I dag var

236076-105
det sista dan för semlor för i år, vilken tur att man har en dotter som utbildar sig till konditor och jobbar på påsklovet=). Dom här smaskiga semlorna hade hon bakat i dag och hade med sig hem, hur goda som helst, dom som florsockret har smält på är fyllda med vaniljkräm och dom andra med mandelmassa. Hon har ju påsklov redan nu och yngsta dottern nästa vecka, dessutom så har mellandotten studiedagar och annat nästa vecka, hon går bara på fredagen så på det viset får hon ju 2 veckor lov, finns ingen rättvisa i den här världen tycker yngsta dottern=). Men å andra sidan så jobbar ju mellandottern nästan hela första veckan så då kan hon ju vara värd en extra vecka. Det är ju knepigt att Ljusnarsbergs och Lindesbergs kommuner har lov samtidigt men inte Örebro för det är ju ändå i  samma län och det är ju många av eleverna i Örebro som kommer från Ljusnarsberg o Linde kommuner, enda lov dom har samtidigt är sportlovet.
Nu ska jag ta och sätta mig och läsa Aftonbladet men egentligen skulle man strunta i det för det är ju bara våld och elände vore kanske bättre att inget veta.

Kommentarer
Postat av: Jungfrun

Vad avundsjuk jag blir. Jag fick leta efter semlor för jag var lite sent ute (tänkte bjuda nattkollegan) men hittade ändå inga så jag blev utan

2008-03-19 @ 13:38:32
URL: http://jungfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0