Bor som i ett

vandrarhem just nu=), Tobbe, Carro, Emelie och Felicia sover i vardagsrummet, jag o Wilma i Linas rum, Lisa o Lina i Lisas rum och Erik i sitt rum, men så är det när det är marken och vi har varit många fler som har sovit så här. Lina har jobbat hela dan hon började kl 9 och slutade kl 16 och imorgon börjar hon halv 8 och får förhoppningsvis sluta så hon hinner titta lite i stånden. Ikväll är dom ute alla tre men Lina skulle vara hemma vid 24 det skulle hon igår oxå men då kom hon hem redan vid 23. Dom andra två däremot dom anser att livet är en fest och man ska akta sig för att gå hem för tidigt, man kan ju missa något^^).Väldans regnigt har det iaf varit och då blir inte köplusten så stor så jag kan inte påstå att jag har gjort av med så mycket pengar iaf, men ,men det är ju en dag kvar så än hinner jag........Var på Fagers på förmiddan och fikade och skvallrade en stund med Annika och hennes dotter Sara, mycket trevligt...ses inte så ofta precis men det är alltid lika kul när vi väl gör det och till marken kommer dom alltid *hem* iaf.Är hur trött som helst nu och väntar bara på att klockan ska gå så Lina kommer hem så man får gå och lägga sig, dom andra två festprissarna kan man inte sitta uppe o vänta på då faller man väl o coma av sömnbrist=).

Så var

Lisa firad då...fick en massa pengar o andra saker som hon blev glad för. Katten Nisse var med han oxå och fick en lekstund med katten Gunnar, så nu ligger Gunnar helt utslagen och sover på soffan och har gjort så sen 20-tiden när Nisse gick hem=), det är inte lätt för gamgubben Gunnar att orka hålla kattungen Nisses takt^^) men oj vad han tycker det är kul....Har pratat med äldste sonen två ggr i telefon idag, ska bli så roligt att ha dom här igen, det är ju inte mer än en månad sen prinsessan var här men det känns som en evighet, ändå pratar vi  ju i telefon ganska ofta, minst en gång i veckan iaf men det blir ju inte detsamma som att träffas. Längtar verkligen........Jobb imorgon=( så jag får väl säga godnatt då.

Varit på

föräldramöte i Storåskolan ikväll och kan bara säga som Lina: Ljusnarsskolan suger och har mycket att lära=) kanske ett studiebesök på Storåskolan? Hoppas bara att vi kan flytta härifrån oxå snart, alla vill flytta och det ser jag som ett sundhetstecken. Snart är det kopparbergsmarken och då ser vi fram mot att få ha prinsessan på besök och naturligtvis hennes föräldrar och Emelie och Felicia oxå. Är ledig imorgon och har lovat Lisa att göra tårtan för det hinner hon inte, men det är väl en konditors jobb egentligen eller hur? Nåja det får duga med min den här gången då=).

GRATTIS LISA

på 17 års dagen. Kan inte fatta att min lilla tjej med tummen ständigt i munnen har blivit så stor=). Ha en bra dag gumman så firar vi imorgon, tur att du ska bli bli konditor så vi får gott fikabröd^^) Bamsefödelsedagskram till dig<3

Sprungit som en

tok upp o ner i tvättstugan idag, värsta äckliga tvättstugan=( fy f*n.......det första man får göra är att städa sen funkar bara en maskin och den andra låter som om den håller på att ge sig den oxå. Ett ynkligt litet torkskåp o en torktumlare som är för ett  vanligt hushåll inte ett hus med tretton lägenheter=(. Men så blir det med oseriösa hyresvärdar som bor låååååångt härifrån. Ska jobba kväll i morgon igen=( och naturligtvis är det föräldramöte i Storåskolan, men som tur är så finns A och hon tar några timmar åt mig så jag kan gå dit=) Tack snälla A du är världens bästa arbetskamrat. Måste gå och lägga mig nu för i morgon fyller Lisa 17 år och då ska vi upp tidigt och skråla o sjunga för henne( stackarn vilket uppvaknande) men firandet blir på onsdag pga jobb o föräldramöte, moster jobbar oxå så det får bli två födelsedagar för Lisa i år....men det gråter hon inte för^^). Natti Natti

Verkar lite

konstigt när en stor matvaruaffär har stängt pga sjukdom.....dom är ju flera anställda, är ALLA sjuka samtidigt? Har aldrig varit med om nåt liknande, mycket skumt skulle kunna tänka mig att den sjukdomen varar för evigt=).

