Idag rapporterar

nyheterna om 4 dödsfall på grund av influensavaccinet! Innan rapporterades om hur många dödsfall det var pga influensan.........Hysteri är väl det enda rätta ordet för det här,dom enda som gnuggar händerna är väl medierna och läkemedelsfabrikanterna. Jag blir iaf bara mer och mer övertygad om att jag INTE ska ta den där sprutan, sen får arbetsgivaren kalla mig smittspridare eller vad dom vill men jag tänker inte spruta in nåt som ingen vet nåt om eller vilka biverkningar det har...dessutom så innehåller det ju kvicksilver och bara det får mig väldigt fundersam. Influensa kommer väl med jämna mellanrum och den här är väl inte värre än dom som varit, tror nog att man överlever det med, men jag får en känsla av att det är inte pga att vi ska SLIPPa bli sjuka utan det handlar nog mer om att vi ska hålla oss friska så vi inte blir så kostsamma för arbetsgivarna!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Ojj då :( Nu vart jag rädd.. vet fan inte om jag ska ta den längre :S

2009-10-24 @ 20:28:04
URL: http://veronicaolsson.blogg.se/
Postat av: Jungfrun

Jag håller med dig även om det finns en aspekt till på det hela. Någon måste ju vara frisk för att kunna vårda de sjuka om det nu skulle bli ett sånt elände som media förespår. Jag har dock avböjt vaccin som jag brukar.

2009-10-25 @ 15:45:50
URL: http://jungfrun.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Du resonerar precis som jag...jag håller med dig.

Här blir det inte heller någon spruta.

Kram Ingrid

2009-10-25 @ 23:30:21
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är väl upp till arbetsgivaren att ta sina stick i armen om hon/han vill slippa "smittspridare"... Då behöver ju inte hon/han vara orolig... herreguuud... det blir ju bara värre å värre den här hysterin! Haha... Nä, jag tror inte riktigt på det här med snabbt framställda vaccin och även om vi får i oss kvicksilver via kosten så känns det otäckt att få det insprutat i kroppen... Å varför vill man inte ge sprutor till gravida? Och små barn? DET känns oroväckande... Tänk om ALLA skötte handhygienen jättebra och stannade hemma när de blev förkylda, tror jag är en bättre idé...

Jag tycker du gör helt rätt!

2009-10-26 @ 11:16:02
Postat av: Bella

Jag ska nog pigga upp mig med lite kvicksilver. Det är ju gratis och sprida smitta vill jag verkligen inte! Men visst är det hysteriskt.

2009-10-26 @ 18:47:17
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: maritha

Sprider smitta gör man inte om man har en god handhygien och hostar och nyser i armvecket. Det är bra att det finns dom som tar sprutan för då minskar riskerna för smittspridning och då slipper vi som inte vill vara försökskaniner ta sprutan:)

2009-10-27 @ 12:07:52
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: Jungfrun

Nu får du sluta att bara rapportera om vad nyheterna rapporterar om. Jag vill ha en rapport om dig nu :0)

2009-11-11 @ 12:08:09
URL: http://jungfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0