Ju mindre man har att göra

desto slöare blir man, det är iaf något som stämmer bra. Har jobbat ikväll och kan inte säga att vi förtar oss precis, men det blir för jäkla långtråkigt och kvällen blir hur seg som helst , dessutom känns det som om man har glömt att göra det man ska för man är så van vid att det går i ett. Jaja det blir väl andra tider snart igen och då gnäller man att det är för mycket=). Erik och några kompisar har varit till Norrsjön o fiskat ikväll och har fått FEM GÄDDOR! Finns det hur mycket gäddor som helst i den sjön? Är ledig i morgon men sen har jag hela helgen framför mej....suck...Lina har genrep på teatern i Ludvika imorgon och så spelar dom upp på lördag och vem jobbar då........ja just det,som vanligt!!!! Ska gå och kolla så den lilla skruttan inte ligger o tittar på nån film ^^) och mamma sitter här och tror att hon sover, sen ska jag inta horisontalläge själv, hörs i möra. Natti Natti.

Hemma igen

efter att ha varit och firat prinsessan på hennes 1-års dag. Så kul att komma dit och se att hon känner igen oss och blir GLAD att se oss^^). Det var en slut liten prinsessa som somnade ikväll efter tuff dag med många paket och mycket folk, tror att hennes mamma o pappa var näst intill lika trötta dom, tar på krafterna att fira ettåringar=). Pappa hade illröda öron och det hade han även som barn när han var trött, så det var ett säkert tecken  på att även pappa skulle behöva ett möte med John Blund^^). Farmor är väl inte världens piggaste hon heller och eftersom det är skol o jobb dag i morgon så blir det godnatt till er alla och speciellt till en liten prinsessa som ligger 15 mil härifrån och sover sin skönhetssömn, puss puss hjärtat<3.

GRATTIS PRINSESSAN

på din första födelsedag, Farmors prinsessa fyller 1år idag och då ska vi naturligtvis åka och gratta henne, en första födelsedag är ju ändå lite speciell och då vill man ju vara där<3. Älskar dig till månen och tillbaka lilla hjärtegull<333.

Jag vet ju att

jag har en jättefin o go son (jag har två) men jag har oxå en jättego lillebror  Johan heter han och han bor i Lindesberg, tack Johan du har räddat morgondagen hoppas jag kan göra något för dig nån gång, när du än behöver så finns jag där för dig. Ugly Betty o dom desperata hemmafruarna har annars förgyllt min kväll som vanligt på tisdagarna=) har tydligen inte så stora krav^^). Väntar på den yngre prinsen i mitt liv (som vanligt) så man kan lägga sig och komma till ro. Han har iaf fått schema på de ämnen han ska läsa till hösten och även fått klartecken att ett fjärde år är beviljat så det känns iaf bra, tar en dag i taget och ett problem itaget, ska titta om det är nåt mer att se på tv annars blir det natti natti för idag.

Känner mej

konstigt nog riktigt utvilad idag, trots att jag har sovit som ett a...e=) vaknade vid halv två av att Erik värmde pizza ( stänga dörren till köket vad är det?) och sen var det lögn att kunna somna om, klocka var säkert bortåt tre halv fyra innan jag lyckades med det och sen ringde ju den där roliga väckarklockan kvart i sju^^) väckte Erik o sen var det bara att pallra sig ner i tvättstugan kommer nog att bli fin under dagen, lagom trött o grinig.....hehe. Lisa du har tur som är i Vingåker=) Ska ner en sväng i tvättstugan o sen ut med herr Jyckenberg så han får lätta på trycket. Höres senare.

Tror fortfarande

att han däruppe har behagat skämta med mej, idag var det ju mammas födelsedag  och det blåste och regnade!!!!!! Kan inte påminna mej när det gjorde det sist på hennes födelsedag. Hon blev iaf glad för presenterna och smörgåstårtan smakade mums=). Tobbe, Carro o Wilma åkte hem vid 18-tiden och då tog dom bagaren (Lisa) med sig så hon kan baka lite till prinsessans födelsedag på onsdag. Vi åker dit på em när skolan har slutat  Erik , Lina, gammelmormor och jag  för en prinsessas första födelsedag vill väl ingen missa^^). Känner att helgen har satt sina spår är skittrött och väntar bara på att Ecke ska komma hem så man kan få landa i snarkofagen, han är hos J och skulle inte bli sen, skolan väntar imorgon, så vi måste upp tidigt,Natti Natti allihop.