Tidig kväll

blev det igår...gick o lade mig vid 22, Lisa hade redan lagt sig men lilla nattugglan satt vid datorn=). Vaknade vid kvart över tre av att lakanet låg som en  enda röra ( väldigt obekvämt) och sen var det ju tji att somna om=(. Det var bara att kliva ur bingen och sätta sig framför tv:n en stund, och där började en film precis..det var bara det att det var en barnfilm, Matilda heter den , har sett den förut men det jag tyckte var underligt var att dom visar barnfilmer vid den tidpunkten..tror inte att så många barn sitter och tittar på tv vid den tiden....eller oxå så gör dom det =) det kanske bara är jag som har varit så elak att mina ungar inte har fått vara uppe den tiden på dygnet? vad vet jag...Somnade om efter filmen iaf och sov till 10=) Lisa var redan uppe hon är morgonpigg den tjejen undrar var hon fått det ifrån? Hon kunde ju dela med sig lite av det till sin bror som är som ett vrak på mornarna, halvt medvetslös..inte kul att väcka honom^^).Hade tänkt att gå in i duschen nu....men men Lina hann före, ja jag vet att vi har två duschar men jag ska prompt in i den duschen så det så..för den är bäst, den andra är så lynnig, ibland lever den sitt eget liv och det är inte kul när vattnet får för sig att bli endera iskallt eller skållhett=)så jag sitter hellre här och tjurar och väntar på att hon ska bli klar nån gång, men tonåringar är ju inga snabbduschare precis så den väntan kan bli lååååång.

Lördag idag

och solen skiner=). Skulle egentligen gå ut och gå lite men jag MÅSTE städa idag=( ser ut som ett bombnedslag här. Jobbade kväll igår igen känns som om jag alltid gör det, men det är väl för att alla kvällar ligger så nära varandra  har iaf 10 kvällar på 6 veckor. Lisa o Lina var på Lindemarken igår kväll, i regnet=) Erik är i Slöjsmossen så han körde hem dom som den ansvarsfulle storebror han är^^)så vid tolv tiden var dom hemma igen, såg ut som två dränkta katter. Lina var så välklädd med tröja o höstjacka men vad hade hon på fötterna....jo ett par tunna ballerinaskor och barfota!!!!!tonåringar är ett underligt  folkslag man blir aldrig klok på dom och vet aldrig hur dom tänker.

Har varit på

föräldramöte i Örebro på virginska skolan. Det blir en bit  att åka  men det var ett bra möte och så fick vi ju köpa en massa gott bröd till föräldrapriser=) inte alls dumt. Lina var med oxå och nu har hon bestämt sig för att gå på samma skola. det är ett bra val, känns som det har mycket mer att ge än Lindeskolan. Så nu är frågan vart flyttar vi...Storå, Guldsmedshyttan,Lindesberg eller Örebro?

Erik o jag

har varit till Lindeskolan och lagt upp hans schema så det blir lite struktur på det, hoppas det funkar.Sen har vi haft lite mys med tacos och en film allihop...inte vilken film som helst.... vi tittade på Kalle Anka hahaha, längesen vi tittade på honom men vi kom inte överens om nån annan film och Kalle blir man aldrig för gammal för. Inte jag iaf, jag kommer att titta på Kalle när jag sitter på "hemmet" oxå. Ikväll börjar äntligen Deperate housevifes, nu börjar tisdagarna likna nånting, fattas bara Ugly Betty sen är det perfekt. Ska fixa iordning nu så man kan sätta sig i lugn o ro för sen är man väl så trött så det blir bara att hoppa i säng, känns så iaf.

