Vet inte riktigt

vad prinsessans föräldrar har för uppfostringsmetoder men man kan ju fundera=). När jag skulle ta fram kläder ur hennes ryggsäck så låg där en rulle silvertejp....hm vad ska den användas till.....^^)


När jag vaknade

i morse så satt det en naken unge i sängen=) prinsessan är på besök och hade roat sig med att ta av sig pyjamas och blöja ...tur att hon höll tätt iaf=). Det är allt en riktig liten pratkvarn vi fått i huset, det är inte många sekunder hon är tyst och har hon inte nåt särskilt att säga så ropar hon på oss det låter Ina  Etti och Fammo heeeela tiden Lisa glömmer hon bort  eller så är det för att hon tycker att Lisa och Lina är samma person för hon kallar Lisa för Ina oxå=) tokiga unge....Nu leker hon med hans i hans katthus, dom kommer väldigt bra överens dom där två och Hans är så försiktig när han leker med henne, Gunnar däremot han ser man inte skymten av....sur grinig gammal gubbe som tycker småbarn är jobbiga saker som drar i öron och svans och försöker lyfta honom....men där går hon bet för hon orkar inte rubba honom från golvet, men Gunnar tycker det är lika bra att hålla sig undan ändå=).
I kväll släcker vi alla lampor mella kl 20 0ch 21....en global manifestation för klimatet Earth Hour syftet är att väcka uppmärksamhet på klimatförändringarna och även att spara el, ungefär 30 miljoner människor i hela världen kommer att släcka lamporna i kväll...GÖR DET DU OXÅ OCH VISA ATT DU BRYR DIG....

Var barnvakt till trollungen

236076-126
för första gången i går=). Hennes förutseende mamma hade gjort i ordning en flaska med tillägg och det var tur det för det var en hungrig trollunge som vaknade efter en stund och åt så mycket så hennes mamma blev alldeles paff när hon kom=) men så blev hon så här mätt och trött oxå. Gick hur bra som helst iaf och jag tror inte lillskruttan var utan uppmärksamhet en enda sekund.

Så här ser det ut

236076-124
efter nattens äventyr=) sånt här händer ju inte egentligen men det händer ändå mig heeeela tiden.

Rena rama

mordvapnen har jag på väggen=) över femtio kort på ungarna i alla åldrar sitter där i glasramar, men i natt for hin håle själv i ett kort av Lina och kom nerdimpandes och rakt på snoken på mig=(. JÄVLAR på ren svenska vad inihelsike ont det gjorde och vilket blodvite det blev....satt sen med en påse djupfrysta grönsaker på kran för att försöka hindra att det svullnade allför mycket...tur attt alla sov för annars vetetusan vad som hänt=(så nu ska jag först in på affärn och handla och sen till Grönboda och jobba och det med två stora jack över näsan och två blålilafärgade ögon....kommer inte att behöva ögonskugga på ett tag om man säger så....inte för att jag brukar det men om jag skulle ha fått för mig det alltså......Ser fan ut som jag skulle gått en rond mot Tyson inte ett jäkla dugg roligt...men mina tre empatilösa tonåringar dom tycker det är skitkul=(

Gunnar tyckte

236076-122
synd om Hans och försökte trösta så gott han kunde...han har ju lixom varit med om samma sak själv=). I kväll när jag kom hem från jobbet så ville inte Hans veta av mig=( när jag försökte klappa på honom så drog han sig undan och gick under bordet och blängde surt...yngsta dottern tyckte inte alls att det var konstigt när jag påpekade det för henne...undrar just varför^^)

Hans har varit till

236076-120
veterinären och blivit av med "kulorna"=) så nu kanske det kan få bli lugnt i huset....han stretade emot i det sista och när veterinären stack sprutan i nacken på honom så drog han som en avlöning med sprutan hängande i nacken....såg nog bra fånigt ut med 4 gapande fågelholkar som stod och tittade på och en galen katt som sprang iväg med sprutan i nacken^^)nåväl jag fick tag på honom och han åkte in i kattburen och så var det dags för Nisse( söstra mis katt) att genomgå samma procedur...Nisse gjorde en burnout så sprutan studsade ut och rakt i fingret på veterinären=)  söstra mi frågade lite försiktigt om hon tänkte somna nu så vi skulle vara tvungna att ta över...men nejdå det var ingen fara och efter att vi fick gå ut i väntrummet så kom efter en lång stund djurdoktorn ut och vi fick gå in och hämta två slagna hjältar. Hans har sovit hela eftermiddagen vaknade bara till en snabbis och tittade sig själv i baken men somnade om på en gång igen^^)