Har varit

en helt underbar konfirmation, Lina var också nöjd och glad med helgen och har fått så mycket fina presenter. Idag var ju Tobbe, Carro o Wilma med och så kom Ankie också så det är många som under de här två dagarna har uppvaktat henne. Prinsessan höll ju sin egen show i kyrkan och for runt som det yrväder hon är hon lyckades till och med att dra ur en sida i psalmboken=) men som tur var så var det första sidan så den var blank, rackarns busunge^^). Jag o Carro oWilma har tagit en långpromenad och sen åt vi wook o ris sen var det som luften gick ur oss och vi blev lika trötta allihop, prinsessan tog sig ett bad o nu sover hon inne på Eriks rum så vi kan titta på tv en stund så får vi bära in sängen i vardagsrummet sen,men jag tror inte att det blir så sent för nån av oss för imorgon är det dags för nästa firande, mammas 80-års dag!!!

Så återstår bara

att häva sig upp imorgon för nattvarden så är sista ungen konfrimerad. Alla fem har valt att bekräfta dopet och konfrimera sig och det känns bra. Tror att han där uppe tyckte det också eftersom han lät solen lysa=). Återstår att se hur lätt det blir att få  Erik ur bingen imorgon han är med Tomas till Kenneth ikväll och eftersom han gick upp tidigt i morse och har varit på rally hela dan så kanske det är lika bra att han låter bli^^). Tomas är ju en riktig smitare han också för hans lillebror konfrimerades ju också idag och inte lär det bli nån kyrka där heller imorgon =). Har nyss bäddat iordning sängarna till Tobbe, Carro o Wilma skulle tro att Carro vill krypa ner så fort som möjligt eftersom hon j har jobbat från 7 i morse till 20 ikväll för att sen sätta sig i bilen o åka till Kopparberg, hon är duktig den tjejen. Skulle inte tro att Wilma o hennes pappa är lika pigga på att lägga sig, men dom får väl roa sig me att titta på nån gammal film tills ögonen trillar ihop på dom , hur i all världens dagar kan en liten tjej bli så inih.....e lik sin pappa..... och då menar jag både till utseende och sätt,  dom är så lika så man blir full i skratt^^).

Han däruppe

måste ha missat nåt........ det är konfirmation IDAG!! Och solen skiner, han skämtar nog med mej , klockan är ju inte 16.00 än=).

GRATTIS

PÅ namnsdagen farmors lilla prinsessa Wilma, Wilma är en kortform för Vilhelmina och har betydelsen "beskydderskan" men även "hon som tillhör Vilhelm". Wilma var som mest populärt på  1920-talet, men var närmast borta under flera årtionden. Ett uppsving kom på 1990-talet. Omkring10300 bär namnet Wilma ca 8400 kallas så ( enl NA/Bergslagsposten). Ses ikväll hjärtat..puss puss.

Mot kvällen får den late brått

heter det ju och det stämmer ganska bra tycker jag, just nu iaf. Har gjort tusen saker ikväll men naturligtvis var det tvunget att jäklas, skulle fålla upp ett par byxor o tyckte att det passade bra att göra det under tiden Lina o jag tittade på talangjakten på tv så LIna fick hjälpa mej att trä på nålen men det var bara det att när jag var klar så upprtäckte jag att jag hade sytt IHOP!!!!!!!!byxbenshelv...t^^) hur sjutton kan man vara så klumpig.....bara att börja om från början "morr morr". Nähä måste faktiskt gå o lägga mej nu, sk upp tidigt i morgon har en milijon saker att göra o ska dessutom få upp Erik, han o Tomas ska på rally i Filipstad så där hittade han kryphålet att slippa gå i kyrkan i morgon, men på söndag kommer han inte undan om han trodde det=). Natti Natti allihop sov gott.

Är det nån jäkla tradition

att det ska regna när det är konfirmation? i alla fall när mina ungar konfirmerar sig, kan inte komma ihåg att det har varit fint väder nåt år=(. Men på mammas födelsedag brukar alltid solen skina så på måndag blir det sol och vackert väder!!!!! Ont i huvudet har jag också men det går väl över, får väl se till att komma i säng i tid=).

Tar nya tag

med allt som måste göras, kan kännas lite väl mycket ibland. Var in på min kära svärdotter Carros blogg och jag blevså glad för det hon skriver, du ska veta Carro att jag känner likadant för bättre svärdotter kan ingen ha och hur många kan man sitta o "surra" så länge med i telefon=). Ska bli kul att ha er här i helgen, alltid lika roligt när ni kommer. Måste sätta lite fart nu, är mycket att göra inför morgondagen, söndagen o måndagen sen är det ju dags igen på onsdagen när prinsessan fyller ett helt år^^).

