Blir så #¤%&*&%##

på den här j*a bloggen, ingenting fungerar sen den blev flyttad grrrr. Det var ju det jag förstod att det skulle bli skit, det var ju därför jag inte flyttade den själv utan väntade tills den blev flyttad. Hur i Hel#¤%¤# ska man kunna kolla kontakter och titta in i andras bloggar när kontakterna är BORTA!!!!!! Alltid ska det krånglas med allting, så fort nåt fungerar så måste nåt  j*a klåfinger visa sig duktig och ändra på det, och resultatet blir oftast SKIT.
Krångligt är det att ha tonårstjejer oxå,,,allrahelst när dom ska sluta nian och mamma tycker att man kanske ska klä sig lite fint men nejdå intresset är lika med noll, hon skulle nog kunna gå dit klädd i jeans och en stor jäkla luvtröja och som pricken över i ....ett par gamla sunkiga gympadojor=).
Nu ska vi ta en diskussion om kläder och se vad vi kan åstadkomma....en fin klänning ska det bli iaf .......

Kommentarer
Postat av: Lilla B

Aha! Nu förstår jag varför du gick med så bestämda steg och varken såg åt höger eller vänster. Ilsken, med andra ord. Vinkade som en tok åt dig på eftermiddagen där du gick utanför konsumparkeringen. Kom med bilen från jobbet. La mig inte på signalhornet, tänkte att du skulle fallit död ner med hjärtinfarkt.Och sånt vill man inte förorsaka.

2008-06-11 @ 19:58:39
URL: http://lillab.blogspot.com
Postat av: Anna

Ha ha ha Lilla B... Jag vinkade som en galning åt dej och husbonn för någon vecka sedan... Vi hade vart och badat vid dammen =)

Och sedan är det så att vi Englundare är helt i våra egna världar jämt. Folk tror vi är högfärdiga, men det är halvblinda vi är... (eller i våran egen värld) =)

2008-06-11 @ 20:22:42
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Lilla B

Åh, jäklars! Är jag ett sånt blindstyre :)))

2008-06-11 @ 20:25:24
URL: http://lillab.blogspot.com
Postat av: maritha

Ha ha ha Lilla B, blindstyren är vi allihopa...eller bara i vår egen lilla värld som Anna har så rätt i när hon säger det=).Lovar att inte få hjärtinfarkt om du lägger dig på signalhornet, vaknar nog bara till verkligheten=).

2008-06-11 @ 22:08:52
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack! Snällt sagt! =) Både jag och Angelica hade våra kameror med oss. =)

2008-06-13 @ 18:16:39
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0