Skriver lite

från paradiset, har hittat en dator som jag lånar en liten stund=). Här är hur lugnt och skönt som helst hör inte en bil ens en gång på kvällarna....Trivs jättebra på jobbet, tror nån att jag har hemlängtan? Nej kunde just tro det för det har jag inte.....det enda jag kan längta efter är mina ungar och en liten prinsessa och en trollunge, men tiden går så fort, alltför fort, det har ju redan gått en vecka och snart är det dags att åka hem igen......Vädret har varit jättefint med sol och varmt men i kväll kom det en regnskur, nåja det måste ju regna även i paradiset=) Erik och Simon har åkt till Strömsund i kväll, det är Dundermarken där, men tro nu inte att det är som Kopparbergsmarken, ånej det är bara en liten pluttmarken men för dom som bor här är det stort och då åker dom 13,4 mil för att gå på den=)tror inte att Erik skulle åka 26,8 mil tur och retur hemma för att gå på nån marknad. I morgon ska jag följa med M och T till Håkafot och äta kams, det är som kroppkakor som man äter med fläsktärningar och mesesås till, det ska bli trevligt. Kanske jag kan smita in och skriva nån mer gång innan 10:de augusti vi får väl se....ha det bra allihop så länge

Gäddede nästa

nu far vi snart till paradiset=), kommer nog inte att blogga nåt under tiden vi är borta, det beror på hur det är med öppettiderna i år på biblioteket. Annars är det ganska skönt att vara ifrån datorn oxå  känner att det kan bli för mycket av den varan i bland, den stjäl för mycket tid=). Men ha en bra sommar allihop vad nu ni tänker göra på er semester, och ni som haft semester får ha det bra ni oxå för ni är väl utvilade nu=). Hörs i augusti, kommer hem den 10:onde./ Kramizar

Vet ta mig tusan

inte i vilken ände jag ska börja=). Måste tvätta, stryka, packa och tusen milijoner andra saker....och vad gör jag? sitter vid datorn och får ingenting gjort hahaha. Det är typiskt mig, måste ha kniven på strupen för att jag ska fungera effektivt så det blir väl söndag kväll som allting ska fixas.
Superkusinen är här på besök, mycket trevligt, han har sovit här i natt och dom har varit ute på nån fest nånstans, kom hemdrullande nån gång i natt  men var uppe i morse iaf=).
Snart kommer trollungen och hennes mamma, måste få lite trollungekramar o pussar så  jag klarar mig i 5 veckor...vet inte hur det ska gå att vara utan henne så länge...och inte kan jag prata med henne i telefon heller det kan jag ju iaf med prinsessan. Prinessan är så go när hon bubblar på i telefon, lite snål på pussar o kramar har hon allt blivit, men hon kanske tycker att vi fått å många förut så det kan räcka et tag=) och är man en 2 årig prinsessa så har man mycket bestämda åsikter och det är inte mycket som kan rubba dom.
Nej nu är det skärpning som gäller....ingen mer dator innan det mesta är gjort iaf...får se om jag kan hålla det........

I kväll kom trollungen

med mamma, pappa och storebror hit=) ett mycket efterlängtat besök. Dom har ju varit till Gotland på semester och hade haft jättetrevligt. Hon växer så det knakar lillskruttan och är som ett yrväder en aprildag som han sa Carlsson i Hemsöborna=).
Dagen har varit i sorgens tecken oxå...en farbror jag tyckte väldigt mycket om har gått bort, men sånt är livet och det är så i det här yrket vissa fäster man sig mer vid än andra och det känns tungt när dom går bort. Kommer alltid att minnas honom iaf och han har en liten speciell plats i mitt hjärta, känns skönt att jag går på semester i morgon så man hinner få lite distans till det, samtidigt känns det bra att han gick bort nu och inte under semestern så jag kunde ta avsked av honom ordentligt och vi fick ett fint avslut.

TISDAGSTEMA SOMMAR

Vad är mer sommar än en skolavslutning=).

RSS 2.0