Är så trött på

alla  j...a idioter som bor idet här huset...morr...fräs....Kan för f*n  inte gå ut i trappen utan att springa på nån j..a pundare eller alkis=( Har funderat på att såpa alla trappsteg så dom slår på arslet ordentligt...men så kom jag på att söstra mi och kontaktfarbrorn faktiskt oxå bor här, så då var det uteslutet, förresten så tar dom väl hissen för inte f*n orkar dom väl gå trapporna. Haschröken står som ett moln i trappuppgången och det luktar så man får hålla för näsan och skynda sig att öppna balkongdörren, så här var det inte när vi flyttade hit om nu nån trodde det...nej det har kommit efter att huset såldes och oseriösa hyresvärdar tog över....men men dom får väl fortsätta med det så har dom inga vanliga hyresgäster kvar ( dom enda i huset som jobbar är söstra mi och jag) men dom behöver ju å andra sidan inte bygga ut Rällsögården, släng in lite personal i huset och sen är det ett hem för missbrukare, klienterna finns ju redan.

Kommentarer
Postat av: Söstra di

Visst är det äckligt överallt*blää*du skulle sett hur tvättstugan såg ut :-( .Du får i varje fall en någolunda städad tvättstuga i morgon,man gör ju så gott det bara går.Och det är ett jävla spring på det där packet hos Klas,luktar apa i trappen gör det jämnt oxå*usch*trött jag blir.

2007-11-08 @ 21:31:36
Postat av: Lilla B

Kan bara hälsa att härifrån läste såväl Husbonden som jag och skrattade så tårarna rann!
Vilket elände! Men så kul beskrivet!!

2007-11-09 @ 19:01:17
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Jungfrun

Ja, här var det ord och inga visor som det heter. Det låter inte alltför kul snarare som kommentatorn ovan beskrev det "ett riktigt elände".

2007-11-10 @ 19:27:20
URL: http://jungfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0