Nu bär det av till Gäddede

åker om en liten stund, har nio timmars resa framför oss=). Ha det så bra allihop så hörs vi om en månad, om jag inte kan låna nån dator där uppe för då kan jag ju skriva lite här. /Kramizar

Att leva med

Erik är verkligen en berg o dalbana, man vet aldrig vad som väntar och man lär sig att inte ta något för givet=), nu skulle jag sätta mig vid andra datorn  för Lina satt vid den här men jag fick inte igång den hur jag än försökte, jag frågade Lina och hon hade försökt utan att lyckas, då ringde jag Erik och då visade det sig at han hade plockat ur hårddisken igår när han skulle hjälpa Jeppe och så säger han bara: den sätter jag in på två minuter , men vad f*n hjälper det mig när han inte är hemma? Detta är livet med Erik i ett nötskal^^).Har mest irrat omkring som en vilsen höna idag, kan inte packa eftersom jag kanske behöver grejorna  och vill inte städa färdigt eftersom mattorna inte har torkat, men jag vet ju att jag är som mest effektiv när jag har kniven på strupen så imorgon kommer allt att ordna sig,det gör det alltid=). Grannen ringde ikväll och var förtvivlad  hon hade glömt nyckeln i dörren igår kväll och kom inte på det förrän i morse och då var den ju naturligtvis borta, det är ju inte så konstigt så mycket skumma individer som bor i det här huset, tur att hon iaf har säkerhetskedja på dörren oxå. Ska snart krypa ner i den sköna mjuka sängen och hoppas på att man får sova hela natten, har varit dåligt med det på sista tiden, är väl de gamla hotellspökena som vill jäklas^^)Natti Natti alla goa människor, hörs i möra.

Solen skiner

och det är SEMESTER kan det bli bättre....jo de förstås komma ifrån den här j...a hålan sen är det perfekt=). Men det gör vi ju på måndag, längtar verkligen dit,det enda som känns jobbigt är ju att jag är så långt bort från prinsessan, tror att jag åker och kidnappar henne och tar henne med mig^^)men då får vi väl en saab i hasorna efter oss som tar tillbaka henne=) så det får väl bli till att längta=(. I går var Ankie och hennes mamma här och hämtade jycken, vi var ut en sväng på treshillingdagen och när vi kom till malmtorget så kom Ankies moster, hon var där för att dansa  med folkdanslaget, dom hade ingan aning om att hon skulle vara där så det blev en överraskning, hon är 20 år yngre än Linnea och 6 år äldre än Ankie så man kunde ju tro att dom var systrar istället. Sen gick vi en sväng till bibliska trädgården det är jättefint och intressant där, man lär sig en hel del om växter där och det kan behövas så dålig på sånt som jag är=) tittade oxå på slutet på cykeltävlingen, fy så fort dom åker och så oskyddade dom är om dom skulle köra omkull, tycker det ser riktigt läskigt ut. Skjutsade upp söstra mi o Peter till Ställdalsparken så dom fick svänga sina lurviga,det hade varit mycket folk och trevligt enl den info jag fick av Peter idag, så det är ju kul att folk går dit när dom ordnar något, det är ju  så trist och tråkigt i den här byhålan annars så det  behövs verkligen att det händer något positivt  istället för allt negativt så kanske vi inte behöver ståta i toppen på aftonbladets lista över brottsliga kommuner=). Nu ska jag stryka tvätten från igår och fixa lite mat åt terroristerna som förhoppningsvis vaknar snart ( Erik alltså) Lina har jobbat så hon har rätt till en liten lur, Lisa o Rickard drog som vanligt till Ställdalen, kommer hem i kväll eller i morgon bitti. Glömmer hela tiden bort att Ville inte är hemma och tänker stup i ett  att jag måste gå ut med han, känns lite skumt att inte ha nån jycke som ligger och snarkar högt och voffar o poffar i sömnen, är ju så van vid dom ljuden, men det är ju ganska skönt att inte behöva gå ut med han när det blir kväll och man är lat=).