Ibland har man

storhetsvansinne=). Gjorde den upptäckten igår kväll när jag läste Aftonbladet.....på mittuppslaget där hade dom ett reportage om att dagens föräldrar markerar status genomatt köpa dyra trendiga märkessaker till bebisarna. Sen visade dom exempel på olika saker bla vagnar....och där är den... vagnen jag beställde till vår förstfödda...nu stod det så här: budget Brio Happy från 5095 kr, lyx: Silver Cross Balmoral Pram för 21 000 kr^^) kommer inte ihåg priset på den då, men den var DYR det vet jag och fick beställas från England.Hur i h.....e tänker man då? Var ju ingen miljonär då heller men så kan det va och jag lovar jag har aldrig haft en besvärligare vagn och kom väl underfund med själv så småninom att det finaste och viktigaste det hade jag ju I vagnen. Får väl skylla på att jag var ung och oerfaren=).Vagnarn till övriga barn har varit det som nu tydligen kallas budget=) men dom har varit bra och fyllt den funktion dom var avsedda för.

Jag kan flyga

nej det var precis det jag inte kan ... men gjorde ett tappert försök idag, på gården hos en brukare, i regnet, löv som ramlat från träden i kombination med regnet gjorde att gångvägen blev till en skridskobana=).Kände bara hur båda benen på samma gång lyfte från marken , som om någon hade tagit mig i kragen o lyft mig en meter upp i luften för att se om jag kunde flyga, släppte taget  och där låg jag rak lång på backen......kom upp kvickt som attan med hjälp av Å som var med och den gamla farbrorn kom sättande som han hade eld i baken=)har inte ont nånstans men jag vet nog vem som har en blå rumpa imorgon=).

Då var den första

kvällen av tre gjord. Har iaf varit en lugn o bra kväll, har verkligen stor betydelse vem man jobbar med...vissa skulle man helst vilja slippa att jobba med alls och andra har man hur kul som helst med, det är tur att dom allra flesta hör till den senare kategorin^^).Erik o Lisa är på fest i Löa och ska hämtas inatt nån gång( Rickard med narurligtvis) så jag undrar just när jag får komma i säng=( lär väl dröja om jag känner dom rätt....Lina har Anna o Bella här på tjejkväll, dom ska sova över men får väl hålla ett getöga på dom , dom har ju liksom bäddat "gubbe" förut om man säger så=) 15-åriga tjejer är väl inte dom man ska lita på mest säger erfarenheten mig....men, men jag har FAKTISKT INTE glömt hur det var att vara det själv( så j*..a mossig är jag inte) och alla knep o trix har jag oxå testat så dom kan jag, men man blir lite full iskratt när dom försöker och faktiskt dom har BLÅST mig oxå men inte hur många gånger som helst, för till slut gör dom tabben som avslöjar dom. Det är väl ganska oskyldigt ändå och hör väl till  tonårstiden, men mest är dom väl helt underbara och mysiga<3.

Ska snart iväg

till jobbet igen och göra en x-tr tur. Sånt j...a väder som det är så är det lika bra, ska bara göra lite mat åt terroristerna först=). Hasselbackspotatis, fläskfilè och cafè de paris sås,det är inte så dumt men tyvärr hinner inte jag äta det utan får nöja mig med nåt annat som går snabbt=(.Erik är till tandläkaren i Örebro, får se om han blir av med "rälsen" i truten^^). Lisa skulle med skolan till Askersund och cholkladsalongen eftersom dom ska jobba där på söndag, men så ringde hon nyss o sa att det var nå strul med tåget så hon fick åka buss från Frövi till Örebro så då missade hon tåget till Askersund. Så nu är hon på väg hem igen men på lördag ska hon sova över hos S i Örebro så då behöver hon inte tänka på strulande tåg. Nehe måste kanske sätta fart om jag ska hinna, höres senare.

GRATTIS TOBIAS

på 29-års dagen. Hoppas du får en bra dag och många pussar av prinsessan=). Titta in på Lindenytt oxå.Stora grattiskramar från oss alla<3.