Våffeldagen idag

och smeten är klar och bara väntar på att bli gräddad, ska vispa lite grädde oxå. Ganska smidigt det här med olika dagar för mat det skulle det finnas mer av...tex torskens dag och falukorvens dag då skulle det bli så mycket enklare med matlagningen och man behövde inte stå och dividera med någon om det heller för då vore det ju bara att hänvisa till att idag är det faktiskt falukorvens dag så ät och var tyst=). Nåja jag får väl nöja mig med att det iaf är enkelt att laga mat idag^^).

En liten solstråle

236076-112
år hon som redan skrattar och ler fast hon bara är knappt 11/2 månad=). På torsdag ska hon vara hos mormor själv för allra första gången<3 och om 4 dagar kommer prinsessan hit och hon vill nog oxå träffa lilla kusinen. Wilma och Tovali ni är farmor/mormors ögonstenar, älskar er till månen och tillbaka=)

Så stor hon

236076-110
har blivit mormors lilla trollunge=) en riktig liten knubbis....

Trollungen

236076-109
med mamma och pappa har varit här på påsklunch eftersom jag har jobbat hela helgen fick det bli idag=). Mellandottern gjorde dom här jättegoda bakelserna till kaffet sen, enkla men mycket goda. Var en riktigt trevlig eftermiddag med prat och trollungemys, påsken är den bästa helgen så lugnt och avslappnat utan en massa krav och måsten och bara få umgås med familjen och ha trevligt och mysigt=).

Så här mycket

236076-108
påskgodis har vi och ingen är speciellt sugen=). Ca tre kilo godis och har haft magsjuka....då blir det kvar men snart är vi tillbaks i vanliga gängor igen och då ska vi nog  se till at det tar slut i skålarna^^)

GLAD PÅSK

till er alla. Min påsk kommer att tillbringas till största delen på Grönboda....nåja det går det oxå, bättre att jobba kväll och helg än vardag iaf=).Nu har Erik och co kommit fram till Jönköping,  blev inte så dåligt väder som befarats men vintersulorna åkte på saaben igen iaf hahaha, det är till att skaffa sig jobb i onödan.Det blir nog rätt sent innan dom är hemma igen för crusingen är visst inte förrän ikväll.
Nu ska jag se till att få på mig lite lkäder och ut på byn för en del ärenden och sen är det snart dags att dra iväg.
Påsken får firas på måndag då kommer trollungen med sina föräldrar på lunch, skulle ha varit kul om prinsessan och hennes föräldrar oxå hade kunnat vara här men dom jobbar ju oxå i vården och jobbar naturligtvis hela helgen, men men prinsessan kommer ju till nästa helg iaf och det längtar vi efter=).
Hörs kanske i kväll om jag inte är alltför trött^^)

Har nyss ringt

yngste sonen på mobilen , han var utanför Örebro blev alltså en lång dag i Vingåker. Nu kom oxå mellan dottern och hennes pojkvän hem från 18-års festen för hennes kompis, inte klokt att dom är så gamla tycker att det var nyss dom föddes=).Yngsta dottern hyrde en film i kväll och hon kom ut och sa att hon inte ville sova med lyset släckt=) och det ska mycket till för att hon ska säga det, för är det något hon har tittat på i sitt 15.åriga liv så är det skräckfilmer och dom flesta har hon bara fnyst åt så ska ni se en film som tydligen är riktigt otäck så titta på"från andra sidan" med Calista Flockhart. Kl 7 i morgon bitti ska Erik och Rickard och ett par till åka  till Jönköping och  Elmia  på bilmässa knäppskallar offra en sovmorgon på sånt=) Nej nu blir det bingen för mig oxå väntar en kväll på Grönboda i morgon börjar redan kl 13 så det är väl dags att avsluta den här dagen. Natti Natti

