Prinsessbesök

blev det när jag kom hem:) Mina underbara ungar hade fixat Tacos till jag kom hem, jag hoppade in på Willys i Ludvika och handlade lite och sen var det bara att bege sig till Erik där alla befann sig, ja nästan alla iaf. De enda som fattades var Anna och trollungen... annars var dom där allihop...Tobias,Linda o Wilma från Vingåker, Erik o Minna Lisa o Rickard, Lina o Petri och så vovven förstås. Trångt o mysigt var det i Eriks lilla lägenhet ...sen gick jag hem och sov alldeles ensam....Tobbe o Linda sov hos Erik o Minna o Wilma följde med faster Lisa o Rickard, men på förmiddan dan efter kom prinsessan o Lisa och sen kom Linda och vi tog en brunch hemma hos Erik på resterna av tacosen. Linda o Tobias fortsatte sin färd mot Göteborg där de ska besöka Lindas bror men även träffa Tobias syster för första gången....hon blev bortadopterad som bebis och efter 29 år så har dom hittat vrandra och fått kontakt...skriver kanske mer om det sen ....
Prinsessan blev iaf kvar hos farmor och på em kom trollungen oxå, hon ringde först och talade om att hon kommer "jax" lilla söta goa unge vad jag längtat efter dig och prinsessan. En mysig dag med mina hjärtan:).
Att mötas av sån kärlek från sina barn o barnbarn och att känna sån kärlek till dom alla gör att jag känner mig otroligt rik:)

Kommentarer
Postat av: Amanda<3

jätte fint inlägg maritha:)

2010-08-20 @ 22:35:58
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0