Attans vad

förkyld jag är=( har knappt sovit nåt i natt för "kran" hade korkat igen alldeles, men nu har det minsann lossnat, undrar hur mycket snor det får plats i en näsa? Har snorat o sovit om vartannat, HATAR att vara förkyld=(.

Grattis Josse

på 20-års dagen! Hoppas du får en bra födelsedag och se till att Jeppe får passa upp på dig hela dagen=).

Är så inih.....e

FÖRKYLD!!!! hur f-n gick det till? Det bara kom igår kväll och imorse hade jag ingen röst alls=(. När jag blir förkyld så brukar det ju vara prinsessan som smittar mig och iofs så är hon ju oxå förkyld nu hon har väl skickat lite baciller per telepati=) så inte farmor kommer undan^^). Längtar såååååå efter den lilla skrutteluttan hon är verkligen solen i mitt liv<3. Har jobbat x-tra i kväll trots förkylning, överanstränger ju inte oss precis iaf=). Nya möblerna kom ikväll från IKEA så U o jag har ägnat oss åt det oxå, blir jättefint i våra personalrum. Ska försöka ta kontakt med herr J. Blund trots den evinnerliga hostan, hoppas man kan sova nån liten stund iaf. Natti Natti.

Erik tog

bilen till skolan i morse och lillasyster fick åka med till Storå, men jag i min enfald trodde ju att han skulle komma hem så jag kunde ta bilen till jobbet(börjar halv tre) men nejdå=( ringde honom för en stund sen och undrade när han skulle komma hem, då har han åkt till Slöjsmossen!!!!Så de blir till att åka bussen tjugo över två och komma försent till jobbet=(. Får väl slå en signal dit och tala om att jag blir sen, blir egentligen inte förvånad för det är ju Ecke i ett nötskal=).

GRATTIS SÖSTRA MI

på namnsdagen=). Har jobbat ikväll och är trött som ett....ja jag vet inte vad, så natti natti allihop.

Hade laddat med

"negerbollar" o läsk för en kväll framför tv:n med en film med Leonardo Di caprio och så är det en riktig SKITFILM=(. Bara en massa blod o våld, sen verkar dom samla trofeèr, öron o näsor....Nehe nu får det vara nog har redan slösat en hel timme på den. Lina hon sitter minsann kvar för hon vill se slutet säger hon , men vem orkar titta på en usel film till tjugo över tolv i natt bara för att man vill se slutet=)?Ska leta fram nåt bra att läsa i stället, föredrar nog böcker före filmer i vilket fall som helst.

PÅ ett j...a

dåligt humör idag=(!!!!Vaknade kvart i tre inatt av att det spelade o skrålade som f-n, trodde först att det kom inifrån, men nejdå det var utanför....den där j...a f........e idioten Loka-Janne i full aktion. Först utanför, sen in i trappen och till grannen, sen ut igen och satt sig på trekanten en stund för att sen bege sig ner till PresenTEn och hacka ner arslet på en bänk där. Då hade jag fått nog och masade mig upp och stängde fönstret, men var ju  så klarvaken man kunde bli( man blir klarvaken när man är så förbannad så man tror man ska få hjärtflimmer)så det blev till att sätta sig och titta på en film, somnade om vid halvfem snåret och fick sen häva mig upp sju när Lina skulle iväg=(. Har iaf sovit en stund på em, sen har jag klurat på hur man utrotar alla j...a alkisar o pundare men kom inte på nåt effektivt och bra, får väl vänta på att dom sanerar bort sig själva, det brukar dom ju vara bra på eller är det nån annan som har ett bra tips?Nu hör jag det j...a aset utanför igen....kanske iaf skulle kunna rycka den där j...a bandspelaren ifrån han och slänga i ån, kanhända han åker med av bara farten då......