Magsjukan har

dragit vidare=) om inte mellandottern och yngste sonen får det förstås för dom rackarna har klarat sig hittills, men så har dom hållt sig på avstånd oxå men det är ingen garanti magsjuka smittar på de mest konstiga sätt. Har fortfarande inget godissug men det blir väl bättre det med=). Yngste sonen är iväg och hjälper superkusinen med sambo att flytta, de drar till Vingåker dom oxå....det kommer säkert att bli bra,dessutom har de ju redan kompisar där eftersom dom ju varit hos äldste sonen och svärdottern och partajat med dom och träffat en del människor så ensamma kommer dom ju inte att bli=). Kommer snart bara at bo panchisar och missbrukare kvar i vår kommun och det är ju inte så konstigt med tanke på att det är stor arbetslöshet och dåligt med förbindelser om man ska pendla och måste åka tåg eller buss vardagar kan det nog funka men om man tex jobbar i vården eller nåt annat  jobb med kvällar och helger så går det inte alls om man inte har tillgång till bil, så det är ju inte så konstigt att folk väljer att flytta. Finns snart inga affärer kvar här heller och eftersom sortimentet är dåligt och priserna höga så väljer många att åka till Ludvika och handla eller tom Örebro eller Borlänge det lönar sig iaf. Skolorna läggs ner Högfors, Bångbro och Ställberg har redan lagts ner och till hösten försvinner skolan i Ställdalen oxå och Kopparbergsskolans elever från åk 3 ska upp till Ljusnarsskolan där åk 7-9 går nu så 1:an och 2:an ska alltså vara kvar och övriga elever från Ljusnarsbergs kommun ska gå på Ljusnarsskolan.....tur att mina ungar är så stora så dom slipper det här och förresten så har ju Lina redan bytt och går i Lindesbergs kommun så hon kom ifrån allt det här tjafset som har varit och är fortfarande. Många elever har ju valt att gå i Löa friskola oxå och det lär väl bli ännu fler till hösten när allt ska ske. Ställdalen ansökte ju om att  få bli friskola men fick naturligtvis avslag...det var ju förutspått att det skulle bli så för annars hade väl kommunen inte fått många elever kvar=) men många från Ställdalen kommer ändå att välja Grängesberg eller Löa friskola iaf så elevunderlaget kommer ändå att minska drastiskt. Idealmedborgaren i kommunen det är ju såna som jag...jobbar i en annan kommun men betalar skatt här och dessutom inte konkurrear om jobben här...kan inte bli bättre för kommunen eller hur?

Vad f*n

ska man behöva må illa när man har massor med godis hemma=( har köpt 1 1/2 kilo på coop för 4:90 och snudd på lika mycket på lidel för 2:90/kg och inte en enda godisbit går att få ner....också ett j***a öde. Ska iaf gå och lägga mig nu och hoppas på att man mår bättre i morgon...det enda som gått ner idag är två små mackor med keso på och ändå är jag inte hungrig....Natti Natti

Mår som det

vore dagen efter=) hade kanske vare roligare iaf om det varit så, åtminstone igår=)....Ont i magen och mår illa och helt j***a orkeslös, till råga på allt börjar näsan rinna oxå och förkyld är det sista jag vill bli nu=(. Lina ser iaf ut att må lite bättre, spyr åtminstone inte längre....Prinsessan i Vingåker har oxå drabbats och då passade kära svärdottern på att ge igen för att jag sa att Wilma smittat med förkylning förut från Vingåker och hit så nu påstår hon att Lina smittat Wilma...hahaha så går det när man är stor i truten det slår alltid tillbaka......känns som om jag är hungrig men när jag tänker på nåt att äta så mår jag illa...skum känsla. Ska ta mig i kragen och släpa mig in i duschen så kanske det känns lite bättre, åtminstone en stund....

