Grattis lillebror

Johan 29 år idag, grattiskramar till dig.

HALLOWEEN IDAG

men firar inte den nåt speciellt, tar fram nån pumpalykta men annars får det vara. Var skillnad när barnen var små och dom ville klä ut sig och vi åt mossa(karamellfärgat grönt mos)spindlar( köttbullar med ben av salta pinnar) och åt en massa läskig godis och drack illröd läsk=).Såg på vakna till the voice i morse där dom firade halloween och en man från USA berättade hur det firades där. Där firas det alltid den 31/10 och är en högtid främst för barn även om en del vuxna oxå tycker det är kul, men ingen är ledig från skolan dan efter och alla jobbar oxå, så där firas det på ett annat sätt än här, där många dels firar på fel dag och har blivit en suparhelg för ungdomarna, såg att halloween har gått om lucia i ungdomsfylleri, nej så vi firar halloween idag och allahelgonsdag på lördag, en dag som vi tänker på våra bortgångna anhöriga och vänner och den kan vi få ha ifred, fest finns det så många andra dagar till och inte så kul för dom som vill ha en lugn dag att ha en massa ungar som ringer på dörren och busar, det får dom så gärna göra idag om dom vill, när det ÄR halloween.

Varit uppe sen halv sju idag=)

trots att jag satt i telefon med äldste sonen till över tolv inatt=). Erik, Lisa, Lina och Rickard har åkt till Gustavsviksbadet i morse, dom tog tåget kvart i åtta, så jag var upp och gjorde bagetter med köttbullar, sallad, gurka,rödbetssallad, skinka, rostad lök och ost,alla skulle ha olika=). Det är konstigt,alla har varit lediga igår men ingen hade packat det dom skulle ha med sig...så det blev som vanligt ett evigt tjatande om var är den och var finns det=)och det skulle ju mamma bara veta...hon som hade jobbat till halv tio och gått upp tidigt för att fixa det dom skulle ha med sig att äta...ja ja dom är väl inte tonåringar för intet=)Iväg kom dom iaf och jag hoppas dom får en bra dag. Ska snart gå ner och hämta bilen vid stationen, dom hann ju inte gå och tung packning oxå så dom fick ta bilen till tåget så får mamma en skön promenad i solen på köpet=).

Gjorde en

alldeles förfärlig upptäckt....jag MISSAR Ugly Betty och Desperate Housewives=( tack vare att jag bytte tur!!!!!!Nåja det går ju repris i helgen så jag får väl titta då=). Det är en ny brevbärare här och den är inte läskunnig=(två dagar har jag fått söstra mis post och idag fick jag även grannens som bor uppå och han har inte ens ett namn som liknar våra....hans post gick jag ut och la tillbaka på gula lådan så får vi se i morgon om hon upptäcker att det är samma post igen=) annars finns det ju hjälp när man har dyslexi, får väl upplysa henne om det imorgon...om det inte är så att hon inte ORKAR gå en trappa till men då får hon nog överväga om hon inte valt fel yrke, för om jag ska fortsätta vara brevbärare så får nog posten se till att betala mig oxå. Nej nu ska jag se till kalopsen och potatisen som står på spisen så man hinner få nåt i sig innan färden går söderut, höres ikväll.

Äntligen snart slut på den

här skitdagen=(. Lilla B hur i fridens dar tog du dig till jobbet när inte bilen startade? Kvasten du nämnde att det inte var rätt årstid för att åka på  hade funkat  finemang för mig idag, med tanke på vilket humör jag var på......hade nog kommit bra långt på den=)Läste din blogg om ditt lilla barnbarn S, vilken härlig kommentar, att låsa upp skuggan var ju precis vad hon gjorde=) Gjorde iaf ett tappert försök att bli på bättre humör ikväll, bakade scones till Lisa och Rickard som var sugna på det med the till, blev en sockerkaka oxå av bara farten=). Lina ska sova över hos Evelina och Erik är som vanligt hos sina kompisar så det är sååååå lugnt och skönt just nu, känner att det bara kan bli bättre imorgon, trots jobbkväll men jag ska iaf ställa väckarklockan, nu får det förbaske mig vara slut på dessa lååååånga sovmornar, får absolut skärpa mig på den punkten.......Väckarklocka på, det är det som gäller....Natti Natti.