Kopparbergsloppet

är det visst idag, såg det när jag tittade ut genom fönstret... så jäkla mycket koll har jag på vad som händer i byn=). Bryr mej inte heller för den delen, varför skulle jag......

En riktigt

J...a lång och regnig dag. Har dammsugit o torkat golv och saknat farmors lilla bus<3. Har pratat med hennes pappa idag och han berättade att hon sov till kvart i elva idag =) snacka om att hon var slut den lilla skrutteluttan som inte ska sova när hon är hos farmor. Jag o Ville tog en långpromenad i regnet med söstra mi och Tino, vi såg nog ut som dränkta katter där vi gick men voffsingarna tyckte det var kul iaf. Ville har väl inte varit alltför förtjust i bushunden Tino gammelgubbe som han är , men det har blivit bättre nu och när vi kom hem sprang dom o lekte i korridoren o tyckte det var skitkul^^), Ville blev helt slut o har sovit hela kvällen efter det. Ska jobba imorgon kväll får ångest när jag tänker på det, hur f-n ska det här bli?Det känns som om man alltid måste tycka att det är sååå himla kul på jobbet och tycker man inte det så kan man söka sig efter nåt annat, är så trött på alla falska människor och jobbet ja........det är nog bara en transportstäcka till  nåt annat vad det nu kan vara.......Hör nu hur Ville drar långa timmerstockar ute i köket ska nog ta och göra detsamma, känner att jag behöver det. Natti Natti

Tåg för första gången

åkte prinsessan idag, från kopparberg till örebro. Tur att hon har sele i vagnen som hon lever rövare=). Pappa mötte upp i örebro han hade åkt från strängnäs för att hämta prinsessan i bil till vingåker. Det är allt bra tomt o tyst när inte våran gullfia är här, men på lördag kommer hon tillbaka med sina föräldrar<3. Lina har gjort ett tredje försök att bli blond igen får se när håret torkar hur det har lyckats, har lagt ner en mindre förmögenhet på det nu!!!! Erik kom hem med tåget från Lindesberg när Wilma o jag väntade på tåget och när Tobbe ringde hem vid kvart över sex så sov han och det gör han fortfarande, så han lär inte ha sovit mycket inatt=). Ska lägga mej och läsa i en bok, män som hatar kvinnor av Stieg Larsson fick den i födelsedagspresent av söstra mi o TK o Josse^^), har inte hunnit läsa den förut men den är jättebra. God natt o sov gott för det tänker jag göra.

Så tyst det blir

när lilltjejen har somnat, tänker aldrig på det annars men nu blev det så uppenbart..... LIna sitter på sitt rum o tittar på nån skräckfilm som hon har hyrt, Lisa o Rickard är på crusingen och ska åka med hans föräldrar hem så då sover dom i ställdalen, Erik är också i Linde med kompisar men kommer väl hemrumlande nån gång i natt=). Skruteluttan hon har bestämt sig för att när man är hos farmor då är man uppe länge, det är samma sak varje gång ,det spelar ingen roll om hon är här själv eller har mammao pappa med sig^^). Hon är så underbar när man ropar på henne om hon är i ett annat rum så svarar hon, det är ju bara det att Ville (hunden) blir helt förvirrad för varje gång någon ropar eller bara säger Wilma så kommer han och tror att det är han man ropar på ^^) dryg är han. Wilma bryr sig inte så mycket om Ville men däremot Gunnar så fort han visar sig så säger hon "tiss" och sätter fart efter han, men eftersom han är katt så hinner hon aldrig ifatt han= . Ska sätta mej vid tv:n en stund nu och sen blir det sköna sängen och john blund så man är pigg när hon som bestämmer vaknar=). Natti Natti

Både farmor och prinsessan

hr sovit middag idag^^) visatt och tittade en stund på tv och så började bådas huvuden att ramla åt alla håll så då insåg vi att det var lika bra att inta horisontalläge en stund, Lina låg också och sov för hon hade inte sovit många minuter i torpet inatt. Nu har vi varit till affärn en sväng och så har vi suttit på trekanten och ätit glass men Lina började frysa så vi gick hem och åt lördagsgodis i stället. Snart dags för ett bad och på med pyjamas sen ska vi mysa lite framför tv:n innan det är sovdags.