Yngsta dottern

har magsjuka=( det tycker vi inte om....Jag VILL INTE ha magsjuka, jag hatar att spy och hör till dom som vrålar som en stucken gris...inte roligt alls=(. Får proppa i mig vitpepparkorn och hålla både tummar och tår att jag slipper.......JAG VILL INTE; JAG VILL INTE OCH HÖR SEN!!!!!!!!

Det här hittade

236076-107
jag ihallen i natt när jag skulle gå och lägga mig=(. Jag hade faktiskt städat och plockat fram lite påsksaker under dagen och på byrån i hallen hade jag ställt en kyckling med färggranna fjädrar som nåt av barnen hade gjort på dagis för länge sen, men naturligtvis så fick den ju inte vara ifred, Hans som är innekatt och ofta ligger i fönstret och spanar på fåglar och har konstiga läten för sig tog naturligtvis chansen=(. Finns den nån påskhäxa som ska till Blåkulla och känner sig sinnad så finns det en katt hon kan få ta med sig på kvasten=)

I dag var

236076-105
det sista dan för semlor för i år, vilken tur att man har en dotter som utbildar sig till konditor och jobbar på påsklovet=). Dom här smaskiga semlorna hade hon bakat i dag och hade med sig hem, hur goda som helst, dom som florsockret har smält på är fyllda med vaniljkräm och dom andra med mandelmassa. Hon har ju påsklov redan nu och yngsta dottern nästa vecka, dessutom så har mellandotten studiedagar och annat nästa vecka, hon går bara på fredagen så på det viset får hon ju 2 veckor lov, finns ingen rättvisa i den här världen tycker yngsta dottern=). Men å andra sidan så jobbar ju mellandottern nästan hela första veckan så då kan hon ju vara värd en extra vecka. Det är ju knepigt att Ljusnarsbergs och Lindesbergs kommuner har lov samtidigt men inte Örebro för det är ju ändå i  samma län och det är ju många av eleverna i Örebro som kommer från Ljusnarsberg o Linde kommuner, enda lov dom har samtidigt är sportlovet.
Nu ska jag ta och sätta mig och läsa Aftonbladet men egentligen skulle man strunta i det för det är ju bara våld och elände vore kanske bättre att inget veta.

Den här

236076-104
knäppskallen ska oxå bli av med nånting på tisdag nästa vecka, det hjälper inte att han gömmer sig bakom nallen=) GISSA VAD DOM SKA BLI AV MED^^)

Den här

236076-102
svarta filuren som sitter utanför katthuset ska bli av med någonting på tisdag nästa vecka=)

Är det något jag

blir riktigt j****a f*******d på så det ryggradslösa falska människor som inte står för det dom gör och säger=(. Man har rätt att tycka vad man vill och säga vad man vill men då ska man f*n stå för det oxå annars ska man hålla käften. Människor som beter sig så har man ingen som helst respekt för utan den nivån dom står på är så låg att man skulle inte vilja förnedra sig själv att sjunka så lågt. Det spelar egentligen ingen roll vad en sån här människa säger  men när andra blir utpekade som lögnare på bekostnad av hennes feghet då blir det bara för mycket..... ska inte slösa mer energi på  det nu, för det är hon inte värd den falskaste j***a ****** i hela norra länsdelen=(

Vad som helst

men inte super äcklet Alexander Bard
....finns ingen vidrigare människa, han får f*n inte vinna, tror inte ens at han heter Alexander det är nog bara en önskan från hans sida, i hans ålder heter man inte så... snarare Lars eller Anders eller nåt annat originellt=) Han är så j***a patetisk som håller sig kvar som en kardborre, dom han haft med sig under åren har haft vett att förstå att dom inte har varit eviga ungdomar men den där patetiska gubbj****n har inte hjärna att fatta det.......