Vet ta mig tusan inte

vart jag ska börja...har så himla mycket att göra, har tvättstugan, måste handla se över vad vi ska ha med oss, städa,stryka,packa, Ankie kommer och hämtar Ville,ja det är tusen saker att tänka på när man ska vara borta en månad. Det är ju skönt att Erik har körkort i år iaf så jag inte behöver köra 160 mil själv utan vi kan turas om, det blir  bra. Nej nu måste jag sätta fart och rusa ner i tvättstugan och skifta maskiner så det hinner bli torrt innan kvällen.

Äntligen sista arbetsdagen

och det kan jag lova var en strulig kväll. Slarvig personal må man säga skicka hem en vårdtagare utan gröna pärmen , dessutom ingen signeringslista och vederbörande har insulin....inte nog med det två dosetter stod delade och facket för kvällsmedicin var tomt...hade hon fått medicinen? vilken dosett skulle hon ha, skulle hon ha båda? Nu när det är så många vikarier hur lätt hade det inte blivit fel, det är skrämmande att sånt slarv och sån nonchalans får förekomma inte undra på att det blir många  tillbud o fel i vården. Nåja vi löste det på bästa sätt men det kändes inte ok. Erik ,Jeppe o Josse kom och hämtade mig, dom kom direkt från Vingåker så då slapp jag iaf busseländet det var ju skönt=).När vi kom hem så satt grannen i trappen något på lyset, hade tydligen blivit utslängd av käringen igen^^)det enda dom gör är att dricka öl o bråka är det inte den ena som är utslängd så är det den andra, vilket j...a liv dom lever. Nu ska jag krypa ner i snarkofagen och sova fem kvart i timmen, Natti Natti allihop.

Solen skiner idag

man blir alldeles förvånad, trodde den hade försvunnit för evigt, men den är säkert bara framme och retas, försvinner nog lika fort igen=). Vaknade sju imorse och trodde att klockan var mycket mer^^) men jag var ju inte sämre än att jag kunde gå och lägga mig en stund till=) gick iaf upp strax före 9, har man sovmorgon så har man...ska hoppa in i duschen nu och ut med jycken gå o handla fixa lite mat och sen ila till tåget för att göra SISTA passet på Grönboda på fyra veckor och om fyra dagar bär det av norrut^^). nej nu måste jag sätta fart hörs ikväll.

Eftersom det inte blev

mycket till sömn inatt heller( kära söstra mi tror verkligen att en förbannelse vilar över detta gamla hotell) så blir kvällen kort får passa på när inte Erik är hemma o remmar,tjejerna sover redan, tar på krafterna att jobba, börjar höra en del gnöl o gnäll nu vad synd det är om dom som inte orkar vara ute med kompisar pga jobb^^). jaja det låter nog annorlunda när lönen kommer=). Nej en djupdykning iden sköna goa sängen får det bli, p&k till i möra=).

Var ner till affären

för en stund sedan och när jag gick hem flög det in en jäkla insekt i truten på mig*bläääää* och nu känner jag den i halsen, det är så innih.....e ÄCKLIGT, förbannade flygfä se dig för hur du flyger för f-n=(.

Behöver inte åka tåg

eller buss heller tidigt på morgonen på torsdag, kom på att jag har ju en del justa arbetskamrater så jag ringde till I och hon ville byta från kvällstur till dagtur, så nu räcker det om jag tar 13-tåget till Storå, tack snälla du, du vet att jag ställer upp om du behöver nån gång. Så då har jag bara två turer kvar, imorgon 7-14 och torsdag 13:45-21.30 och sen så......SEMESTER!!!!!!!

Sov till tio idag=)

men nu är jag pigg vill jag lova,full av energi och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Javisst städa och såna där världsliga saker kan man ju alltid göra men det var liksom inte det jag har lust med^^). Erik har åkt till sin *mamma* och ska fixa med bilen tills vi åker och imorgon ska han, "superkusinen", och Josse åka till Vingåker och hälsa på storebror med familj och vara kvar till torsdag. Så på torsdag blir det till att åka tåg till jobbet, var det nån som frågade hur jag jobbar den här veckan och ev behövde bilen=).......