Lillskruttan sov

till 9 idag, hon är duktig farmors prinsessa=). Nu kryper hon runt och undersöker allt hon kommer åt, var nyss o stängde dörren till Lisas rum, för där finns nog lite väl mycket saker som inte är lämpliga för en ettårsdam. Lisa o Rickard har åkt till Lindesberg på crusingen och Erik sover förstås. Får se vad vi ska hitta på idag då, ut ska vi väl iaf  och sen hittar vi alltid på något, dagarna blir iaf inte långsamma med en liten  tjej i huset^^). NU får jag hjälp att skriva så det är väl bäst att hitta på nåt annat en stund.

Återigen har en dag gått

och farmors lilla prinsessa ligger o sover så sött. Idag har hon sovit ca trekvart på hela dagen=) hon har inte tid att sova det händer ju nåt runt henne hela tiden, alltid är det någon som bär på henne. Lina har åkt till Hörken och ska sova där inatt, Lisa o Rickard sitter på hennes rum o titar på TV. Erik är ute, han skulle till Jeppe. Har pratat med prinsessans föräldrar (båda har ringt) ikväll, hon har haft tur som fått så fina föräldrar och därför är hon den trygga glada unge hon är. Nu ska farmor gå och lägga sig för att återigen få vakna till ett par klarblå ögon och ett stort soligt leende, kan livet bli bättre<3.

Den lilla sötnosen

sov till 9 imorse=), var som ett litet solsken där hon tittade upp över kanten på sängen. Åt en flaska välling och en macka och sen har det varit full fart här. Hur sjutton kan man krypa så fort? Får se vad vi ska hitta på sen under dagen, ut ska vi iaf det gör inget att det regnar för det finns ju paraplyn, regnkläder o regnskydd till vagnen så en promenad blir det och sen får vi väl bara mysa och leka^^).Nu har faster Lina vaknat så nu ska jag passa på att hoppa in i duschen. Nu ringde precis gammelmormor( hon vill inte kallas så men vi kommer inte på nåt bättre) så vi bestämde att vi ska gå ut till Lådan på em, så nu får jag sätta fart om vi ska bli klara o äta lunch innan vi går.

Nu sover hon

den lilla trollungen=), hemma lägger hon sig vid 19 tiden men varje gång hon är hos farmor så är hon superpigg och  somnar sent, ikväll blev klockan 22 men hon är hur snäll som helst och bara skrattar så det gör ju ingenting att hon är vaken. Stod nyss och tittade på henne där hon ligger rosigom kinderna och med nappen i munnen och snusar så gott med nallen bredvid sig. Första gången hon var hos farmor själv och sov över så var hon 3 månader och farmor skuttade upp o ner hela natten så fort hon pep till nu är hon snart ett år (den 30: onde maj) och världens sötaste och underbara lilla tjej,men nu är det bäst att farmor kryper till kojs för man vet aldrig när prinsessan  vaknar och då gäller det att vara pigg o vaken  så puss o kram o Natti Natti .

Har nyss badat

prinsessan, hon har badat skumbad och jag tror hon har lika mycket skum inuti sig som utanpå sig=). Hon tyckte det var jätteroligt och plaskade så det stod härliga till, men när hon inte ville bada mer så försökte hon kliva ur badkaret tokfian inte tusan räckte hennes små ben över badkarskanten^^). Nu går hon loss på min mobil har tom lyckats få den ur laddaren, inte ett skvatt trött är hon heller verkar inte som om hon tänker sova än på ett tag ska iaf ge henne lite välling så sätter vi oss o myser i soffan en stund så kanske John Blund kan komma och hälsa på om det blir farmor eller Wilma som somnar återstår att se=).

Tog sovmorgon

idag och känner mej riktigt utsövd=), det kan kanske behövas när skrutteliskruttan kommer hit idag<3. Är ledig i hela 5 dagar känns helt otroligt och lyxigt. Ska ta mej en svängom med snabeldraken och sen lägga på mina nytvättade mattor, känns såååå bra. Erik o Lisa håller på o byter rum igen och Lisa är klar har städat rummet o packat ihop alla grejor, bara att bära in i det andra rummet alltså, och vad gör då Erik? Jo ligger o sover vad annars!!! Har inte rört en fena för att bli klar och ändå är det han som har tjatat  om att byta=) Men nu ska det bli fart på han ^^) vem kan sova när morsan sätter på snabeldraken....hehe