Vilken j...a

skitdag det är idag=(. Regnigt o grått....sov alldeles för länge idag oxå=( tvättstugan har jag och den var ju lika städad som vanligt, dvs inte alls...J...a äckel som tvättar där, har dom lika skitigt hemma oxå? Tur att jag är ledig idag så jag inte behöver vara trevlig mot någon, kan vara precis så j...a sur och på dåligt humör som jag vill=). Nåt positivt var iaf att svärdottern slog en signal och vi fick prata lite "skit"^^). Ska försöka göra nåt att stoppa i truten på terroristerna som ju har höstlov nu....som om det inte var nog ändå=) skriver igen när jag är på bättre humör....... när nu det kan bli.....

Vet inte vad

det är för dag... blir helt vilsen i kolan när jag jobbar helg=) dagarna flyter ihop och jag måste tänka efter vad det är för dag....Har iaf tänkt mycket på hur vi påverkas av andra, och hur vi tycker för att vara andra till lags. Tänker inte falla in i det tänket=) Har allt för många gånger fått omvärdera mitt tyckande så även nu när vi har slagits ihop till en grupp, de människor man fått höra är på det ena eller andra sättet och som man tänkt att det här blir inte lätt, men ändå har man gett dom en chans att visa vem dom är och det har visat sig att det är jättegulliga snälla, roliga ödmjuka människor , såna man verkligen från hjärtat tycker om och dom man trodde var bra har visat sig vara falska, bitchiga och gör vad som helst för att få sin vilja igenom, kan inte ens stava till ödmjukhet, men det får man leva med, bara att hacka i sig, men man kan iaf se till att ha så lite som möjligt med dom att göra......Man kan inte älska alla inte ens tycka om dom lite....men man kan vara proffessionell i sitt arbete och uppföra sig, men rätten att tycka kan ingen ta ifrån en........Gonatt och sov gott det ska jag iaf göra=).

Är egentligen

alldeles för trött för att skriva nånting, men gör det ändå=). Är det verkligen normalt att en kattunge kommer på att *tutta* på en HANKATT? Hans ligger och *tuttar* på Gunnar och Gunnar den token ligger och ser ut som värsta mamman^^) han har till och med fått en liten *tutte* under magen tack vare att Hans snuttat där=). Får för mig att det är mitt fel, att det är tack vare att Gunnar är kastrerad som han har problem med att veta om han är hona eller hane........kan det vara så? Ska iaf åka och hämta Lisa imorgon, nu har hon gjort sin första praktikvecka och tycker at det har varit kul, hon får göra mycket mer än på Fagers säger hon.  Hon får göra tårtor och bakelser och det är ju det hon tycker är roligt. Ska bli skönt att få hem henne, saknar henne verkligen fast hon bara varit borta 1 vecka=). Ska uppsöka sängen nu, känns som det är det som behövs och dessutom väntar mycket att göra imorgon. Natti Natti allihop=).

Har varit såååå

duktig idag med=). Dammsugit och torkat golv, skurat badrumsgolven med slangen och under badkaret, strukit hela tvätten, känner mig verkligen nöjd. Till och med Erik blev inspirerad tydligen , för när han kom hem från skolan så frågade han om han skulle städa sitt rum.........när sjutton frågade han det sist?Blev så förbenat sugen på ärtsoppa idag, blir det ibland, men varje gång jag äter det så blir jag att må illa och får ont i magen... ändå så kan jag inte låta bli=( så nu sitter jag här med ont i magen och har mått illa halva dan=) vissa saker lär man sig aldrig. Ska ta mig en titt på dumburken , men det är väl som vanligt inget att se.......

