Äntligen

snart kommer den här lilla godingen hem igen efter att ha varit borta i över en vecka. Trollungen har varit på gotland med mamma och pappa och brorsorna men nu äntligen är hon på väg hem igen.

Varit till Linde

idag och träffat lillasyster Elin, det blev en två timmar lång fika på Frosth`s=), Lisa slutade jobba vid halv 2 sen anslöt hon oxå, mycket trevligt var det och tiden gick så fort. Sen var vi till Lid`l och Mejk oxå en sväng innan vi körde hem Elin,) tog upp Christoffer oxå efter vägen när han var på väg hem från jobbet) och styrde kosan mot Kopparberg.
I morgon är det dags för jobb igen efter 4 dagar ledigt.....känns tungt....men snart är det semester och man slipper det i 5 hela veckor=) hinner ta nya tag under den tiden och kanske komma till ett beslut........är mycket som ska fungera, hade jag bara mig själv att tänka på vore inte beslutet speciellt svårt att ta.

Varit med om nåt

så konstigt idag...har fått nån på min msn som jag inte addat och han påstår att han inte addat mig heller, men hur i allsindar har han hamnat på min msn? En riktigt trevlig pratstund hade vi iaf på msn, men vi blev inte ett dugg klokare på hur det hade gått till ha ha ha

Varit en dag med

full fart=) Städat och tvättat och kom på när jag hämtade posten hos Anna o Inge att kanske blommorna behövde lite vatten ...och det behövde dom verkligen, hämtade kanna eftr kanna och slog på det som jag trodde var blommor och odlat, men säker var jag inte=), fick mig en jäkla kalldusch inte bara en gång utan två när jag skulle vattna blomman som hängde runt knuten, attans så kallt det var, fick ju lyfta kannan så högt så när det rann ur strilen så rann det direkt ur kannan oxå och det hamnade på mig och jag lovar jag behöver INTE växa nå mer^^).Haft en lugn och tyst kväll då alla ungdomar efter att ha ätit tacos gett sig iväg till Ludvika, ja Lisa och Rickard åt inte här då dom är själva i Ställdalen i helgen , men Erik, Lina o Alexander var här iaf och nu har dom åkt, Lina o Alex med Lisa o Rickard och Erik med Maciej till Ludvikafesten, många bra artister var det både i kväll och i morgon. Så skönt att både Erik och Rickard har körkort, nu kan man deligera körningarna och hämtningarna, det underlättar en hel del=)ska kolla min mail nu...kanske det är nåt från favvokusinen, det är så kul att få mail från henne, vi mailar i stort sett varje dag om allt och ingenting, är så kul att ha en kusin man har så bra kontakt med, nån man haft kontakt med sen man var barn och följts åt i livet.....Annica du förgyller livet=).

Besiktning av

blåa faran idag....ingen ombesiktning där inte=) nu rullar den ett år igen. Fick häva mig upp före sex i morse trots att jag jobbade kväll=( så är det när man är ute i sista minuten med att beställa besiktningstid...hade  att välja på kl 7 eller 7:20 ha ha ha som att välja mellan pest och kolera....och till Fagersta fick jag bege mig oxå men men nu är det gjort och bra gick det oxå.

Måste bara

lägga ut en bild på min söta lilla Lina och hennes Alexander när dom gick ut 9:an på Storåskolan, så fina.......

TISDAGSTEMA FÖRVARING

Ett bra ställe att förvara katter=). Var för lat för att ta en ny bild så det fick bli en gammal igen=).

GRATTIS RICKARD

Stort grattis till körkortet, det gjorde du bra=).

Det finns en människa som

är så j***a patetisk så det är f*n synd om henne,men det fattar hon inte själv för hon är en så j***a liten människa.
Ett enda ord till ifrån dig och det kommer att hända saker som du inte alls kan tänka dig, men å andra sidan tänka kan man inte när man har en ärta till hjärna.Uppför dig för f*n som en vuxen och kom ihåg du har inte en chans.......

Prinsessan dansar

på midsommarafton  med faster Lina, kul hade det varit när jag frågade henne när jag kom hem. Sötnosen hade sovit middag sent så när jag kom hem var hon pigg som en lärka och hade jättemycket att berätta=) fammo, fammo lät det heeeeela tiden och så kom en lång harang, men nu sover hon så sött.

Köpte T-shirtar till

mina gullungar, visst är dom fina=).

Trollungen hade en sån fin body

på sig när hon var hos mormor senast.