Har varit ganska mycket nu

vet inte riktigt hur allt kommer att bli men det löser sig säkert på nåt vis, brukar ju göra så. Tittade på min favvoserie desperate housewifes igår Gabrielle o Carlos dom är väl för härliga precis ett par i min smak, får många härliga skratt av dom=) Bree o Susan är två andra favoriter, helt urflippade o så härliga, en annan favoritskådis är America Ferrera ( Ugly Betty) hon är bara helt underbar,så naiv och godtrogen men med ett hjärta av guld och smart som få, men min allra största favoritskådespelerska är iaf Patricia Arquette hon är helt underbar och Medium på torsdagar vill jag helst inte missa, tyvärr så är nån jobbkväll förlagd till torsdag och det gillar jag inte alls. Ska försöka gå och lägga mej nu för imorgon kommer prinsessan och då är det slut på nattsudderi för det är en morgonpigg liten tjej( var hon nu kan ha fått det ifrån) och då är det bara för farmor att häva sig ur sängen, återkommer imorgon om inte farmor somnar samtidigt som Wilma^^). Natti Natti.

Sitter här o väntar

på att Erik ska komma hem, han är i slöjsmossen o fixar med bilen. Veronica den gulliga lilla tjejen bogserade honom dit. Vilken tur vi har som har alla dessa underbara människor i slöjsmossen, hade vi inte haft dom och allra helst Ankie så vete tusan hur det hade gått. Om alla vore lika osjälviska som hon och verkligen ställde upp för alla barn och inte bara snackade så skulle livet bli lättare för många. Pratade i telefon med min äldste son ikväll han är för rolig alltid händer det nåt tok för honom, han är verkligen Kalle Anka. På torsdag kommer prinsessan hit och ska vara här till söndag, jag längtar verkligen efter att få mysa med henne och hennes fastrar o farbror längtar inte mindre dom, hon är verkligen en älskad liten prinsessa som kan få alla att göra pecis som hon vill=). Nu kom Erik hem han hade fått igång bilen efter instruktioner av "brorsan" Tim , hoppas bara att  det inte blir nåt mer nu. Natti Natti för idag.

Har inte hunnit skriva

något på ett par dar. Har ju jobbat hela helgen och eftersom bilen inte behagar starta så har jag åkt tåg o buss vilket betyder att jag får gå till tåget 12.45 och åka med bussen hem 22.21 och så är jag hemma ca 22.50,JÄTTEKUL=(. Men idag är jag iaf ledig men då är det som vanligt tusen saker som måååste göras!!! Eriks mentor ringde fredags för att boka tid ang studierna i höst och jag har talat om det för honom två ggr att dom ska ses på måndag kl 11, men så har jag inte checkat av att han har lyssnat och när jag påminde honom igår så säger han att jag inte har sagt nåt och blir vansinnig och vägrar åka dit, så nu måst jag ringa och be honom boka en tid med honom själv. Hissjä...n är trasig , har varit det sen i torsdags,stolpskottet till vaktmäsrare var här då men tror nån att han har ringt och felanmält det, nej då så många hjärnceller har han inte så han kan göra det av sig själv. Jag ringde till numret som sitter vid hissen som man ska kunna ringa till dygnet runt om hissen går sönder men dom har inte haft nåt avtal med fastighetsägarna sen 2006, så då ringde jag till kontoret (finns i Gävle) och hon visste som vanligt ingenting men skulle kolla om dom har avtal med nåt annat företag, som tur var sitter ingen fast i hissen för då hade det blivit panik, men så här blir det när oseriösa fastighetsägare köper hus dom skiter väl i det mesta bara dom får in hyrorna, dom är rena affärsmän som köper och driver det så länge det går sen säljer dom det bara vidare, Får se om det blir nån hiss lagad överhuvudtaget är inte alls säker på det, så det blir till att kånka tvättkorgarna nerför trappan, ut och ta trappan utifrån genom kontakten för att nå tvättstugan Grrr, Morr. J...a skithus o j...a skithyresvärd!!!!

Tusen

saker jag måste göra, måste åka till Örebro och köpa en top o skor till Lina innan konfirmationen. Kanske skulle ta o göra det idag, såg i NA/BP att dom hade x-tra pris på converce i helgen, får väl se när hon kommer hem från skolan vad hon tycker. Hade hellre velat göra det i morgon men neeejdå måste göra nåt annat, jobba heter det visst^^)från 13 tii 21:30 dessutom och samma på söndag så trevlig helg på er alla som är lediga=(. Ska iaf försöka få nån ordning i detta 144 kvadratmeter kaos, känns som man bor alldeles för stort när det är dags för städning=).

