Den 19:onde maj

ska jag på seans...det är rätt länge sen jag var på det sist så det ska bli spännande:). Jag vet att det inte är nån bluff för jag har varit med om att den jag har haft med mig har fått kontakt med andra sidan och dom har då talat om saker som bara de som varit med kan veta . En gång så hade den som ledde seansen haft kontakt med personer på andra sidan som inte ville vara med på kvällen av olika anledningar och han hade då gjort teckningar av dom...efter en stund så visade han upp en teckning på en liten flicka med stora mörka ögon och jag såg på en gång att det var samma ögon som E. Han berättade att den lilla flickan hade gått över vid 8 års ålder och att hon hade cancer...sen talade han en massa om att hon hade det bra och att hon var med sina  nära varje dag och att dom inte skulle vara ledsna för hon hade det bra och ville inte tillbaka...både jag och vännen y knuffade på e och sa till henne att det är ju l men hon satt som paralyserad..tillslut så räckte hon upp handen när han frågade om nån kände till den lilla flickan och E fick bilden som hon nu ramat in. Hur kunde han rita av en liten flicka så att hennes mamma kände igen henne och hur kunde han veta att hon dog vid 8 års ålder i cancer? Jag skulle så gärna vilja få kontakt med min bror men jag vet inte om det är för tidigt....ett medium sa en gång att de inte kan ta kontakt förrän 2 år har gått bara för att de ska förstå att de har gått över till andra sidan och inte stanna kvar och bli vilsna...ja det återstår att se...vet ju att Roger oxå trodde på att man lever vidare i en annan dimesion...hoppas såklart att han kan ge mig svar på mina frågor. Erik ska oxå med och jag hoppas han kan få kontakt med sin pappa.....många frågor som är obesvarade där.
I vilket fall som helst så kommer det att bli en spännande och magisk kväll:)

Oj vad dagarna

går fort! Känns så långt med 9 dagars ledigt mellan jobbvarven men fy vad fort det går...det har redan gått 5 dagar och så är det helt plötsligt bara 4 kvar! Inget får jag gjort heller, jodå lite kanske:) Jag har varit ner till lillasyster och hjälpt henne att göra i ordning rabatterna och satt frön. Återstår att se vad som kommer upp..ogräs eller blommor, gödsel behövs inte det har katterna redan fixat...Mimmi låg i buskarna och blängde surt på oss när vi höll på, såg noga tt hon tänkte: håll på ni bara jag ska nog se till att det växer blommor både här o där när jag har hjälpt till på mitt sätt...
Mailat underbara Frostviken oxå så det blir allt en sommar igen i Paradiset:) Lite extra jobb här hemma oxå men på dagtid ska bli kul eftersom jag inte jobbat dag på över ett år. Lite orolig är jag eftersom det är den avdelning jag aldrig har varit på men det kanske kvittar eftersom alla avdelningar har ett sätt att jobba på numer ( lotte) men det verkar bra både för brukare och personal. Ska jobba mellan 9 och 18 så långt pass blir det...ska bli intressant att se hur lotte fungerar men jag har alltid tyckt att det verkar vara ett himla bra sätt att jobba på så nu får jag veta om det är som jag tror:)
Solen skiner än så länge men det har ju lovats snö i helgen...det behövs inte alls tycker jag...det kan nån annan få, nån som vill ha det om det nu är nån som vill det:) nu vill vi ha sol och varmt, men inte för varmt så allt exploderar och är över på en gång, nej lite lagom sådär att man kan sitta ute och njuta av solen och dricka en kopp kaffe och tycka att det är så där underbart som det bara kan vara just den här tiden på året:)

Så var påsken över

nästan i alla fall:). Det har varit en lugn påsk och jag har varit ledig i 3 dagar:). I torsdags natt fick jag och min arbetskompis för oss att klä ut oss till påskkäringar( ja jag vet att det inte hade behövts att vi klädde ut oss) Jag fixade till mig med lång svart häxklänning, sjalar och svart peruk, sen röda kinder och fräknar förstås:) när jag skulle gå iväg så först morrade hunden åt mig...sen fick jag stå och trycka i porten en stund eftersom Filadelfia mittemot hade haft möte och en massa människor utanför...men sen smög jag ut i mörkret och for iväg till Guldsmedshyttan! Tanken slog mig att det kunde ju faktiskt vara poliskontroll efter vägen och jag är inte så säker på att körkortsbilden stämde:).
Natten blev i alla fall väldigt lyckad och jag har inte sett så glada brukare på länge, vi fick ju naturligtvis ta det lite försiktigt när vi gick in i stugorna men det var inte en enda som blev skrämd utan alla var så positiva! Arbetskamraten slog omkull sig trappan när hon trampade på sin långa kjol men det var oxå det enda missödet den natten, vi hade ju tur som inte fick punka och behövde ringa bärgare för då hade dom väl tyckt att vi kunde fotsätta på kvasten eller att vi fick nåt larm där vi var tvungna att tillkalla ambulans för då hade dom väl tagit med oss oss kört oss till nåt ställe där dörrarna är låsta:).
Det jag inte hade tänkt på var att det var ljust när jag skulle hem och inga andra kläder hade jag med mig...men jag tog av sjalen så bara peruken var kvar, antar att det inte var nån som tänkte på det, men jag har nog aldrig mött så många bilar så tidigt en helgmorgon...men det är ju sånt man får bjuda på...kan man inte bjuda på sig själv ibland så vore det allt bra tråkigt:)
Nu är iaf påsken slut för min del för i natt så är det jobb igen. Den här gången dock utan att vara påskkäring!

RSS 2.0