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

på ren svenska...........trodde jag var ledig i helgen=( men ack vad jag bedrog mig, hade sett fel på schemahe-----t, surt som f-n. Ja så kan det va, bara att bita i det sura äpplet.......

Nu är det iaf

rent i badrummen och köket=) får väl ta resten i morgon. Har haft tvättstugan oxå så imorgon så får du iaf tvätta i en ren tvättstuga "söstra mi"=) om inte nån tvättar på fm i morgon , men det är väl ingen risk...inte orkar ledighetskommitèn gå upp och tvätta så tidigt^^). ÅÅÅÅÅÅH vad jag vill att det ska bli morgon fort, så han kan göra det han sa att han skulle göra=) sen kan jag få säga det, hoppas han gör det på fm. Har varit en helkväll vid tv:n iaf, både Ugly Betty och Deperate housewives, kan det bli bättre?Väntar bara på at Ecke ska anlända, han ska upp tidigt i morgon och DET är inte det roligaste, värre morgonhumör än honom kan ingen ha....inte ens jag, och det vill inte säga lite...men,men bara att bita ihop och stänga av öronen=). Får väl gå och lägga mig och läsa en stund då, har köpt en ny skvallertidning,precis som om det inte räckte med skvaller ändå, haha, men natti natti på er i af.

Alldeles nyss

ringde telefonen och det var ett såååå kul besked=) Det värsta är att jag inte får säga nåt=( hur i hela fridens dar ska JAG kunna vara TYST....iaf till imorgon vet jag att jag måste knipa, men sen så......kanske, eller några dagar till.

Fått städmani

idag=) Beror kanske på supermedlet min käre son hade med sig....Rent blir det iaf, men luktar starkt som satan.Lisa är i Göteborg idag, hon är och tittar på bageri-sm, och sen stannar hon i Linde Ankie hämtar henne vid tåget, hon börjar ju sin praktik på Frosts imorgon och ska bo i Slöjsmossen onsdag till fredag i12 veckor. Vilken tur att vi har Ankie, hon ställer upp i alla väder......Snart ska ju Lina till Vingåker oxå i 2 veckor , så då blir det bara jag och Ecke hemma=) hur lugnt o tyst kommer det att bli^^) Nåja Ecke kan ju konsten att hålla igång mig så jag behöver nog inte oroa mig för att det blir alltför tyst o lugnt=).Nä nu ska jag fortsätta att städa, toasitsarna ligger i blöt i badkaret så nu ska jag skura dom.......höres senare.

Har jobbat ytterligare

en kväll=(. Prinsessan har åkt hem, hennes pappa var och hämtade henne när jag var på jobbet, men hon hade ju två fastrar och en farbror som underhöll henne=). Men lilla prinsesan glömde "ninen" han satt här och såg så ensam ut när jag kom hem, stackars "ninen" när hanskulle hit så blev han doppad i toastolen och när han skulle hem så blev han bortglömd=). Lilla B det är lättare för dig att sluta avtal om sånt med din lilla S, än för mig med prinsessan eftersom S bor nära dig , men jag kan ju inte begära att prinsessan ska hålla sig i flera dagar=) det enda avtal jag skulle kunna sluta med henne är iså fall att inte göra det i badvattnet=). Hon är verkligen ett yrväder våran lilla älskling, Lisa frågade mig idag: mamma var vi lika stökiga som hon, efter att prinsessan på några få minuter gåt fram från hallen, genom köket till vardagsrummet och under den tiden fått ned allt som fanns och öppnat några lådor och spritt det över golvet=). Hon hann även att lära sig att öppna dörrar även ytterdörren , så nu får man se till att låsa om man inte ska ha en prinsessa på rymmen^^). När jag skulle åka till jobbet och pussade henne hejdå så blev hon såååå ledsen och hämtade sina små skor och ville följa med, då skär det i ett farmorshjärta=( älskade lilla unge, älskar dig till månen och tillbaka, du är det bästa som hänt mig sen mina barn föddes<3.