Har blivit

fruktansvärt dålig på att kolla hotmailen=( måste skärpa mig. Ursäkta Annika men jag hade missat ditt mail, såg det inte förrän idag eftersom jag har varit så usel på att rensa bland allt skit som man oxå får så hade jag totalt missat dig. Men som sagt nu ska det bli skärpning och jag har skickat ett mail tillbaka till dig idag=). Har varit uppe med tuppen idag, gick upp halv sju efter att ha legat en stund o lyssnat på tjejerna när dom gjorde sig i ordning för att ta tåget till sina skolor. Sen återstod det värsta....Ecke skulle ur bingen..inte det lättaste vill jag lova=(. Efter att ha varit in och sagt till honom och fått svaret "ja jag ska" x antal ggr( båda med allt högre volym på stämman) så kliver han upp och ser ut som han svalt tio citroner och munnen är som ett hönsarsle. Jag förpassar mig snabbt som ögat framför tv.n( det gäller att göra sig så osynlig som möjligt) så man inte är i vägen för honom och ger en enda anledning till att han ska få fräsa o väsa . Hör hur han går in i duschen, äter frukost,läser tidningen sen ett hejdå dörren stängs och jag kan börja andas igen^^) Friden har sänkt sig över Laxbrogården och jag har en hel förmiddag alldeles för mig själv=).

Har tittat

på IDOL, det är ju egentligen tragikomiskt med alla dessa människor utan självinsikt, men så slog det mig att det är ju faktiskt helt frivilligt att utsätta sig för nånting sånt, det är ju trots allt många duktiga och det är väl det man ska fokusera på. Sitter o väntar på Lina som är i Ludvika på teatern, hon kommer hem med tåget kl 21, sen hade hon lite matteläxa så det dröjer väl än en stund innan man får krypa till kojs, å andra sidan har jag sovmorgon i morgon, börjar kl 13. Lisa ska på läger med skolan till Klunkhyttan( oxå ett j...a namn)så nu springer hon här som en yr höna och packar, mot kvällen får den late brått heter det visst=).Höres i möra. Natti Natti

vissa dagar

ska man inte gå ur sängen=(, det är såna dagar när allt går på tok. Började på en gång med att en trött o morgonsur Ecke skulle åka med till jobbet, hur kul är det att ha en sån i bilen.....Sen skulle jag ta ett par prover på en vårdtagare ( som naturligtvis inte bor på Grönboda förstås) när jag kom dit ville hon ta proverna i v arm men jag visste sen förut att det är bättre i h arm, men nejdå jag fick sticka henne där HON ville och resultatet blev INTE EN DROPPE BLOD=(, provade två ggr men samma resultat. Fick då ta i h arm men såg då att dom lila rören var slut, fick åka tillbaka till Grönboda, tar två nya rör tillbaka till tanten ska till att sticka, upptäcker då att jag tagit fel rör, tagit blå istf lila....Drar en lång ramsa tyst för mig själv, ler ett påklistrat leende mot tanten, ursäkta jag tog fel rör slänger mig i bilen för att hämta nya rör, återkommer till tanten sticker henne tar det turkosa röret först, går galant blodet rinner så fint i röret och fylls helt, tar bort det sätter dit det lila röret, sen blir det hjärnsläpp...röret fylls till hälften och sen är det som om jag har tömt den stackars tanten på allt blod hon hade,kommer inte en droppe till. Ger upp tar rören  och remissen och åker till vc, när jag parkerar utan för upptäcker jag att det lila röret är BORTA....var f-n är röret? vänder upp och ner på allt i bilen och där...under sätet har det ramlat, tar båda rören går in på lab och frågar: räcker ett halvt rör? javisst svarar sköterskan det ska vara ett halvt av den och visar pilen på röret...då ramlar tioöringen ner, ja naturligtvis ska det vara det, ibland visar man verkligen vilken virrpanna man är=). Sen har resten av dagen rullat på i den stilen....Undrar om hyresvärden har fått ett rejält släpp han oxå idag , för när jag kom hem så hade hyreslapparna kommit men jag hade fått TVÅ..får man det när det står två namn på dörren eller är det för att det är två ingångar till lägenheten? Nejdå det var ingendera för på den ena stod namnet på söstra mi, som bor i samma hus, men var inte orolig kära syster dom landar i ditt brevinkasr i möra ( orka inte gå en trappa upp idag)^^)