Så händer det igen

skulle titta en liten stund på tv och vips så ramlade hakan ner mot bröstkorgen=),blir det aldrig kväll nån gång så jag får gå o lägga mig......Lina tycker likadant hon hade somnat vid typ 5 imorse och sen ringde ju jag o väckte henne 8^^) så hon väntar på att klockan ska bli 8 så hon kan gå och lägga sig. På en trötthetsskala från ett till tio så är vi nog en elva, vet inte vad jag ska sysselsätta mig med så jag inte somnar, tv går ju uppenbarligen inte.

Jobbigt är det

att hålla sig vaken, går åt en del kaffe kan man säga=)Lina var nyss hem och på lunch så då hade jag lite att göra, för innan dess så satt jag mig och skulle titta på  Rachel Ray och hörde plötsligt en snarkning...tog några sekunder innan jag förstod att det var jag^^) men då blev det fart kan jag säga och nu tänker jag INTE sätta mig framför tv:n igen, för jag har gett mig sjutton på att jag ska i säng i tid ikväll och vara pigg imorgon. Lisa har nyss kommit hem från jobbet och Erik har jag sparkat ur sängen ska ta mig en tur till affären och sen gå en repa med hundskrället. Ha det bra så länge alla ni som är pigga och utsövda^^).

Har sovit som ett a...e

inatt=(. Somnade inte förrän efter ett och vaknade halv tre av att Erik remmade, sen var det omöjligt att somna om. Jag hörde tingshusklockan slå fem sen slumrade jag till för att vakna igen vid halv sex när Lisa gick upp för att jobba, lyckades somna om efter att ha hört klockan slå sex för att på nytt bli väckt av telefonen, då var klockan åtta......det var Lisa som talade om att Lina skulle jobba idag oxå( om bagarskrället kunde tala om i tid när hon ska jobba men nejdå i sista stund som alltid). Kruxet var bara att Lina sov över i Löa hos Anna så det blev till att ringa dit och Annas pappa var snäll och skjutsade hem henne, så nu sitter hon i sitt jordgubbsstånd igen^^).Det är elfte dagen hon jobbar så det blir en del pengar för henne att shoppa för=). Jag är iaf trött som attan och känner mig som en zombie men får väl försöka stå ut till ikväll och lägga mig tidigt, om det nu kan bli tyst o lugnt i huset så man FÅR sova utan att bli väckt stup i kvarten.

Gör ett nytt försök

på den här datorn så får vi se vart det inlägget tar vägen=). Har precis varit ner till affären och fast jag i stort sett bara har att springa rakt över gatan så blev jag dyngsur av regnet=( undrar hur mycket regn det finns egentligen...men om en vecka har jag semester och då kommer solen^^). man blir så slö o lat när det är sånt här väder har inte lust att göra ett j...a skit, tror jag ska gå och lägga mig o läsa en stund (sovvarning) innan jag ska ringa till min kära svärdotter och gratulera henne på födelsedagen.

GRATTIS CARRO

hoppas du får en bra födelsedag idag ska du inte göra någonting för det är Tobbe som ska passa upp på dig, och Wilma ska vara sååå snäll mot mamma=). Många grattiskramar får du iaf från oss alla här.

Riktigt duktig

har jag varit idag och bakat bullar=)kände för att göra det, jag har väl inte bakat bullar på evigheter, har helt enkelt inte haft lust och så bakar dom ju på Kopparhallen^^) men inget är väl som hembakta bullar och bullfian i huset(Lina) blev ju glad förstås. Lisa har jag sett typ tio minuter i helgen, var hem en snabbis och sen bar det av till Ställdalen igen, Erik är hos *superkusinen* och grillar o antagligen dricker öl=)Lina o jag har laddat upp med godis o läsk och kanske det kan vara nån bra film på tv4film är ju så himla regnigt o tråkigt så det känns som att slappa framför tv:n är det enda man har lust att göra=).