Favorit i repris

kunde just tro det=( den lilla skruttungen hade inte gjort nr2 på hela dan, pratade med hennes pappa ikväll och sa att jag var lite orolig för badet ikväll om det inte blir nåt innan dess, och vad händer.... badvattnet tappas i, ungen i badet , hon har jättekul och leker med hink och andra saker, då plötsligt skriker Lisa: mamma hon har skitit i vattnet....jaja säkert ,tror att hon driver med mig, men sen hör jag åååååååh vad äckligt och då inser jag plötsligt att det är precis vad hon har gjort.........Upp med ungen ur badet, tappa ur vattnet, i med nytt vatten och sen var det en farmor som var snabb att tvätta den lilla "skitungen" för om det skulle hända igen så var det färdigbadat=). Sen tittade vi på Svensson Svensson och hade mys, men prinsessan var inte sååå intresserad av det, annat blev det när det blev Babben då satt hon som ett tänt ljus och tittade( ett mycket intelligent barn)=). Nu sover ho iaf och det ska farmor oxå gjöra så vi orkar med morgondagen utan att sova bort halva förmiddagen. Natti Natti.

Nu har vi varit på

långpromenad till Lådan, prinsessan var hur pigg som helst och bara busade och kastade av sig mössan och vantarna, när jag sa att hon var en riktig skitunge så skakade hon på huvudet och sa neeej=). Innan vi kom ut från affären så sov hon iaf och sen sov hon till vi kom hem. Nu har vi ätit och ska gå ner till ICA och köpa lördagsgodis, har olw hjärtan kvar sen fredagsmyset oxå, så vi kan mysa värre ikväll oxå efter badet=).

Igår var

söstra mi här med katten Nisse, gissa om Hans blev "stor", haha han burrade upp sig och svansen såg ut som en flaskborste=). Både Nisse och Gunnar blev skraj för honom och gick omvägar förbi^^). Prinsessan kom ju oxå så nu är det full fart här=). Hon är för härlig nu när hon börjar prata allt mer, igår kväll satt hon och ropade på Lisa när hon badade,höll igång till kl 22 gjorde hon oxå, då gick hon fram till sin säng och visade att hon ville lägga sig, hon fick välling och det tog inte många minuter förrän hon sov....sen vaknade hon nån gång inatt och stod kapprak i sängen så resten av natten tillbringade Farmor och Wilma i samma säng=) vi sov till kvart i tio, vi är lika duktiga på att sova länge båda två. Hans ligger lite risigt till för han vill hon gärna bära på och det är kanske inte så skönt att hänga i armarna på en 16 månaders tjej, men han säger ifrån oxå och då släpper hon illa kvickt=) Gunnar är det ingen ide att försöker med han orkar hon inte rubba ur fläcken^^). Nu ska vi fixa lite lunch till prinsessan och sen ta en promenad så KANSKE hon sover en liiiiiten stund iaf.

När jag kom

hem  från jobbet ikväll så hade Lisa gjort en räkmacka till mig=) mums vad god den var, tack älskade Lisa för den. Måste se till att komma i säng nu så man inte är alltför trött i morgon när prinsessan kommer hit, hon har ju en benägenhet att vara lite nattuggla när hon är hos farmor, Erik ska till Örebro och klippa sig i morgon, tänker inte ifrågasätta varför man måste åka till örebro för att klippa sig när det finns frisörer på närmare håll, är bara glad ATT han klipper sig=). Sen åker han till Slöjsmossen och stannar där till söndag eftermiddag, ska hoppa i bingen nu så man får sin skönhetssömn, kan behövas=) natti natti sov gott.

Prinsessan

236076-3
världens underbarast goa lilla unge<3

Hans är allt

en riktig liten tokkatt=) nu sitter han med mig vid datorn och stirrar på skärmen  och huvudet går fram och tillbaka som lodet på en klocka^^) han är för söt den lilla skrutten. Vaknade halv 8=( typiskt när man får sova *morr*.

