Idag rapporterar

nyheterna om 4 dödsfall på grund av influensavaccinet! Innan rapporterades om hur många dödsfall det var pga influensan.........Hysteri är väl det enda rätta ordet för det här,dom enda som gnuggar händerna är väl medierna och läkemedelsfabrikanterna. Jag blir iaf bara mer och mer övertygad om att jag INTE ska ta den där sprutan, sen får arbetsgivaren kalla mig smittspridare eller vad dom vill men jag tänker inte spruta in nåt som ingen vet nåt om eller vilka biverkningar det har...dessutom så innehåller det ju kvicksilver och bara det får mig väldigt fundersam. Influensa kommer väl med jämna mellanrum och den här är väl inte värre än dom som varit, tror nog att man överlever det med, men jag får en känsla av att det är inte pga att vi ska SLIPPa bli sjuka utan det handlar nog mer om att vi ska hålla oss friska så vi inte blir så kostsamma för arbetsgivarna!

Har nog den

knäppaste hunden i världshistorien...liggger på min säng och sover och pratar i sömnen..men hon voffar inte hon låter...viivvi jjaaa mammamam  ohh mammmam...ska en hund låta så? Ja hon är speciell den här lilla hunddamen, jag vet inte om hon fattat att hon är hund.........

Oj vad dagarna går fort

Jobbade ju förra helgen och så var det 9 dagar ledigt igen. Måndagen sov jag till 1 och sen hämtadejag trollungen på dagis, hennes mamma var i Falun på universitetet så jag hämtade lillskruttan så det inte blev så lång dag för henne. Tisdag morgon halv sju kom hon igen och jag lämnade henne på dagis, var en trött liten trollunge som hade sovit dåligt under natten och fick gå upp tidigt. Både vantaroch "ninis" utsattes för hennes dåliga humör och for i backen ett antal gånger innan mormor fick nog och stoppade dom i korgen under vagnen:) Arg som ett bi var hon när jag lämnade henne men jag vissteatt det skulle gå över väldigt fort.  12 hämtade jag henne igen och hon somnade på två röda och sov i 3 timmar. Efter lite mellis hade jag bestämt att vi skulle baka bullar, men se det hade den arga trollungen ingen lust med...som tur varså kom mellandottern hem precis så vi tog varsin kavel och snart var bullbaket avklarat. Efter en portion fiskpinnar och potatis var trollungen som ett solsken igen, precis som sin mormor blir hon grinig och på dåligt humör när sockret sjunker men lite mat gör underverk:) Sen var det full fart och vi busade och myste framför bollibompa.
Sen har veckan bara rullat på och plötsligt vardet söndag...jag har gjort en Hallon/toblerone paj och den ska jag njuta av nu med vaniljsås, sååå himla gott.
Jag har en jycke som kommer med jämna mellanrum och tittar förebrående på mig....hon ser lite kissnödig ut så det är väl bara att ge sig iväg ut då...det snöar iaf inte längre men det regnar:(

RSS 2.0