The horny

cat....i hate him=( på måndag då j****r ska jag ringa veterinären och då kommer en viss herr katt att bli väldigt pipig i jamet.....han är så j****a till så han ger sig till och med på Gunnar en gammal kastrerad kattherre på 7 år och den dummingen han bara ligger där och fattar ingenting=( får man bli hur korkad som helst bara för att man är katt eller? Må det bli måndag SNART annars har vi en katt mindre i det här huset......stryper fanskapet snart=(

Äntligen

åkte Danny ut ur let`s dance=) hade fjortisarnas pengar tagit slut så dom inte kunde ringa och rösta mer för det är ju därifrån han fått rösterna och kunnat hålla sig kvar....jag tror att Tina och Tobias tar hem alltihop, hon är ju jätteduktig, Tony är duktig han oxå och Karl-Petter ett charmtroll av guds nåde men  jag tror ändå mest på Tina, ska bli spännande att se i vilket fall som helst. Har jobbat idag fast jag var i valet och kvalet i morse=) men nånting gjorde att jag  hoppade in i duschen och bestämde mig för att ändå dra mot Storå mina farhågor besannades inte och det var en lugn och trevlig dag med bra stämmning, märks så väl skillnaden på olika dagar....men men man får väl ta tillvara de ljusa stunderna och ta en dag i taget=). Nu ska iaf snarkofagen intas och i morgon ska det bli en låååååång sovmorgon och 4 lediga dagar att se fram emot=). Natti Natti för idag.....

Så här ser lamporna

236076-98
ut  Carro...dom är svartare i färgen i verkligheten ljuset reflekterade i fönstret och dessutom tog minnet i kameran slut och jag kände mig som en j*a spion där jag stod och fotograferade i skyltfönstret, men vad gör man inte för sin kära sonhustru=) till och med utsätter sig för att bli till ett åtlöje^^)

Hötte med sitt

236076-97
lilla finger gjorde trollungen oxå=) vad ska det bli av henne.....

Den här lilla

236076-96
trollungen blir 1 mån idag....det är ju inte klokt vad fort det går, rasande blev hon när mormor skulle ta kort och hon fick ligga för sig själv ett par minuter...nej bäras ska hon heeeeela tiden=)

Har varit en

jättetrevlig dag med besök av lillasyster Elin och äldsta dottern med lilla trollungen, alltid lika roligt när dom kommer=). Elin som är 22 år är alltså moster till Anna som blir 32 i maj och dessutom gammelmoster till Tovali ja släktförhållandena i vår familj är minsann inte lätt att hålla reda på, filmen tomten är far till alla barnen är ingenting jämfört med vår familj=)det är mammor och pappor och syskon hit o dit så man blir alldeles yr i mössan^^)  men så kan det va i dagens samhälle........Nu kom yngste sonen hem från Ludvika där han varit och handlat så nu blir det tacos och tv....hörs kanske senare.....

Oj vad jag

sover....undrar hur många timmar sammanlagt sen i fredags? men det är ju precis det jag ska göra, så då är jag väl på rätt väg=) skulle till och med stanna hemma från jobbet om jag var trött och sova istället och det kommer jag att göra oxå. Annars har jag gjort ingenting läst och tittat på film och bara varit....såååååå skönt.Jobbade kväll i går och gör så idag oxå och imorgon kommer lillasyster Elin hit från Lindesberg för att se lilla trollungen, så då kommer trollungen och hennes mor hit  så träffas vi här, ska bli så kul, den lilla skruttan växer så det knakar man ser hur hon förändras för varje vecka och ett rackarns humör har hon, det har ju prinsessan oxå så nu blir man ju lite fundersam ...varifrån kommer det? Ja det måste ju komma från prinsessans far och trollungens mor kanske=) för kom för tusan inte och säg att det kommer från deras farmor/mormor för jag har mitt kvar jag^^). Nej nu får jag lägga på ett kol måste dra söderut till det där stället som kallas jobb och som jag trivs så bra på just nu....eller inte

GRATTIS

lillasyster Elin som fyller 22 år idag, hoppas du får en bra dag och att du inte är alltför "bakis" för det var väl fest igår förstår jag=) många kramar från oss alla.