Har en bil som

låter helt underbart....och en son  som är fantastisk på att fixa när han vill=). Erik har faktiskt gjort underverk med  bilen idag...sen har han ju hottat till den oxå, men det var ju väntat annars är det ju inte Erik=) men snyggt blev det med lamporna bak och reg skylten är på plats......Pizzan är uppäten och tv:n är avslagen återstår bara sängen och en underbar sovmorgon=) Jobbar kväll i morgon ska bli sååååå sköööönt. Natti Natti......

Har ni hört

hur en bil utan avgasrör låter? Som ett j---a reaplan=). Så låter våran bil idag...fast nu är Erik i slöjsmossen och fixar den...hoppas jag iaf, man vet aldrig med den mannen=). Tack vare det så fick Lina och jag ta tåget till Storå idag, ingen höjdare direkt men inte kul att åka reaplan på riksvägen heller^^). Väntar på att han ska komma hem snart för vi har bestämt att vi ska äta pizza idag...känner inte för nån matlagning, vill göra roligare saker...som att blogga tex, ska titta lite på tv oxå, desperata bönder ikväll, desperata hemmafruar igår som är veckans höjdpunkt=) tjejerna  på Wisteria Lane alltså.........

Erik den j...a

skitstöveln, han lurade mig så  innih-----e ikväll=(. Han kom hem och visade mig en böteslapp där det stod att nummerplåten satt olagligt( den sitter uppe i framrutan ) och att han hade parkerat fel på källtorpsvägen. Boten var  på 750kr och hade polisens stämpel, inplastad var den med. Jag sa att den får du förbanne mig betala själv med studiebidraget och kände att nu stryper jag ungen snart=)då började han skratta och sa att han hade hittat den på vägen och hade bara ändrat lite uppgifter=).( den rätta ägaren hade väl ruttnat och kastat den). Typiskt honom att hitta på nåt sånt och lura sin stackars mamma så hon nästan får hjärtflimmer=).

Vem kommer

i helgen? Jo Prinsessan<3 farmors älsklingsunge, världens goaste, hennes mamma ska jobba och hennes pappa klyva ved för den kommande vintern så då får denna underbara lilla skruttilutta komma hit  och sätta lite fart på livet för oss=). Det är verkligen en förmån att få ha sitt barnbarn alldeles för sig själv ibland, och det har jag verkligen fått, hon var bara 3 månader första gången hon var här själv och sen har hon varit det med jämna mellanrum. Den relation vi har fått tack vare det växer sig bara starkare och en mer älskad unge får man leta efter. Får väl se vad som händer framöver, allt kommer ju att ändras den dan Lina slutar skolan, och då kanske det är läge att flytta närmare prinsessan så vi kan träffas ännu oftare.

Söndag

och värsta slöa dan...Vi har gått imorgonrock o pyjamas heeeela dan=). Klockan var fem innan jag masade mig in i duschen och fick på mig lite kläder, övriga har inte satt på sig kläder på hela dan. Min kära svärdotter ringde så vi pratade i 11/2 timme=) vi kan prata vi, men så har man ju den bästa svärdotter nån kan få. Var till ICA och tankade bilen men det är oxå allt jag gjort idag, sen åkte morgonrocken på igen=). Lilla B hon skriver så bra kommentarer, får alltid huvudet på spiken , hon har en humor som jag gillar=).Naturligtvis vore väl 8 rum nåt för mig, för alla har väl vid det här laget förstått hur mycket jag gillar att städa^^)men nu kan man ju ha städhjälp och få dra av det så det vore kanske nåt iaf, det tänkte du inte på lilla B=).Nej nu ska jag gå och göra som övriga familjemedlemmar, gå och sova så man orkar upp till jobbet som är sååååå kul, not. GODNATT.

