Den här helgen

har det varit barnbarnsmys:) Både prinsessan och trollungen har varit här och sovit över:). Hur mysigt är det inte med barnbarn och så många skratt man får av alla kommentarer från dom, även från en lite trollunge som inte kan prata som vi utan använder egna ord och gör sig förstådd ändå! Prinsessan har börjat förstå det där med att man kan göra sig fin med lite hjälp...ett läppstift tex. det har hon använt hela helgen och vägrat tvätta bort det...hon var ju fin! Trollungens lilla mun målades av kusin prinessan och så var det två som var fina:)
Vi har åkt pulka och bob och lekt i snön nere vid dagis, matat änder, lekt vid skolan, badat, pärlat med godispärlor, tittat på askungen, ätit lördagsgodis, läst sagor och när klockan var 21 så var trollungen slut som artist och slocknade i sin säng, prinsessan försökte med att ruska i sängen och i smyg försöka väcka trollungen , men det var lönlöst och prnsessan kapitulerade och somnade så sött hon oxå. Prinsessan vaknade vid 9 och då måste man bara väcka trollunge och farmor, såklart ville vi vakna då:)
Trollungens mamma och pappa hämtad henne på söndagen och jag skjutsade prinsessan hem till Vingåker, trodde nog att hon skulle somna efter halva vägen men ack vad jag bedrog mig hon var vaken hela vägen ...15 mil...och tyckte att Linda och hon skulle lägga pussel när vi kom hem, är inte helt övertygad om att hennes bonusmamma  hur snäll hon än är har lust att lägga pussel med prinsessan när det är sovdags för länge sen och lillskrutt ska upp tidigt för att gå på dagis och sen sen hem till sin mamma, är ju inte kul för hennes mamma heller att få hem en trött o grinig prinsessa:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0