Åkte blåa faran

till Linde idag=) fick lära mig två ord som inte har funnits i min ordlista: Nej och att vara egoistisk=) nåja får väl försöka ta till mig det då...när batterierna håller på att ta slut så måste man försöka få dom laddade, måste därför utesluta en del människor i min omgivning som stjäl mer energi än dom ger. Det ska väl inte vara alltför svårt, jag vet ju vilka jag ska undvika och det kommer jag att göra hädanefter oxå. Kommer inte att under en lång tid att bry mig om någon annan än mig själv och mina barn o barnbarn, alla andra får klara sig själv...och hur dom gör det struntar jag fullkomligt i, för det som sades i dag tar jag på allvar och dum vore jag annars.

Så mycket som

jag har gått denna vecka har jag nog inte gjort på bra länge=) skulle kanske införskaffa mig en sån där stegräknare det verkar ju vara så populärt, men det är ju klart så många steg som man går i jobbet så skulle det bli hur många steg som helst om man nu ska ut och knalla på fritiden oxå^^). I dag har iaf lilla trollungen varit här med sin mamma, tror jag kan snusa på den lilla skruttan hur mycket som helst, finns det något som luktar godare än en liten bebis?Vi tog oss en promenad i det underbara vädret till Lådan oxå, trollungens pappa kom och mötte oss då han hade slutat jobbet och dom hämtade upp hennes storebror som bor hos henne varannan vecka torsdag till söndag, en mycket stolt 4-årig storebror,trollungen har ytterligare en storebror som är 12 år så hon har det riktigt förspänt med två brorsor som beskyddare=). I morgon 8:30 ska jag vara i Linde, är chefen som har ordnat med det, så får vi se vart det leder...tror att det kan bli riktigt bra, har en magkänsla som säger det=). Har fortfarande ingen lust att prata om det som hände i går, men nu förstår jag iaf hur fort det kan gå, kunde inte tänka mig det,känner att  vi samarbetade bra, men vet nu när jag fått tänka över saken att vi missade en hel del oxå, men allt gick ju bra iaf och det är ju det viktiga just nu. Ska ta och krypa ner i sängen nu för det blir ju ingen sovmorgon i morgon fast jag börjar jobba kvart i två, så natti natti.

En kväll

inte likt nån annan...och tur är väl det, orkar inte skriva mer om det i kväll..kanske i morgon när allt fått lägga sig. Har iaf lärt något om mig själv, om hur man reagerar.....

Är det något

som är tröttsamt så är det skrytiga, skrävlande människor, såna som gärna talar om vad saker och ting kostar hela tiden och gör sig större och märkvärdigare än vad dom är och allrahelst när man vet hur det egentligen är=). Är det dåligt självförtroende eller ett behov att hävda sig?Jaja patetiskt är det iaf och det är ju kanske mest synd om dom ändå eftersom dom tydligen döljer saker bakom denna fasad, saker dom tror att ingen vet men som bara gör det mer patetiskt. Nåja det är inget att lägga energi på är bättre att undvika dom istället. Nu ska jag lägga min energi på att fixa lite mat till den hungriga sonen som snart kommer hem på lunch och sen är det snart dags att styra kosan söderut och jobba en kväll till, men i morgon är jag ledig och då skulle dottern och lillsessan komma<3 ska bli så trevligt. Känner att det snart är dags att prinsessan kommer igen snart oxå, efter ett par veckor börjar det suga i farmorstarmen och man längtar så efter den lilla skruttan. Tänk att det skulle bli så här underbart och roligt att ha barnbarn, det hade jag aldrig kunnat föreställa mig....dom är då verkligen livets efterrätt<33

En lång dag

har det varit, började  halv sex i morse då sonen sagt att han skulle börja jobba sex men när jag går in och väcker honom så har han ändrat sig och ska börja sju=( nåja jag somnar lätt om så det gjorde inte så mycket men sen får jag hasa mig ur bingen kvart i sju för att skjutsa honom till jobbet. Väl hemma igen blir det frukost, ett antal samtal för att reda ut försäkringshistorien och sen en dusch för att sen ta Saaben till Krockdoktorn i Lindesberg. Blir sen en lååååååång promenad till stan för att ta tåget till Storå och infinna mig på jobbet 13:00 för ett pass till kl 22:00. Kvällen gick iaf fort och många skratt blev det, vissa kvällar blir hur tokiga som helst, det gäller bara att få jobba med dom rätta, dom som har ett ÄKTA skratt och en en ÄKTA humor. Sonen kom och hämtade mig då han hade varit till storasyster och köpt hennes ford, så då slapp jag iaf ta bussen hem för då hade dagen blivit ännu längre=). Ska inta horisontallägr nu för i morgon väntar ännu ett kvällspass, som tur är med samma glada gäng^^) Natti Natti