När man inte

måste göra en massa saker, tänk vad lätt det går att göra tråkiga saker då=)När jag kunde göra vad jag ville ,vad sjutton gjorde jag då?....jo jag dammsög och torkade golven....visst är man skumt funtad, när man måste så vill man inte och det är ett j...a gnäll och när man inte måste så gör man det  utan gnäll.......Var till Lådan och köpte en större kattlåda oxå, det behövdes, för är det inkomster så är det utgifter och det dubbelt upp minsann^^). Hittade ett par såååå söta vantar som passar prinsessan, och kunde jag låta bli att köpa dom? nej naturligtvis inte, så i morgon stoppar jag dom i ett kuvet och skickar dom till  farmors hjärtegull<3. Vecka 45 och 46 ska Lina åka till storebror, Carro och prinsessan och vara där i två veckor när hon ska på prao på ICa i Vingåker som hennes snälla storebror har fixat åt henne,Vi älskar dig Tobbe lika mycket som när du som tioåring frågade om jag skulle älska dig lika mycket när bebisen skulle komma,svaret var självklart ja och kommer alltid att vara. Erik har åkt till Ludvika med Rickard, Maciej och Pontus dom ska sova över hos Pontus, vet nån som inte är så glad ikväll men det kan faktiskt vara bra att var ifrån varandra, man sitter inte ihop bara föa att man råkar vara tillsammans, man måste ha ett eget liv oxå om det ska hålla,bara för lilla fröken att inse det. Finns två lägenheter i Guldsmedshyttan men dom är så j...a stora....tycker att den här är för stor, 144 kvadratmeter men den ena var på fyra rum och hundrafemtio kvadratmeter och den andra på åtta rum och tvåhundrafemtio kvadratmeter, nåja tål att tänka på, hyran var iaf inte mycket mer än här...Nu får det vara nog för idag så natti natti.

Lördag

och inga måsten alls=) kan det bli bättre?

Har jobbat fyra

dagar i rad nu=( blir bara värre och värre på det där stället, är inte bra med en massa människor som inte har levt en sekund från byhålan dom är födda i. Inaveln är stor i vissa områden och det visar sig på flera sätt, hur länge orkar man vara tyst och bara svälja? ja ja man tycker ju synd om dom  dom vet ju inget bättre, tror att världen har en area på ca 2 mil=) stackars satar. Har ingen chef heller längre, har iaf inte sett någon förutom den lilla , lilla  självutnämnda "chef" som satt sig på så hög häst så det kommer att göra väldigt ont när hon ramlar ner but no brain , no pain  eller.....

J...a skitdator

det är vad det är=( hur seg som helst, bara för att Erik håller på och laddar ner nåt j...a skit.....nej nu ger jag upp och går och lägger mig istället=(

Visst är dom gosiga kissarna våra=)

Måste bara säga att den svarta det är Gunnar och den lilla skrutten det är Hans^^).

Här är dom

Katterna som bor hos oss=)
image4


Erik och jag

har hittat ett nytt sätt att kommunicera på, vi sitter i varsitt rum och pratar på msn=) helknäppt men så är det väl i dataåldern. Lilla B jag kan upplysa dig om att nån bild på nätet kommer inte på tal...så roligt ska vi inte ha^^) men jag håller med dig om att det är underbart med barnbarn och visst är vi lyckligt lottade som har fått så söta tjejer, det måste väl sitta i generna ( farmorsgenerna) eller hur=).

Blev iaf ingen

katastof=) men slingor ...det vete f-n... nej det är nog mer blondin ha ha, tur att det är fejk iaf. Det är nog alldeles för svårt att göra slingor på ett långt hår, borsteländet trasslade in sig i håret så jag fick använda fingrarna, därav resultatet=) men, men det blev iaf ingen utryckning till Ica. Har bokat upp mig helgen 7-9 dec att ha prinsessan här då hennes föräldrar ska ut och svänga sina lurviga^^) längtar så efter den lilla skruttan, hon är det bästa som hänt på länge, farmors hjärta det är hon. Inte tusan kan jag vänta ända tills december, såklart måste jag träffa henne innan dess och Carro vill säkert ha tillbaka sin hög med kläder som hon glömde här på marken=). Måste gå och lägga mig fast jag inte vill.....för jag vill inte jobba imorgon...men det är mycket jag inte vill men tyvärr måste jag det iaf=( det är nåt som styr ens liv på nåt sätt, pengar heter det visst!!!! Så natti natti allihop.