Handlat på konsum

i Storå har jag gjort åt ett par av våra brukare, det var en upplevelse vill jag säga, dels handla från två notor på en gång och göra det i en affär där man inte hittar ett skit, svettig var jag när jag stod framme vid kassan och skulle betala åt en först sen handla en massa tobak o hylsor som jag inte hade en aning om vad det var( hade varit enklare om jag inte hade slutat röka för 7 år sedan)åt den andra och sen betala den andras varor för att upptäcka att jag glömt betala för ett lypsyl åt den första, hänger ni med? Gissa om det blev en lång kö bakom mej^^)dom fick till och med öppna en andra kassa det har jag aldrig sett förut på konsum i Storå=). Är stolt över mej själv, Erik hade gjort en kladdkaka när jag kom hem som såg supergod ut, men jag var ståndaktig och har inte tagit en enda bit=) däremot har Anette (söstra mi) och jag tagit en långpromenad med Ville o Tino ikväll så nu kan jag lägga mej med gott samvete, älsklingarna har redan gått o lagt sig, alla tre=). Natti Natti

Väntar

bara på att Erik ska komma hem, sen blir det sängen=). Lisa kom nyss från ställdalen och Lina kom kl21 då hade hon varit borta sen i morse, först med skolan till Lindesberg o bowlade och sen direkt med tåget till Ludvika och teatern så hon var nog ganska trött när hon kom hem, men inte för trött för tv:n =). Klarade mej iaf från att köpa godis idag, det känns bra. Ska upp tidigt imorgon, dags att jobba igen, det är inte klokt vad fort dom lediga dagarna går skulle behöva många fler^^)  men nu är det bara i morgon sen är jag ledig på fredag, men då har jagj hela helgen framför mej, men dn sorgen tar jag inte idag , tänker på Tobbe som gör 24 timmar isträck idag då är mina sex och en halv timme ingenting att gnälla över=). Kram och god natt.

Godissugen

så f.......t!!!!Har inte ätit nåt sött överhuvudtaget på snart två veckor, men helt plötsligt kom suget över mej  och jag får verkligen stålsätta mej för att inte pipa ner till affärn^^). Måste hitta på nåt att göra, stryka skulle jag behöva men jag tror att jag börjar med en promenad med Ville( utan plånbok) och sen kan man ju alltid hoppas att tiden går fort så affärn stänger.

Tidig morgon

blev det, vaknade när klockan var sex, bara Lisa var uppe hon ska ju med tåget fem över halv sju. Drack ett par koppar kaffe o läste tidningen ( fattar inte varför jag har den kvar)och som vanligt stod det ingenting i den. Har ju den där roliga tvättstugan idag så då var det ju bra att jag kom upp tidigt=),tog mej iaf en liten tupplur på fm och när jag vaknade och tittade ut genom fönstret hade jag önskat att jag inte hade gjort det. Där kom R med långa kliv stegade rakt över gatan med siktet på systemet och kom ut därifrån med två påsar=(. Trodde i min enfald att jag inte skulle behöva se det nå mer nu när han inte bor här längre men inte då. Bara M slipper se det, hon orkar inte det. Undra vem han är hos, kanske T för han är också här nu eller förresten det finns väl hur många missbrukskompisar som helst här. Känner att jag inte orkar med nåt jidder från han eller resor till TNE har fullt upp som det är. Kan bara hoppas på att besöket är kortvarigt. Nej nu ska jag slå bort dom här tankarna och hitta på nåt roligare att göra, Ha de så länge.

Fått en massa gjort

idag fast jag inte trodde det, tog ett nappatag med spis o ugn och sen blev Villes o Gunnars matplats o skålar rengjorda av bara farten, har pratat med syon på lindeskolan  idag och det lutar åt att Ecke tar studenten med sina klasskamrater o sen går ett fjärde år till hösten, blir mer möten om det men det ser iaf ljust ut på den fronten just nu. Lina har haft ett första samtal med kuratorn idag och det var en glad tjej som kom hem, hoppas nästa samtal blir lika positivt. Carro ringde ikväll och vi pratade om att dom skulle komma till Linas konfirmation den 26 -27 maj det är nåt som Lina verkligen hoppas på, hon tycker mycket om sin storebror o svägerska för att inte tala om sin lilla brorsdotter som ju är allas ögonsten, vi ska ju fira mormor som fyller 80 också och 2 dagar efter ska vi åka och gratulera prinsessan på hennes 1-års dag. Men nu är det bara 9 dagar kvar tills prinsessan kommer hit<3, Jag har gjort ren hennes matstol idag och i den fanns både det ena och det andra, när jag hittade bitar av smörgåsrån kom jag att tänka på sist hon var här så fick hon smak på att det fanns godare kakor än det så när hon fick ett smörgåsrån så bröt hon det i bitar och gav det till Ville men fick hon en kaka med choklad på så åt hon upp den själv=), hon är inte dum den tjejen.

