Oj vad dagarna

går fort! Känns så långt med 9 dagars ledigt mellan jobbvarven men fy vad fort det går...det har redan gått 5 dagar och så är det helt plötsligt bara 4 kvar! Inget får jag gjort heller, jodå lite kanske:) Jag har varit ner till lillasyster och hjälpt henne att göra i ordning rabatterna och satt frön. Återstår att se vad som kommer upp..ogräs eller blommor, gödsel behövs inte det har katterna redan fixat...Mimmi låg i buskarna och blängde surt på oss när vi höll på, såg noga tt hon tänkte: håll på ni bara jag ska nog se till att det växer blommor både här o där när jag har hjälpt till på mitt sätt...
Mailat underbara Frostviken oxå så det blir allt en sommar igen i Paradiset:) Lite extra jobb här hemma oxå men på dagtid ska bli kul eftersom jag inte jobbat dag på över ett år. Lite orolig är jag eftersom det är den avdelning jag aldrig har varit på men det kanske kvittar eftersom alla avdelningar har ett sätt att jobba på numer ( lotte) men det verkar bra både för brukare och personal. Ska jobba mellan 9 och 18 så långt pass blir det...ska bli intressant att se hur lotte fungerar men jag har alltid tyckt att det verkar vara ett himla bra sätt att jobba på så nu får jag veta om det är som jag tror:)
Solen skiner än så länge men det har ju lovats snö i helgen...det behövs inte alls tycker jag...det kan nån annan få, nån som vill ha det om det nu är nån som vill det:) nu vill vi ha sol och varmt, men inte för varmt så allt exploderar och är över på en gång, nej lite lagom sådär att man kan sitta ute och njuta av solen och dricka en kopp kaffe och tycka att det är så där underbart som det bara kan vara just den här tiden på året:)

Kommentarer
Postat av: Ingrid ♥

Man tycker att det är många dagar ledigt men helt plötsligt så är dom borta.

Trevlig helg

Kram Ingrid

2010-04-16 @ 20:04:40
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Lilla B

Vad innebär det där enda sättet att jobba?

2010-04-16 @ 23:34:49
URL: http://lillab.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0