En helg med dom sötaste...


Bada hos farmor/mormor är jättekul

l

Trollunge i badetprinsessa i badetpärlar godis...så fina godispärlortrollungen får hjälp av moster Linaprinsessan får hjälp av faster Lisachoklad är jättegott tycker trollungengodishalsband oxå tycker prinsessanLiten trollunge sover sött

.

så gör oxå en prinsessa


men naturligtvis hade vi borstat våra tänder först

Nu ska du bli fiiin lilla kusin...och jag oxå...visst blev jag fin..och jag oxå....
såklart ni är finast i hela världen mina älskade små skruttungar:))

Den här helgen

har det varit barnbarnsmys:) Både prinsessan och trollungen har varit här och sovit över:). Hur mysigt är det inte med barnbarn och så många skratt man får av alla kommentarer från dom, även från en lite trollunge som inte kan prata som vi utan använder egna ord och gör sig förstådd ändå! Prinsessan har börjat förstå det där med att man kan göra sig fin med lite hjälp...ett läppstift tex. det har hon använt hela helgen och vägrat tvätta bort det...hon var ju fin! Trollungens lilla mun målades av kusin prinessan och så var det två som var fina:)
Vi har åkt pulka och bob och lekt i snön nere vid dagis, matat änder, lekt vid skolan, badat, pärlat med godispärlor, tittat på askungen, ätit lördagsgodis, läst sagor och när klockan var 21 så var trollungen slut som artist och slocknade i sin säng, prinsessan försökte med att ruska i sängen och i smyg försöka väcka trollungen , men det var lönlöst och prnsessan kapitulerade och somnade så sött hon oxå. Prinsessan vaknade vid 9 och då måste man bara väcka trollunge och farmor, såklart ville vi vakna då:)
Trollungens mamma och pappa hämtad henne på söndagen och jag skjutsade prinsessan hem till Vingåker, trodde nog att hon skulle somna efter halva vägen men ack vad jag bedrog mig hon var vaken hela vägen ...15 mil...och tyckte att Linda och hon skulle lägga pussel när vi kom hem, är inte helt övertygad om att hennes bonusmamma  hur snäll hon än är har lust att lägga pussel med prinsessan när det är sovdags för länge sen och lillskrutt ska upp tidigt för att gå på dagis och sen sen hem till sin mamma, är ju inte kul för hennes mamma heller att få hem en trött o grinig prinsessa:)

Ibland måste man

stanna till ett tagoch känna efter vad man vill och vad man känner. Det har varit mycket upp och ner, många tankar och funderingar både på vad jag vill och vad som är möjligt att genomföra. Mycket har hänt under hösten som har fått mig att verkligen tänka efter, det kanske är dags att jag börjar tänka lite på mig själv oxå, vad jag vill för en gångs skull. Visst jag har ett jobb jag trivs med men det är inte bara jobbet man ska trivas med, det är ju allt runtomkring oxå och det kan jag villigt erkänna att där finns det mycket att jobba på. Tankarna far iväg..ska jag flytta och starta om , ska jag lämna det gamla vana trygga och känna att det ändå inte är det jag vill ha, ska jag kasta mig ut det okända och börja leva? Ja det är många tankar. Kanske behöver jag bloggen ändå för att få ur mig det jag känner, en slags ventil som lättar på trycket som finns inom mig. Jag är ju ofta ute på facebook men allt är ju väldigt ytligt där och inte vill man lämna ut tankar och känslor där på ett ställe där vissa verkar tro att bara man har en jäkla massa fb-vänner så tyder det på att man har VÄNNER! Så är det ju inte i denna ytliga värld, nästan skrämmande när man tänker på att där sitter människor ensamma i sina hus och tycker att dom har en massa vänner när det enda dom egentligen har gemensamt är att dom har en facebookstatus, istället för att gå hem till varandra eller göra nåt tillsammans så sitter man vid varsin dator och pratar eller spelar en massa spel som man för några år sen skulle visat barnen så dom kunde spela, hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle sitta och mata katter o hundar o fiska och vad det nu är i cybervärlden....Just nu sitter jag på jobbet och ska göra ytterligare en natt, sen bara en natt kvar innan ledigheten på 9 dagar väntar. Ska kanske börja nysta i saker och se vart det leder, börja vara lite mer egotrippad, vara som de flesta andra..........

RSS 2.0