Prinsessan pratar med

sin pappa i telefon och hon ser för rolig ut när hon knallar omkring från rum till rum och munnen går i ett=)

Igår hade jag ju

trollungen här och direkt efter att hon åkt hem så for jag till Örebro där äldste sonen mötte upp och överlämnade prinsessan som ska vara här till söndag. Hon är ju så himla go hon oxå, när jag satte henne i bilstolen så ropade hon hejdå pappa och vinkade helt nöjd med att få följa med farmor. En liten pratkvarn är hon , det är inte många sekunder hon är tyst....kände en omisskännlig doft från henne och frågade om hon hade bajsat på sig....nej tack fick jag till svar ha ha ha artig är hon oxå. Hon somnade inte förrän 23 igår men då sov hon sen som en klubbad säl till 9 i morse och jag har inte hört ett ljud från henne i natt. I dag har vi varit ute och till Ica och handlat där träffade vi KoKo och Wilma kände igen henne direkt, KoKo bjöd på glass och det var uppskattat bara sista biten av struten orkade hon inte med så då tyckte hon att " vovve Äta" och Bubbis blev glad för det för han hade suktat efter den en lång stund=). Hon har sovit ca 10 min sammanlagt idag så man skulle ju kunna tro att hom är jättetrött....men inte prinsessan hon grejar och donar här, stoppar ner Hans i dockvagnen och kör runt på honom och han den token han bara ligger kvar=).
 I morgon ska hon och dansa runt majstången med faster Lina, sen kommer faster Lisa och Rickard och tar hand om henne närLina åker till Alex och farmor jobbar. Världens sötaste prinsessa farmors gull<3

Igår hade jag trollungen

och så här fin var hon när hon åt katrinplommonpuré=) men oj vad hon tyckte om det, hon gapade som en liten fågelunge men eftersom hon har liiiiite svårt att sitta still så är det lätt att missa den där lilla munnen så då kan det bli både på näsan och kinder=) mormors gull<3

TISDAGSTEMA ÖGON

Här är Hans med sina stora runda ögon=).

Har varit en

j***a natt rent ut sagt=(. När jag lägger mig alltför sent så kan jag ta mig tusan inte sova ordentligt...vaknar en gång i halvtimmen och drömmer en massa konstiga saker...men ibland kan det faktiskt bli sent och för en nattuggla som jag är det ingen konst alls att hålla sig vaken, problemet är som sagt att sova.
Tror att klockan hann bli 3 innan jag somnade, AK var här och vi hade jättemycket att prata om, det blir ju så när man inte har träffats på ett tag så klockan var kvart i tolv innan hon åkte, sen pratade jag med äldste sonen i telefon ( nattuggla som mamma) sen hade jag lite att fixa med så helt plötsligt närmade sig klockan halv tre och det blev bråttom i säng=).
Ja så sitter jag här nu som ett annat jäkla vrak....ska jobba kväll idag oxå så det blir nog bra....inte.......börjar dessutom ett oxå=(. Ska börja med att hoppa in i duschen, förhoppningsvis blir det att kännas något bättre då, sen får vi se vad jag hinner med, ska iaf se till att komma i säng någotsånär i tid ikväll......


Ringde dottern

och allt var lugnt, dom skulle till Angelica ( tjejen som sjunger så man ryser) några ville till Linde men varken Lina eller Alex ville dit och för en stund sen så fick jag ett sms att Alex mamma var och hämtade dom så nu kan jag oxå gå och lägga mig=). Lisa har jobbat hela veckan så hon kände inte alls för nån utgång, hon åkte hem till Rickard och sover säkert som en stock vid det här laget. Erik skulle åka ut med båten med Jeppe men han är så pass gammal att han får sköta sig själv så nu blir det Natti Natti.

Så var den sista

ungen ur grundskolan=). Hon var så fin på middagen och dansen i torsdags kväll på skolan, en jättefin klänning hade hon på sig den var beige med rutor i vitt och ljusblått och ett ljusblått sidenband under bysten. Modellen var rak och utan axelband, till det hade hon pumps utan klack=) Jag hämtade henne kl 22 och vi körde hem Alex som hade dansat så han blev så varm så slipsen åkte av ....När vi åkte hem så säger Lina plötsligt att vet du mamma ikväll ångrar jag att jag inte gick kvar på Ljusnarsskolan , jaha säger jag förvånat, ja för då hade det inte varit så svårt att sluta säger hon då=) det var väl ändå det bästa betyget Storåskolan kunde få......

