Prinsessbesök

blev det när jag kom hem:) Mina underbara ungar hade fixat Tacos till jag kom hem, jag hoppade in på Willys i Ludvika och handlade lite och sen var det bara att bege sig till Erik där alla befann sig, ja nästan alla iaf. De enda som fattades var Anna och trollungen... annars var dom där allihop...Tobias,Linda o Wilma från Vingåker, Erik o Minna Lisa o Rickard, Lina o Petri och så vovven förstås. Trångt o mysigt var det i Eriks lilla lägenhet ...sen gick jag hem och sov alldeles ensam....Tobbe o Linda sov hos Erik o Minna o Wilma följde med faster Lisa o Rickard, men på förmiddan dan efter kom prinsessan o Lisa och sen kom Linda och vi tog en brunch hemma hos Erik på resterna av tacosen. Linda o Tobias fortsatte sin färd mot Göteborg där de ska besöka Lindas bror men även träffa Tobias syster för första gången....hon blev bortadopterad som bebis och efter 29 år så har dom hittat vrandra och fått kontakt...skriver kanske mer om det sen ....
Prinsessan blev iaf kvar hos farmor och på em kom trollungen oxå, hon ringde först och talade om att hon kommer "jax" lilla söta goa unge vad jag längtat efter dig och prinsessan. En mysig dag med mina hjärtan:).
Att mötas av sån kärlek från sina barn o barnbarn och att känna sån kärlek till dom alla gör att jag känner mig otroligt rik:)

Två dagar kvar i paradiset

Det börjar dra ihop sig mot hemfärd...delade känslor måste jag säga. En del av mig vill stanna här och en del vill he  m. Ja hem till mina barn o barnbarn som jag längtar efter, själva byn kan jag vara utan, den är inte varken bättre eller sämre än nån annan. Finner sån ro här, det är så lugnt och skönt...inte den där trafiken dygnet runt, inga som är ute och gapar hela nätterna eller missbrukare som skränar.....men det är väl ändå dags att bege sig, har ju ett jobb som jag trivs med och som det ska bl kul att komma tillbaka till.
Surströmming har jag provat i år för första gången om man bortser från den där lilla tuggan jag provade i 10 årsåldern:) Kan väl säga så här...det smakar som det luktar...men med mycket bröd, lök, potatis,tomat o gräddfil så gick den ner, det gick inte fort men ner kom den och nu har jag ätit en hel surströmming för första o sista gången:)Det värsta var att man inte blev av med varken lukt eller smak på ett helt dygn....spelade ingen roll vad man gjorde den fanns där ändå. Så alla ni som är surströmmingsälskare den fisken får ni ha för er själva, jag har ätit min sista surströmming:)

5 veckor har gått

sen jag for till Frostviken och nu är det snart dags att fara hemåt igen. Det är med blandade känslor jag lämnar Gäddede, men självklart längtar jag efter mina barn o barnbarn. Vore det inte för dom så skulle jag prova att flytta hit, iaf ett år och se hur det är dom andra årstiderna.Men jag vet att jag aldrig skulle kunna vara utan dom så länge så det kommer inte att bli så. En underbar tid har jag iaf haft här, gjort saker jag aldrig skulle göra hemma....vandrat upp på fjäll( ger sig självt för vi har inga fjäll hemma) varit på musikcafé i Blåsjön,konsert i den vackra kyrkan i Gäddede, spelat bingo!!! det tycker jag är det tråkigaste som finns och skulle aldrig göra det hemma men här är en annan sak, man får vara glad när det händer nåt:)var upp till Kycklingvattnet en dag när det var varmt och solen sken, hade med mig fika och satt och läste när jag plötsligt fick för  mig att gå ut i vattnet och båda benen for undan på dom såphala stenarna och jag landade med ett plask i det iskalla vattnet:)Raklång låg jag där och slog rumpan i en sten så jag var blå och gul i flera dagar. Men det enda jag tänkte på var hur jag skulle ta mig hem utan att blöta ner sätet i bilen allt för mycket,men det löste jag genom att bara vända på klänningen så var den torr bak o blöt fram....bättre brödlös än rådlös heter det ju:)

RSS 2.0