Javisst har jag näsan

ovanför ytan:). Är bara så himla dålig på att uppdatera bloggen. I helgen har det varit marken....köppebärsmarken...Äldste sonen med flickvän och lilla prinsessan har varit här, hur mysigt som helst.Har marknat i dagarna tre och haft alla tusen ungdomar på besök som vanligt:) Tobbes barndomskamrat Mathias har varit här oxå en tradition, prinsessan har haft hur kul som helst och åkt en hel del karuseller....trodde inte den lilla skruttan skulle våg åka nåt men hej vad vi bedrog oss...bara Linda eller Lisa var med så gick det bra:)
Jag vet att facebook tar en jäkla tid så det är därför bloggen får stå tillbaka, men jag hoppas att jag ska hitta tillbaka till bloggen och alla underbara vänner där..... Ha det så gott så länge ...puss o kraam

Så fort

man börjar få näsan ovanför ytan och det börjar kännas bra så får man en spark i ansiktet så man ramlar omkull igen........hur många gånger orkar man resa sig igen? Känns som det inte går fler gånger....och jag orkar inte leva i en likgiltig värld......

Gunnar den

rackaren smet ut genom ett fönster i går, ett hopp på några meter. I dag hittade jag honom på en trappa vid pizzerian  50 meter hemifrån, han kanske hade tänkt köpa pizza? vad vet jag, han var iaf inte speciellt hungrig när han kom in men han hade kanske fångat nåt ätbart...vad vill jag inte veta=).
Prinsessan och jag var upp till Klacken till simbassängen där, vi var helt ensamma i simhallen så vi hade bassängerna alldeles för oss självaoch bubbelpoolen naturligtvis. Det står en rutschkana med vågor i kanten av stora bassängen, den fick den lilla tokan för sig att det var en drake så hon vägrade att gå förbi den själv=).
Nu sover hon så sött med magen full av pannkaka och i morgon ska vi åka till Lek o Buslandet i Örebro med mellandottern, äldsta dottern och lilla trollungen, det gäller att aktivera små damer så dom sover gott när det blir kväll=).

Nu är

tatueringen klar, den blev så bra som jag hade tänkt. Bella och Veronica jag ska lägga ut en bild på den men jag måste först be nån av ungarna att ta en bild, det är inte så lätt att göra det själv=).
I går kom prinsessan på besök och det är en liten dam som munnen går på i ett....varför gör du så farmor, varför då? Gå och lägg dig( till hunden) farmor vovven lägger sig inte, farmor titta vad katten gör, varför  gör han så? var är Erik? varför är han där? vad gör du nu? varför gör du det?......Man får skavsår i öronen men hon är helt underbar=)Det är väl egentligen nu hon är som roligast, en liten söt pratglad 3-åring. Igår handlade vi popcorn till Idol och då frågade hon om det var vi:s popcorn...faster Lisa satt som ett frågetecken, det hon menade var är det våra popcorn, så härligt med hennes självklara böjningar av orden, men man förstår iaf vad hon menar=)-
I dag har hon varit hos faster Anna och kusin Tovali( trollungen) och gissa om det var en prinsessa som var slut när farmor hämtade henne efter att ha varit på APT. Vi hann inte vara hemma lång stund innan hon hade somnat på soffan så i morgon när hon vaknar blir det till att stoppa henne i badet som inte hanns med i kväll=).
Hade en sån längtan till Gäddede i dag så det gjorde ont....längtar till alla goa fina människor där....

Dagarna bara

springer iväg! Nu är det redan 6 september....jag tycker det var alldeles nyss som det började bli vår och man såg hur nätterna blev ljusare och ljusare. Nu är det tvärtom,det är mörkt när jag åker till jobbet och det blir mörkare och mörkare för varje morgon, snart är det mörkt när jag åker hem oxå.....
Förra lördagen var lilla trollungen här och sov över, var lite osäkert vad hon skulle tycka om det med tanke på vad hon ansåg om att vara på dagis....men det gick hur bra som helst. Precis som prinsessan så hade hon dock ingen som helst lust att lägga sig när det blev kvällen, efter bad och mys med lördagsgodis och film så trodde ju mormor att hon skulle somna så sött, men ack vad jag bedrog mig, det var bus och hålligång till 23.30 men då slocknade hon som ett utblåst ljus=). Det måste vara nåt som gör att dom små liven känner att hos Farmor/ Mormor där ska och får man vara uppe så länge man vill så då tycker dom tydligen att det är bäst att passa på. Nu sov hon till halv tio på söndagen men jag kan ju inte påstå att hon var på sitt allra bästa humör under förmiddagen, men efter att ha sovit middag var hon lika solig och go som vanligt. Lilla trollungen är en dam med mycket vilja och ett sjujäkla humör men så rolig och gosig=).
På tisdag kommer prinsessan, det ska bli kul, vi har ju inte träffats sen misdommar...bara pratat i telefon. Hon är ju stora damen nu hela 3år...får se vad vi ska hitta på att göra då, jag har ju min 9 dagars ledighet så nå kul ska vi göra.

På tisdag ska tatueringen jag funderat på så länge äntligen bli av, ska tatuera in barnens namn på underarmen men vet inte riktigt hur ännu...men det skulle dom hjälpa till med på Eastwood i Ludvika så det blir säkert bra=). Nästa steg blir att tatuera in barnbarnens namn på den andra armen, än så länge är dom ju bara två ..........

RSS 2.0