familj, Har oxå fått pussar och kramar av prinsessan<3 hon är sååååå mysig och härlig...en 17- månaders prinsessa.. finns det nåt underbarare? Hon stod i fönstret och tittade när vi  kom och hon sa: FARMOR.......sen har hennes pappa lärt henne nåt...när vi satt och fikade så skulle hon skåla med allihop=) skål sa hon och sen gick det laget runt, tar lite tid att fika när man ska skåla hela tiden^^). Full av bus är hon oxå och håller igång hela tiden, men till slut blev det en dusch, farmor läste saga, välling och prinsessan somnade som en  klubbad säl...Det ska farmor oxå göra nu, är ledig i morgon  men får väl gå upp och se till att en viss herre kommer iväg till skolan... men är ju inte sämre än att jag kan lägga mig igen om jag känner för det=) natti natti allihop, hörs i morgon.

Nu har jag

gjort en hel hög med piroger till Tobbe=) tror det blev 18 st, så nu kanske han äter så han blir less istället=). Ska bara fixa lite mat till oss så får vi ställa kosan söderut, får ÄNTLIGEN träffa prinsessan igen<3. Lina har packat färdigt säger hon... men jag vet hur det där brukar vara, lite sommarlinnen och jeans när snart snön kommer....får nog ta mig en titt och lägga i nån tjock tröja, mössa o vantar=). Skriver mer ikväll när jag kommer hem, ha de så länge....

Har gjort

degen till pirogerna nu, så nu får Tobbe mammas piroger=) han fick receptet och gjorde egna men dom smakade inta alls lika bra sa han^^). Sitter och väntar på Lina, hon och Bella åkte till Djäkens och skulle grilla korv....Anna och Julia skulle oxå med. Tyckte det var lite sent på året för att åka till sjön o grilla, dessutom åka moped i mörkret o kylan men men dom skulle iaf göra det. Bellas mamma ringde nyss och undrade vart dom var så hon skulle ringa på Linas mobil( Bellas funkade inte) så dom kanske kommer hem snart då, det måste iaf vara kallt  och mörkt där ute nu, ska nog ta och slå en signal jag oxå. Nu har jag gjort det och dom skulle åka hem om en liten stund, jaja mammor som oroar sig i onödan, men ju äldre man blir desto oroligare blir man och ser ta mig sjutton faror överallt, är nog en jäkla hönsmamma=).

En lååååång trist

dag, har haft tvättstugan, så Lina har rena kläder när hon ska åka imorgon,det går väl åt en del när hon ska vara borta två veckor. Ska försöka komma iväg i tid imorgon så jag hinner vara med prinsessan. Har nyss kommit hem från kyrkanoch allhelgonahögmässan, var där med mor och syster, sen gick vi till kyrkogården och tände ljus på mormor o morfars, Ingers, Pirkko och Peters gravar, men då gick mor hem och Peter och Tino följde med istället, sååååå mycket ljus på kyrkogården, det är verkligen fint.Ska sätta mig en stund framför tv:n och bara ta det lugnt innan jag ska göra degen till pirogerna som Tobbe har beställt=)höres kanske senare....

Blir så trött

på falskhet, säger en sak ena dan och en annan nästa. Stå för det ni säger för f*n och sluta fjäska, hur f*n kan man låtsas vara så j...a trevlig till nån man pratat sååå mycket skit om?Håll hellre tyst än var så inni......e falsk.....

GRATTIS TOBIAS

på namnsdagen, Tobias betyder herren är god......

Idag har jag

skjutsat Lisa till Lindesberg och fortsättningen på Bergslagens Lucia=) Dom har provat ut luciaklänningar och tagit med dom hem för nästa torsdag blir det fotografering och sångövning....nytt för i år är att det blir ingen röstning utan det blir lottning vem som blir lucia, lika bra det för alla är så söta så vem kan välja^^). Det var väl nog för dom när det hade tagits ut 11 kandidater och sen skulle det bli sju kvar....vet en liten fröken som var sååååå nervös, men det gick ju bra och nu är hon en av sju kandidater till Bergslagens lucia-07. Annars har jag inte gjort ett skit idag, bara slappat....måste ha såna dagar oxå, men imorgon väntar ännu en kväll på the house of gossip=) men sen väntar tre dagars ledighet.....jippi!!!!!!!! I kväll började ännu ett favoritprogram, Medium... med en av mina favoritskådespelerskor Patricia Arquette, men det här avsnittet var nog ett av de sämre, hoppas det blir bättre nästa vecka.... ska uppsöka snarkofagen nu så man inte sover bort hela förmiddagen, vet att jag och yngste sonen kommer att ha en diskussion om bilen imorgon.... båda anser sig behöva den bäst... och jag känner oxå på mig vem som kommer att förlora.....brukar bli så i diskussitioner med den mannen, vet inte var f*n han får alla argument ifrån, men helt plötsligt utan att jag vet hur det gick till så har han vunnit=(nåja vi får väl se i morgon. Natti Natti.

RSS 2.0