Han är 6 år

och han är kastrerad och han är innekatt, men han tror att han är kattunge och leker o hoppar o far som en galning=) använder gardinerna som lianer och är långt upp på väggarna. Dom säger ju att katter blir lata och lugna när dom blir kastrerade men det har Gunnar tydligen inte hört eller också bara skiter han i det. Han är inte riktigt som andra katter annars heller för han är fullt övertygad om att han är en hund och beter sig som en hund^^)apporterar saker man kastar, ligger rak lång på golvet ,är inte rädd för hundar han har en annan knäpp egenhet oxå han sätter nämligen inte sina tassar i lådan så när han går dit så sitter han på kanten med bakbenen  och framtassarna på golvet, sen krafsar han på golvet istället för i lådan, dessutom vägrar han bajsa i lådan det gör han bredvid istället och får han tillfälle så sätter han sig och kissar i hundens matskål den är en perfekt toalett enligt honom och dessutom visar han ju Ville vilken nivå han anser att han står på=) Ja katter är skumma varelser man blir aldrig klok på dom, men det är väl det som är charmen med en katt.

Tiden bara rusar

fattar inte att det redan har gått tre veckor på första semesterperioden, bara två arbetspass kvar sen är det Gäddede=).Lisa har bara två veckor kvar att jobba sen har hon fyra veckor välförtjänt ledighet, Lina kämpar på med sina jordgubbar och är jätteduktig, känns säkert bra när lönen kommer^^). Är ledig i fyra dagar nu men det finns massor att göra så jag behöver inte känna mig sysslolös iaf=). Längtar så efter prinsessan, måste få träffa henne innan vi åker, det måste lösas på något sätt, det är det värsta att vara borta från henne i fyra veckor=( men vi får ta igen det när vi kommer hem.

Är så j...a trött

har inte varit så trött på länge, ska bli skönt med semester vet inte hur jag tänkte när jag inte skulle ta semester nu.....var nog aningen förvirrad är jag rädd^^)ska dessutom göra nåt jag inte gjort på länge...lägga mig tidigt och tidigt för mig är alltså före tolv=). Natti Natti.

Tre inlägg har bara försvunnit

vart f-n tar dom vägen? Hatar det här j...a windows vista=( tänker inte använda den andra datorn nå mer kommer att hålla mig till den här gamla hederliga windows xp^^) annars kanske jag får ett utbrott och kastar ut datoreländet.........Har iaf vunnit 4 biljetter till Gustavsvik=) i en tävling i BP/NA som jag hade glömt att jag svarat på, jag blev verkligen förvånad för jag brukar ALDRIG vinna något.Är ledig idag och har tvättstugan och försöker städa lite, men det är ju så innibaljan tråkigt vill göra nåt roligare, men men det måste göras och i morgon jobbar jag hela dan, sen är det bara tre pass kvar till semestern tack o lov, vill inte se Grönboda på ett tag, det känns som man har fått en överdos av det nu men blir förhoppninsvis bättre efter lite time out, eller oxå blir det tvärtom nåja vi får se vad som händer till hösten, en sak i taget^^)

Arg som ett bi

är jag !!!!!! Vad jag än försöker lägga in o spara  så nog faaaan försvinner det.....GRRR MORR. Hur i h.....e ska jag bära mig åt? och Erik han har ju lyckats försvinna ut naturligtvis, det var kanske tur för han det om han inte skulle bli ett huvud kortare, då har jag kanske lugnat ner mig tills han kommer för nu får han fanimej visa ordentligt eller ta bort skiten=( det är något jag hatar med datorer att det går så j...a fort med allting det ska uppdateras fortare än en gris blinkar, varför kan man inte bara vara nöjd med att det fungerar....

Nytt windows igen

har han installerat( vista ultimate) så nu sitter jag här och hittar inte ett jäkla skit av allt jag har sparat på datorn=(,jag hinner då ta mej f-an inte mer än börja känna mej riktigt varm i kläderna förrän det kommer ett nytt och naturligtvis måste det installeras på den här datorn morr morrr, nu kommer det att ta mig en evighet att hitta allt igen och min msn var i h.....e är den? Måste nog ta mig en promenad och lugna ner mina svallande känslor innan jag tar itu med det här. Huj huj så länge.

RSS 2.0