Nu är

tatueringen klar, den blev så bra som jag hade tänkt. Bella och Veronica jag ska lägga ut en bild på den men jag måste först be nån av ungarna att ta en bild, det är inte så lätt att göra det själv=).
I går kom prinsessan på besök och det är en liten dam som munnen går på i ett....varför gör du så farmor, varför då? Gå och lägg dig( till hunden) farmor vovven lägger sig inte, farmor titta vad katten gör, varför  gör han så? var är Erik? varför är han där? vad gör du nu? varför gör du det?......Man får skavsår i öronen men hon är helt underbar=)Det är väl egentligen nu hon är som roligast, en liten söt pratglad 3-åring. Igår handlade vi popcorn till Idol och då frågade hon om det var vi:s popcorn...faster Lisa satt som ett frågetecken, det hon menade var är det våra popcorn, så härligt med hennes självklara böjningar av orden, men man förstår iaf vad hon menar=)-
I dag har hon varit hos faster Anna och kusin Tovali( trollungen) och gissa om det var en prinsessa som var slut när farmor hämtade henne efter att ha varit på APT. Vi hann inte vara hemma lång stund innan hon hade somnat på soffan så i morgon när hon vaknar blir det till att stoppa henne i badet som inte hanns med i kväll=).
Hade en sån längtan till Gäddede i dag så det gjorde ont....längtar till alla goa fina människor där....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0