Så var påsken över

nästan i alla fall:). Det har varit en lugn påsk och jag har varit ledig i 3 dagar:). I torsdags natt fick jag och min arbetskompis för oss att klä ut oss till påskkäringar( ja jag vet att det inte hade behövts att vi klädde ut oss) Jag fixade till mig med lång svart häxklänning, sjalar och svart peruk, sen röda kinder och fräknar förstås:) när jag skulle gå iväg så först morrade hunden åt mig...sen fick jag stå och trycka i porten en stund eftersom Filadelfia mittemot hade haft möte och en massa människor utanför...men sen smög jag ut i mörkret och for iväg till Guldsmedshyttan! Tanken slog mig att det kunde ju faktiskt vara poliskontroll efter vägen och jag är inte så säker på att körkortsbilden stämde:).
Natten blev i alla fall väldigt lyckad och jag har inte sett så glada brukare på länge, vi fick ju naturligtvis ta det lite försiktigt när vi gick in i stugorna men det var inte en enda som blev skrämd utan alla var så positiva! Arbetskamraten slog omkull sig trappan när hon trampade på sin långa kjol men det var oxå det enda missödet den natten, vi hade ju tur som inte fick punka och behövde ringa bärgare för då hade dom väl tyckt att vi kunde fotsätta på kvasten eller att vi fick nåt larm där vi var tvungna att tillkalla ambulans för då hade dom väl tagit med oss oss kört oss till nåt ställe där dörrarna är låsta:).
Det jag inte hade tänkt på var att det var ljust när jag skulle hem och inga andra kläder hade jag med mig...men jag tog av sjalen så bara peruken var kvar, antar att det inte var nån som tänkte på det, men jag har nog aldrig mött så många bilar så tidigt en helgmorgon...men det är ju sånt man får bjuda på...kan man inte bjuda på sig själv ibland så vore det allt bra tråkigt:)
Nu är iaf påsken slut för min del för i natt så är det jobb igen. Den här gången dock utan att vara påskkäring!

Kommentarer
Postat av: Bella

Va härligt av dig att bjuda på dig själv mitt i natten. Jag kan förstå att folk blev glada!

2010-04-08 @ 22:44:44
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: Lilla B

Vilket roligt påhitt!

2010-04-13 @ 21:54:28
URL: http://lillab.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0