Har inte gjort

nåt åt håret sen i början av juni då jag var till frissan o klippte mig och gjorde slingor, så nu tyckte jag det var dags för nåt så jag gick till Ica och köpte en förpackning slingor....Nu har jag alltså gjort slingor eller vad det nu blev=) var inte det lättaste jag har gjort må jag säga, får se vad resultatet blir annars blir det en ilfärd till Ica för att köpa färg för hela håret^^) återkommer med resultatet.

Sovit som en

klubbad säl inatt=) sitter nu här nyduschad och väntar på att håret ska torka så jag kan gå till ica och hitta på nåt  som är ätbart idag. Kan inte förstå att jag har sååååå dålig fantasi när det gäller mat, får aldrig nån riktig inspiration eller oxå är det för att jag tycker att det är så j...a skittråkigt att laga mat. Nåja nåt blir det väl, bara det går fort=). Känns att det är femte dan jag ska jobba för jag är skittrött men det går väl över bara jag kommer dit, sen är jag ju ledig i morgon så då ska jag fortsätta leta lägenheter, måste hitta nåt snart så man kommer från den här j...a pundarhålan. Låste i tidningen i morse att föräldraalliansen har rankat skolorna i sverige efter deras kvaliteter sett ur ett föräldraperspektiv. Jämfört med förra årets resultat har Ljusnarsberg tappat 21 placeringar, från plats 176 till plats 197 ska man bli förvånad eller.....nej tror inte det, det bara bekräftar det man redan visste och inte lär det bli bättre.

Snacka om strulig

kväll..allt som kan gå fel gick fel , allt som kan strula gjorde det=( var klara 21:40 och slutar 21:30...men klagar ändå inte, kollegorna var rätt och vi kunde skratta åt allt strul, kunde som sagt varit värre. Är iaf trött som en häst och ska inta position raklång snart, en kväll till väntar på grönboda innan jag är ledig en HEL dag=) sen är det fyra dagsturer som väntar... bara att bita ihop...

Tänker inte sätta

min fot i skogen igen=( lilla B har skrämt upp mig rejält med sitt inlägg om ÄLGLÖSS på sin  blogg=). Fy farao vad ÄCKLIGT, jag har kammat huvudlöss på ungarna med luskam men älglössen verkar ju vara tusen gånger äckligare....har aldrig hört talas om det förut. Nej ska jag ut i skogen igen så blir det med heltäckande skyddsklädsel=) annars får det vara, känner hur det kryper på mig bara av att läsa om det^^).

Har ni nånsin

ätit hårt bröd och den ställer sig på tvären i gommen? har hänt mig två gånger nu på ett par dagar...gör så j...a ont och man är helt öm i flera dagar....har aldrig hänt förut och så händer det två ggr på kort tid...skumt. Ska sova några timmar nu innan det är dags att åka tillbaka till  "jobbet som Gud glömde", är just nu bara en enda lång transportsträcka  till nästa ledighet och nästa lön....blir troligen inte bättre heller..fick ny chef i måndags ,hon har fortfarande inte visat sig, vissa har inte sett henne överhuvudtaget=) men det kanske inte spelar nån roll vi har ju så gott om småchefer ändå så hon är kanske överflödig...

Tror jag blir

vansinnig på Gunnar=( hela natten har han med jämna mellanrum sprungit omkring och jamat sina lockrop efter Hans, som ligger inne hos Erik...han är helt galen i honom och vakar över Hans som en riktig kattpappa=) han tvättar honom, busar tuktar och sover (på dagarna) med honom så därför så måste Hans få lite lugn o ro åtminstone på nätterna. Men då får inte jag det isället om han ska fortsätta så här och gala=(. Hade klockan på ringning kvart i sju imorse för att se till att  Erik kom upp, men han var redan uppe så då låg jag kvar, hörde att han åt frukost och pratade med katterna=) när jag kom upp sen så såg jag vad han hade ätit...PIZZA...på morgonen... han är bra lustig, ena gången kan han absolut inte äta på morgonen och måste köpa macka i skolan, andra gånger så kan han sitta och äta pizza  kl 7 på morgonen...jag blir aldrig klok på den ungen. Ringde från jobbet i morse och frågade om jag kan jobba x-tra ikväll så nu ska jag hoppa in i duschen och sen filura ut nåt ätbart till terroristerna innan jag far mot Storå och Grönbodahemmet. Ha en bra dag allihop.