Ännu en dag

har gått på jobbet, fattar inte att vi får gå sådär, hur många som helst och nästan INGET att göra. Det blir ca 11/2 vårdtagare per person på morgonen.... sen väntan  sen ev lite till att göra, Sååååå f.....g BORING, det måste bli nån ändring snart eller oxå får man väl börja jobba bara kvällar, men det är ju inte så kul det heller känns som om man väljer mellan pest o kolera=(.I går var vi till Örebro och hämtade en säng till Lisa, det behövde hon verkligen. Den var 160cm bred så hon blev att se ut som en liten fluglort iden=) men hon är jättenöjd . Under tiden hade min kära svärdotter ringt ett par ggr utan att få nåt svar, (nån brukar ju nästan alltid vara hemma på kvällen) men Erik o Lisa o jag var ju på sängjakt o Lina var med en klasskompis hem till Stråssa så henne hämtade vi upp på hemvägen. Ringde iaf upp den kära svärdottern så hon inte skulle tro att hon blev ignorerad^^), alltid lika trevligt med en pratstund med henne. Fick dessutom lite info om prinsessans inskolning hos dagmamman, det kommer säkert att gå jättebra. Nehä dags att fixa lite mat kanske, Lisa kommer vid 17-tiden och då brukar hon vara utsvulten, vet bara inte vad jag ska hitta på, får väl gå ner till ICA o se om jag kan komma på nåt som både är gott o går snabbt att laga, fantasin = 0. Hoj så länge.

Det gick ju käpprätt

åt H.....e för Martin o Cissi=(,nåja det finns värre saker så inte tänker jag gå o hänga mig för det=). Somnade iaf inte i soffan som söstra mi trodde( var i hela fridens dar har hon fått det ifrån att jag gör det) utan kröp allt ner i min sköna renbäddade säng.Det var väl en himla tur att maten hon gjorde smakade bra, men visst är det väl skönt att ha nån att skylla på om det skiter sig^^). Var och hämtade Ecke i Slöjsmossen idag och Ankie berättade att han hade blivit jagad av tuppen.....Det måste ha varit en syn, Erik kommer springande och efter kommer arga tuppen haha då skulle man ha varit på plats och videofilmat. Tänk vad två dagars ledighet  går fort...inte tusan går två arbetsdagar lika fort=( nu har jag en låååång tråkig vecka framför mig, 7-14:45 måndag, tisdag, onsdag och så torsdag kväll ledig fredag, lördag och jobbar söndag kväll. Får väl lov att avsluta den här dagen om inte jag ska vara  alltför trött i möra. Natti Natti.

Har varit

väldigt effektiv idag, Städat HELA lägenheten och det är inte lite det(144 kvadrat) skurat båda badrummen, haft tvättstugan, strukit en stor tvätt, handlat, skjutsat Lisa till Ställdalen, tagit ett långt härligt bad med badkulor o badbomber och nu sitter jag och njuter av en kall god öl framför tv:n med massor av ljus tända i hela lägenheten=). Jag tittar på Eurovision Dance Contest, Martin o Cissi  är helt underbara bara såååå duktiga och vilken rumpa han har, oj oj  den ville man nypa i^^). Det är ju helt otroligt att en kille som i vanliga fall brottas är såååå himla duktig att dansa, han är ju enda tävlande som inte är professionell dansare, men är ju minst lika bra och i många fall bättre än de professionella, Martin du är bara BÄST Hoppas kära söstra mi lyckas med sin matlagning, annars vet jag ju vem som får skulden, undrar vilket av mattipsen hon gör?Ja ja det lär jag nog snart få veta om jag känner henne rätt^^). Hörs senare när jag vet hur det går för  godingen Martin....

Ensam hemma

hela em=) Lisa o Lina är med Rickard o Pontus o åker gocart i Grängesberg och Erik är i Slöjsmossen. Ska passa på o städa ordentligt så man kan sätta sig ikväll och bara mysa^^). Tända lite ljus sätta på en bra film och ta ett glas vin eller en iskall öl, var länge sen jag hade en sån kväll så ,så får det bli........

RSS 2.0