Hade tänkt att

ta itu med spisen och ugnen idag men så kom höstens h&m katalog och då var ju den mycket roligare förstås=) Jag älskar höstkataloger eftersom hösten är min favoritårstid, vår o sommar är så överskattade tycker jag och allt känns så stressigt  och man måste så j...a mycket , och tycker man att det är pest med stekheta dagar och inte vill ligga o pressa i solen så blir man betraktad som man kom från en annan planet^^). Nej tacka vet jag sköna höstdagar med hög klar luft och mörka mysiga kvällar med bara små lampor och ljus tända och då bara måste man ju sätta sig ner med en kopp kaffe och bläddra i den nya katalogen och drömma sigtill hösten och spis o ugn är såååå långt borta.

Tiden bara flyger iväg

tror alltid att jag ska hinna så mycket, men ack nej får inte hälften gjort=), Undrar vad det beor på? Skulle ha börjat jobba 13 idag men har tagit 2 timmar komp så jag börjar inte förrån 15 men inte tusan har jag hunnit med nåt mer för det ^^). Har iaf stått här och stekt pannkakor så dom små liven får nåt i sej när slaven inte är hemma=). Nej nu måste jag göra mej iordning så jag åtminstone kommer i tid till jobbet, ha de så länge.

Ännu en kväll

på Grönbodahemmet är till ända, har varit en hel del att göra men med en bra chef löser sig det mesta,känner mej lugn med det ikväll. Min a små raringar har gått och lagt sig och jag känner pressen på mej att jag också borde göra det, har en hel del att ta itu med imorgon också så det får bli God natt.

Vaknade sju

imorse!!!!Det var nån j...a lampa som lyste mej rakt iögonen=. Tog en stund innan jag förstod att det var SOLEN!!! Jag tycker om sol det är inte det men inte att få den i ansiktet på morgonen^^) det blev bara till att dra för gardinerna så gott det gick och somna om och nästa gång jag slog upp mina brungröna så var klockan tio, lite mer i min smak en söndag morgon=). Har precis kommit ur duchen och ska snar ta en titt i kylskåpet o frysen vad som finns så jag kan laga lite mat åt mina älsklingar innan det är dags att styra kosan mot Storå. Har föresten fortfarande smaken av wazabi (hette inte wasaki)^^)i munnen det var det värsta jag ätit nån gång borde stå en stor varningsskylt i affären, det känns som om jag får leva med den här äckliga smaken i resten av mitt liv=). Nej nu får jag sätta lite fart, ha en bra dag i solen alla ni som är lediga och på jobbet alla ni som är där, höres kanske i kväll om jag inte är för trött, men nattugglor brukar inte bli det i första taget^^)

Har försökt

att göra en blondin som varit brunett  en tid tillbaka till blondin, resutatet blev kanske mer orange men hon är världens sötaste ändå. Vi var och handlade lite lördagsgodis och för att vara en bra förebild för min sockerberoende dotter så köpte jag lite nötter o naturgodis bla nåt som hette nåt med Wasaki eller liknande. Det blev en upplevelse för mina smaklökar vill jag säga=) det brände som eld i truten och smaken har suttit i hela kvällen och inget annat smakar något överhuvudtaget, där har man för man ska vara duktig^^). Har köpt hink,spade o lite andra sandlådesaker åt prinsessan så hon har när hon kommer hit, så nu får vi leta på nån bra sandlåda. Nu har alla kommit hem så nu ska jag gå o lägga mej, har en sån där extratur i morgon men börjar inte förrän halv tre så lite sovmorgon kan jag ju ta=). Natti Natti

Det värsta jag vet

är människor som börjar  varje mening med JAG, som bara är nöjda när något kretsar runt dom sen kan andra  må hur dåligt som helst, Såna som ska verka så empatiska som helst men som i själva verket bara  är intresserad av sig själva, det lyser igenom men dom är för dumma för att fatta det. Lägger ingen energi på såna , det finns bättre saker att engagera  sig i.Längtar till om 2 veckor då våran lilla prinsessa kommer hit, hon ska vara här från torsdag till söndag, har verkligen världens bästa son o hans sambo Carro är den mest ödmjuka o underbara man kan tänka sig . Tack för att ni delar med er av det finaste vi har våran lilla prinsessa Wilma. LIna har varitpå fritidsgården och det var länge sedan jag såghenne så glad, hon ser fram mot att få hjälp att må bättre, så nu tar vi nya tag. Lisa ska jobba imorgon så hon har redan gått o lagt sig. Älskar mina barn så otroligt mycket vill bara att allt  blir bra för dom, Natti Natti.