Förra inlägget

var mycket längre men varje gång jag skulle publicera det så försvann det och när jag väl hittade det så var hälften borta=( j'a sk*t dator så ny den är ...GRR MORRR. På fredag fm ska jag iaf till någon som min chef har fixat med......har en jättebra chef....pratade för ett tag sen med en tjej som had haft henne som chef och hon sa att hon var konflikträdd...men det är hon definitivt inte...dessutom är hon väldigt saklig och konstruktiv, egenskaper som jag värderar högt... andra kanske inte......en bra chef är hon iaf, hoppas hon stannar länge. Nej nu är det dags för sängen , ska skjutsa sonen till jobbet i morgon och han börjar sju så det blir ingen sovmorgon trots att jag jobbar kväll=). Natti Natti

Idag har det varit

en riktig telefonpratardag=) så är det ibland, vissa dagar är telefonen stendöd och andra ringer det stup i ett och kvart i två^^) Tror jag har pratat med min kära granne 4 ggr iaf om en sak som hände utanför hennes fönster i lördags och som hon missade pga att hon trodde det var nåt annat som hände ovanför henne^^), en stunds prat med äldsta dottern som hade haft en låååååång sovmorgon med lillsesssan. Några samtal däremellan och så avslutningsvis med kära svärdottern som påstår att prinsessan är en terrorist!!!!!så kan det va, en liten ängel hos farmor och en terrorist hos mamma=) ett helt normalt litet barn  med andra ord^^). Ska jobba kväll imorgon istället för dag, G ringde och frågade om jag ville byta med henne och eftersom jag har lovat att köra bilen som ska lackas om till Lindesberg och det blev lite strul med försäkringen( nån, nämner inga namn har ju lyckats få till dubbla försäkringar) så det måste redas ut i morgon bitti  så det passar ju bra att jag jobbar kväll.

Har skickat in

fyra bilder till NA/BP:s nätsida och alla har blivit med i tidningen=), kanske har valt fel yrke det kanske var fotograf jag skulle ha blivit^^).

Skit i vad jag gör

pissenisse
skit i vad jag har för mig
skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
SKIT I VAD JAG GÖR

Nanne Grönvall kunde inte säga det bättre=)

Ja jag är

vaken än=). Så är det när man är tonårsmorsa, det ska skjutsas både hit o dit. Ungdomarna har varit på Bångbrofolkan och jag skjutsade först dom dit, sen ringde Lisa vid 24-tiden och hon och Rickard ville hem, vid ett åkte jag ner för att hämta Erik och tro för all del inte att jag bara kunde hämta och åka hem, nejdå först ska man stå och vänta en evighet sen när man väl kommer hem så inte tusan ska han med in och lagom jag hunnit klä av mig ringer han och vill ha skjuts tillsammans med Jeppe P ner till Gärdet=( blir till att hoppa i paltorna igen och köra dom dit dom ska men nu får det vara färdigåkt så endera får dom stanna där dom är i natt eller använda apostlahästarna hemåt, tror nog mest på det förstnämnda=)Natti Natti

Var till

guldfynd i Ludvika oxå, Lisa och Rickard skulle beställa sina förlovningsringar, strax före fem gick vi därifrån och in en snabbis på Mac Donalds, när vi går mot bilen så ser vi polisbilar som åker runt och hur dom åker mot järnvägsstationen och stannar, men det var ju inget man tänkte speciellt på. Nu i kväll läser jag på text-tv att guldsmedaffären i Ludvika( finns bara en) har blivit rånad och kassörskorna hotade, han fick med sig guld, det var bara det att han tydligen var rejält på lyset så efter 17 min tog dom honom vid stationen=). Han måste alltså ha gått in där strax efter vi gick ut.

RSS 2.0