Ett litet inlägg


från Frostviken. Här är lika underbart som vanligt...lugnt och skönt. Jag hinner inte eller rättare sagt prioriterar inte bloggen just nu, för det mesta sover jag på Fjällvägen så det är inte långa stunder jag är på elevhemmet och det är ju där datorn befinner sig eftersom yngsta dottern oxå befinner sig där=). Mina arbetspass är oftast dygnspass från 10 till 11 dagen efter, just nu har jag gjort ett pass på 2 dygn och från fredag eftermiddag ska jag jobba till måndag morgon...men det är bara tillfälligt det är så eftersom J är sjukskriven och arbetslösheten är obefintlig så finns inga vikarier att få tag på, men sen är det dygnspass och ett par dagspass som gäller till vi far hem den 17 Augusti. Idag fyller yngsta dotter 17 år och har blivit uppvaktad här, nu ska vi äta lite mat och sen ska vi göra en marängtårta att smaska i oss, det har jag inte ett dugg dåligt samvete över eftersom jag inte ätit en enda sötsak på 2 veckor...........

Kommentarer
Postat av: Jungfrun

Men oj vad du jobbar och sliter! Visst är detta något du gör under din ordinarie semester....eller?Ha det bra i alla fall.

2009-07-23 @ 17:14:06
URL: http://jungfrun.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack så jättejättemycket! Vad glad jag blir! :) Haha, det kommer jag allt ihåg, fasen vad dåligt han mådde då, haha. Jag har inte sett Erik på ett tag, men jag bor ju iochförsig inte kvar i byn. Du får hälsa till honom. :) Ha det bra! Kram, Malin.

2009-07-24 @ 12:19:26
URL: http://majoli.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Grattis i efterskott till din dotter.

Ta det lugnt mellan arbetspassen

Kram Ingrid

2009-07-24 @ 20:18:33
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: karolina aka melwins mamma

tack så mkt!

2009-08-06 @ 14:36:45
URL: http://karolinaa86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0