Nu har jag

varit till Fagersta och besiktat bilen på morgonen, 07.20 hade jag tid där....den tidiga tiden var inte frivillig kan jag lova men eftersom jag är av den sorten som gör allt i sista stund så blev det så....fick ta den tid som fanns.
Gick iaf väldigt bra, både med bilen och att komma upp i morse, kanhända det berodde på att sömnen har varit obefintlig i natt....Hett som i helvetet, svettas och snor som en propeller i sängen så det var ta mig tusan riktigt skönt att få gå upp i morse, svalt var det ute oxå och ett riktigt störtregn i Kloten. Det hade regnat här oxå när jag kom hem så det var riktigt skönt ute, men nu är solen tillbaka och med den värmen....känns som om jag är otacksam när jag önskar att det kom ordentligt med regn....NU!!!!! men det skulle bli så mycket skönare sen. Tom katterna ligger som döda sillar, jag hittar dom på de mest konstiga ställen helt utslagna, iaf Hans, Gunnar den knäppskallen han vill fortfarande ligga under dataskärmen och njuta av värmen från den=). Hunden vill inte heller gå ut, henne får jag leta reda på nånstans och sätta på kopplet och dra med henne, hon vill helst ligga där det är någotsånär svalt.
Ska bli skönt att åka norrut, även om det är 30 grader så är det iaf inte den här kvalmiga luften och nätterna är svala. Men än återstår 3 nätter att jobba, får nog fasen se till att sova några timmar idag, hur nu det ska gå till, för det är ju inte bara värmen , det är ju det där förgjordade oväsenet från vägarbetarna utanför oxå. Får väl leta reda på ett par öronproppar och sätta i öronen, risken är att jag inte hör mobilen heller och försover mig...det vore nåt det, att försova sig när man ska jobba natt=).

Kommentarer
Postat av: Jungfrun

Ja, jobbar man flera nätter så är det inte kul att bli störd hela tiden. Här har grannarna små möten, barn studsar bollar osv. precis under mitt fönster. Dessutom tror vissa att det är bra att ringa bara en gång och försiktigt på dörren (ifall hon sover). Hade det riktigt jobbigt förra perioden med tre nätter.

2009-07-03 @ 13:44:53
URL: http://jungfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0