Nu är det allt bra

varmt och kvavt iaf. Skulle inte alls vara fel med lite åska och ett ordentligt regn. Visserligen har det åskat och regnat lite här idag men det var inget jag märkte nåt av. Förmodligen så sov jag då och eftersom jag inte ens vaknar av att dom håller på och gör om hela byn och gräver och väsnas så vaknar jag väl inte av lite åska=).
Har nyss haft besök av lilla trollungen och äldsta dottern, dom åker ju till Schweitz på lördag och blir borta i 2 veckor och under tiden så far ju vi upp till Frostviken så nu kommer vi inte att ses förrän i slutet av augusti=(. Men det får vi ta igen då, då får det bli mycket mys med både prinsessan och trollungen=).
 Nu är det bara 3 nätter kvar att jobba sen är det semester och på torsdag så åker Lina och jag , ska bli så underbart att komma upp till lugnet och tystnaden och dessutom få träffa alla underbara människor däruppe=). Är verkligen dags att komma härifrån ett tag nu, skulle aldrig klara av att både jobba och bo här, är ju så himla skönt att träffa andra människor och inte behöva se samma människor jämt...dessutom att få komma upp till paradiset varje sommar, det är guld=).

Kommentarer
Postat av: Lilla B

Låter fint! Ha det gott i Frostviken.

2009-07-01 @ 19:21:02
URL: http://lillab.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Grattis till din efterlängtade semester i förskott.

Det är du väl värd.

Kram Ingrid

2009-07-01 @ 20:26:03
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0