Ett litet inlägg


från Frostviken. Här är lika underbart som vanligt...lugnt och skönt. Jag hinner inte eller rättare sagt prioriterar inte bloggen just nu, för det mesta sover jag på Fjällvägen så det är inte långa stunder jag är på elevhemmet och det är ju där datorn befinner sig eftersom yngsta dottern oxå befinner sig där=). Mina arbetspass är oftast dygnspass från 10 till 11 dagen efter, just nu har jag gjort ett pass på 2 dygn och från fredag eftermiddag ska jag jobba till måndag morgon...men det är bara tillfälligt det är så eftersom J är sjukskriven och arbetslösheten är obefintlig så finns inga vikarier att få tag på, men sen är det dygnspass och ett par dagspass som gäller till vi far hem den 17 Augusti. Idag fyller yngsta dotter 17 år och har blivit uppvaktad här, nu ska vi äta lite mat och sen ska vi göra en marängtårta att smaska i oss, det har jag inte ett dugg dåligt samvete över eftersom jag inte ätit en enda sötsak på 2 veckor...........

Har varit

lite dålig på att blogga en tid, men dels så är det sommar och mycket annat att göra och sen har jag upptäckt att facebook tar en hel del av min tid:) men snart är det höst och mer tid tillbringas inne och framför datorn...men fört ska vi tillbringa 6 veckor i paradiset...mellersta dottern stannar hemma, hon och pojkvännen tar hand om katterna och får lite ff på köpet:). Kanske jag hittar nån dator som fungerar, kanske inte...Ha en underbar sommar allihop så hörs vi till hösten om inte förr/ Kram

Precis somGunnar känner jag mig idag...trött slö och likgiltig...blääää
Det finns nog tusen saker som jag borde göra, men ingenting får jag gjort. Sov för det första till 16:30!! Inte så jäkla smart med tanke på att jag är ledig nu och bör kunna somna någotsånär i tid i kväll=(.
Det blir till att ställa väckarklockan och gå upp i tid i morgon iaf oavsett när jag somnar i kväll.
Huvva vad mycket enklare allt hade varit om jag hade varit katt............

Nu har jag

varit till Fagersta och besiktat bilen på morgonen, 07.20 hade jag tid där....den tidiga tiden var inte frivillig kan jag lova men eftersom jag är av den sorten som gör allt i sista stund så blev det så....fick ta den tid som fanns.
Gick iaf väldigt bra, både med bilen och att komma upp i morse, kanhända det berodde på att sömnen har varit obefintlig i natt....Hett som i helvetet, svettas och snor som en propeller i sängen så det var ta mig tusan riktigt skönt att få gå upp i morse, svalt var det ute oxå och ett riktigt störtregn i Kloten. Det hade regnat här oxå när jag kom hem så det var riktigt skönt ute, men nu är solen tillbaka och med den värmen....känns som om jag är otacksam när jag önskar att det kom ordentligt med regn....NU!!!!! men det skulle bli så mycket skönare sen. Tom katterna ligger som döda sillar, jag hittar dom på de mest konstiga ställen helt utslagna, iaf Hans, Gunnar den knäppskallen han vill fortfarande ligga under dataskärmen och njuta av värmen från den=). Hunden vill inte heller gå ut, henne får jag leta reda på nånstans och sätta på kopplet och dra med henne, hon vill helst ligga där det är någotsånär svalt.
Ska bli skönt att åka norrut, även om det är 30 grader så är det iaf inte den här kvalmiga luften och nätterna är svala. Men än återstår 3 nätter att jobba, får nog fasen se till att sova några timmar idag, hur nu det ska gå till, för det är ju inte bara värmen , det är ju det där förgjordade oväsenet från vägarbetarna utanför oxå. Får väl leta reda på ett par öronproppar och sätta i öronen, risken är att jag inte hör mobilen heller och försover mig...det vore nåt det, att försova sig när man ska jobba natt=).

Nu är det allt bra

varmt och kvavt iaf. Skulle inte alls vara fel med lite åska och ett ordentligt regn. Visserligen har det åskat och regnat lite här idag men det var inget jag märkte nåt av. Förmodligen så sov jag då och eftersom jag inte ens vaknar av att dom håller på och gör om hela byn och gräver och väsnas så vaknar jag väl inte av lite åska=).
Har nyss haft besök av lilla trollungen och äldsta dottern, dom åker ju till Schweitz på lördag och blir borta i 2 veckor och under tiden så far ju vi upp till Frostviken så nu kommer vi inte att ses förrän i slutet av augusti=(. Men det får vi ta igen då, då får det bli mycket mys med både prinsessan och trollungen=).
 Nu är det bara 3 nätter kvar att jobba sen är det semester och på torsdag så åker Lina och jag , ska bli så underbart att komma upp till lugnet och tystnaden och dessutom få träffa alla underbara människor däruppe=). Är verkligen dags att komma härifrån ett tag nu, skulle aldrig klara av att både jobba och bo här, är ju så himla skönt att träffa andra människor och inte behöva se samma människor jämt...dessutom att få komma upp till paradiset varje sommar, det är guld=).

RSS 2.0