Ny favorit är

frysta vindruvor=) jä...r vad gott det är. Det smakar som isglass med vindruvsmak....såååå himla gott!!!!! Det  som är bra med att frysa vindruvor är att man bara sköljer dom och häller dom i en skål och dom fryser inte fast i varandra utan man kan ta dem en och en=). Hans har funnit sig väldigt bra här och är en mycket social och gosig katt, tvärtemot Gunnar då som är en herre som gör som han vill och ligger bara i knät när det passar honom^^). Gunnar har tagit på sig nån slags papparoll och vaktar och lockar på Hans hela tiden, sen tvättar han honom och försöker fostra honom men Hans är en liten kaxig sak och låter sig inte behandlas hur som helst även om Gunnar nu råkar vara äldre.....Nu kom Erik hem och berättade att dom hade fått tag på en katt till Hannah oxå ..en liten kattös som dom har döpt till Greta=) vad annars? Ska hoppa i bingen nu och hoppas på att det inte blir nåt kattrace inatt utan att Gunnar kan låta den lilla sova ifred...återstår att se, litar inte så mycket på honom tyvärr=). Natti Natti


Ringde nyss

Erik på mobilen och dom var i Löa på väg hem...med en liten kissemiss=) Så nu blir Gunnar storebror vare sig han vill eller inte, bortskämd som han är när han är van att vara ensam katt. Men han gillar iaf att busa och leka, det har vi ju sett när Nisse har varit här, som Gunnar springer och ropar på Nisse så han ska få fart på honom så det blir bus. Nu kom dom hem och visst är han väl söt...välkommen hem lille Hans^^).

Bebis på väg

alltså kattbebis, Erik,Lisa och Hannah har åkt till Örebro för att köpa katt....Dom tror att Gunnar vill det men har dom frågat honom? Nej det har dom inte..han kanske trivs alldeles ypperligt med att vara ensamkatt. Hannah skulle oxå ha en katt för hennes har dött, men den fanns på ett annat ställe så det vete tusan när dom kommer hem, vilka j...a ryck.. komma på en sån sak så där hux flux. Nog för att jag kan vara impulsiv men nu är dom allt ett strå vassare, det måste iaf vara en hankatt för honkatter är så besvärliga iaf om dom ska vara innekatter, sen är det ju lättare att kastrera en hankatt oxå. Ja ja vi får väl se hur det slutar får väl skriva fortsättning när dom kommer hem=).

Så var marken

över för den här gången. Allt är tyst och stilla igen...Erik somnade före halv åtta igår kväll och före 23:00 sov vi allihop=). Jobbade 41/2 timme ist för A igår men hann trots det göra av med en del pengar^^) sen var vi dessutom ut till Lådan och gjorde av med mer...Tobbe o Carro handlade där för över sjuhundra=) och jag köpte ytterligare en matta till Lisas rum så nu har hon riktigt fint där. Alla är i skolan och jag är ledig idag och imorgon, känns bra...har varit ner i våran sunkiga tvättstuga på morron och nu ska snabeldraken fram sen ska jag bara sitta och ta det lugnt. Pratade med Carro i telefon igår kväll och prinsessan hade sovit hela vägen hem och somnat på en gång iaf sen, hon var slut den lilla skrutteluttan , men det är inte så konstigt som hon har hållt igång hela helgen...men så snäll och glad inge gnäll och skrik fast hon var så trött, hon är helt underbar den ungen. Nej det här duger inte , får lov att sätta fart, hörs senare.

RSS 2.0