I dag var det avslutning i Storå folkets hus och hon var lika fin då med vit klänning i spets och kan ni tänka er....skor med smala remmar och hög klack. Det var tal och uppträdande om vartannat, Alex och Philip ackompanjerade så fint när en tjej sjöng och en annan tjej Angelica tror jag hon hette sjöng så huden knottrade sig, ja det var många duktiga elever på skolan. Anna och trollungen var med också och Tovan var så duktig och snäll och sjöng med när eleverna sjöng ha ha ha det lät för roligt när hon höjde rösten och jollrade med i sången, vad månde bliva av henne=).
Anna och Tovan skulle ju till kyrkan i Kopparberg oxå för att titta på storebrors avslutning så när det var klart i Storå så blev det lite bråttom hem och då naturligtvis så låser jag in handväskan i skuffen...och i den ligger förstås bilnycklarna...som tur var så var bilen upplåst så Anna hoppar in fort som tusan och bänder upp hatthyllan och sticker ner armen och får upp väskan jaja jag vet jag gör såna saker jämt....... men nu kom vi iaf hem i tid.
I kväll har Linas klass fest i Stråssa, ja det hör ju till numera att det ska vara fest på kvällen när man har gått ur nian, Alex mamma ska hämta dom i natt men jag kommer ju naturligtvis att ha telefonterror en gång i timmen för att höra hur det är och det vet hon att svarar hon inte så är det en liten blå ford som kommer farandes med en jäkla fart=) Nu är det dags att ha en liten kontakt och kolla läget höres ev senare......


Blir så #¤%&*&%##

på den här j*a bloggen, ingenting fungerar sen den blev flyttad grrrr. Det var ju det jag förstod att det skulle bli skit, det var ju därför jag inte flyttade den själv utan väntade tills den blev flyttad. Hur i Hel#¤%¤# ska man kunna kolla kontakter och titta in i andras bloggar när kontakterna är BORTA!!!!!! Alltid ska det krånglas med allting, så fort nåt fungerar så måste nåt  j*a klåfinger visa sig duktig och ändra på det, och resultatet blir oftast SKIT.
Krångligt är det att ha tonårstjejer oxå,,,allrahelst när dom ska sluta nian och mamma tycker att man kanske ska klä sig lite fint men nejdå intresset är lika med noll, hon skulle nog kunna gå dit klädd i jeans och en stor jäkla luvtröja och som pricken över i ....ett par gamla sunkiga gympadojor=).
Nu ska vi ta en diskussion om kläder och se vad vi kan åstadkomma....en fin klänning ska det bli iaf .......

GRATTIS SÖSTRA MI

på födelsedagen. Vi dyker upp på em på lite fika sen drar vi till Högfors och ser om vi kan ha nån tur idag eller om det bara blir fniss och flams som vanligt=). Nej i dag ska vi väl ha turen på våran sida när det är så fint väder, annars brukar det ju regna varje gång vi är dit. Ha en bra födelsedag och Grattis även till "gubben" som ju fyller år idag han oxå/ Kramizar

Har träffat en klar kandidat till

titeln Sveriges otrevligaste läkare idag=(. Det började med att yngsta dotterns skolsköterska ringde vid 15 tiden och sa att Lina hade så ont i vänster sida, det började lite smått i söndags natt men nu hade det eskalerat och gjorde jätteont. Jag ringde till vår läkare G.F men han fanns inte där så då ringde jag vårdcentralen i Storå eftersom Lina var där och hon skulle få gå komma på en gång lovade sköterskan,jag satte mig i bilen och åkte till Storå vc och väl där träffade jag en sköterska som talade om att Lina var inne hos läkaren. Jag satte mig i väntrummet och snart fick jag komma in till läkaren oxå. Hon upplyser mig om att Lina har en uvi och ska få penicillin men i samma andetag säger hon oxå sen skulle ni ju inte kommit hit utan gått till er läkare, javisst säger jag men han var inte där idag. JAG SKITER I VAR HAN ÄR skrek den otrevliga läkaren, HAN SKA TA HAND OM SINA PATIENTER....ANNARS SKA NI GÅ TILL VÅRDCENTRALEN. Jag antar att hon menade vc i Kopparberg, jag svarade henne inte för då vete f*n om jag hade kunnat behärska mig.Jag trodde att man har rätt at t gå till vilken vårdcentral man vill, men jag kanske har fel? Är det nån som vet? I vilket fall som helst så trodde jag att som läkare är man proffessionell och och inte bemöter sina patienter otrevligt,stackars alla Storåbor som måste gå till en sån otrevlig läkare vi behöver ju iaf inte gå dit nå mer, nej vilken tur att vi har våran GF som man kan ringa till mitt i natten om det krisar utan att han är otrevlig. Nästa gång jag möter den här "ruggugglan" i korridorerna på Grönboda så kommer jag att behandla henne som luft,mycket dålig luft.

TISDAGSTEMA UPP

236076-149
Upp på duschkabinen hoppar Hans...Ibland tror jag att den katten har vingar gömda nånstans i pälsen=).

RSS 2.0