Har kommit en bit på väg

med att hjälpa mina älskade ungar. Det är inte alltid så enkelt att få den hjälp man behöver men har iaf fått prata me en kurator idag så det känns som att vi är på väg mot något iaf även om det kommer att ta tid. Det finns saker som man som barn inte ska behöva vara med om men ibland är livet så orättvist att man måste det och vissa kan hantera det och andra inte utan vänder det inåt och hamnar i en spiral  som man tappar kontrollen över. Man blir arg sur o ledsen men kan inte ta kontrollen över det, man stöter bort vänner och andra omkring sig man känner sig bara mer o mer ensam och sluter sig inom sitt skal, då är det tur att det finns vänner som ändå bryr sig och vänder sig till nån vuxen som kan ta tag idet. Det har varit många tårar idag men känns som det finns en öppning till ett ljus. Har ringt F-kassan ang Eriks barnpension och det var då inte underligt att jag inte fattat något  eftersom dom hade skickat fel blankett=) kunde alltså andas ut hade inte blivit helt hjärndöd. Men att ringa till F-kassan var inte det lättaste. måste först knappa in en siffra för att komma till kundtjänst sen efter att jag talat om mitt ärende så skulle hon koppla mej vidare till Umeå (eller var det Luleå?)då blev det helt plötsligt en dataröst som sa att numret hade upphört och sa ett annat nr, slog det numret och blev placerad i kö med nr 83=) nåväl efter en viss väntan så fick jag prata med en kille som skulle skicka rätt blankett  knapparna för de olika blanketterna sitter bredvid varandraoch tanten jag pratade med förra gången hade tydligen sluntit med fingret så det blev fel ^^). KIllen jag pratade med var iaf trevlig  men det tror min käre son (Tobias) att det beor på att han säkert var nyanställd=).Ska försöka ta mej för med nåt vettigt( vad nu det kan vara) en stund , hörs senare och kom ihåg var rädda om varandra.

Snart dags för


sängen... har varit en ganska påfrestande dag , känns som man inte kan tanka energi nånstans vare sig hemma eller på jobbet. Börjar 13 i morgon men måste upp tidigt ändå. Måster ringa Eriks klassföreståndare och höra hur dom har tänkt lägga upp hans studier, ringa f-kassan för jag fattar nada av ansökan om förlängt barnpension . Ringa Linilussans mentor ang hennes vägran att gå till skolan och hennes bestämda åsikt att byta skola, ringa skolkuratorn  och övertyga henne om att en liten tonårstjej måste få hjälp att bearbeta att hennes pappa inte finns mer, skulle ha gjorts för länge sen men med inkompetenta lärare kan man inte kommunicera! Har mer jag skulle göra men barnen är viktigast och det andra gör jag om jag hinner. Natti Natti

Finns det nåt värre

än intelligensbefriade ärthjärnor!!!! När intelligensnivån är så låg att dom inte själva hör hur dom låter, det suger så ini......e. Grrrrrr

Lider av akut sömnbrist

det gör man när man har småbarn, men tamej tusan  så gör man det även som tonårsförälder=). Huvudet känns som det är fyllt av bomull och kroppen är seg som tuggummi och man rör sig i något slags robotliknande rörelser^^). Har iaf klarat av en arbetsdag och tack o lov är det skola imorgon så terroristerna måste gå och lägga sig i tid. Satt som Kalle Anka på sängkanten imorse och ögonlocken var tunga som bly, hade typ sovit med ett öga och varit klarvaken vid varje ljud ( annars kan dom riva halva byn utan att jag hört ett dugg) ända till jag hör att alla är hemma och då var det inte lång stund kvar innan väckarklockan ringde. Hade tänkt gå och lägga mej typ 7 idag men naturligtvis är det tisdag och favoriterna Ugly Betty o Desperate Housewifes och det ska mycket till att missa det men sen kommer det inte dröja många minuter förrän jagsover fem kvart i timmen^^).

RSS 2.0