Fick verkligen ett

bra tips på lilla B:s blogg angående julgranspynt=) att man klär granen med ätliga saker( typ choklad pynt, polkagrisstänger osv ) och så får alla äta av den och då klär ju granen av sig självt och man slipper det eländet, bara att kasta ut granen....hon är bra klurig och finurlig den där lilla B och det syns på henne oxå vill jag lova=).

Kommentarer
Postat av: Lilla B

Man tackar för uppskattningen!
Den rationella julgranshanteringen beror dessvärre på lathet hos Yours Truly. Men det syns nog också.... :)

2007-11-22 @ 19:34:30
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: maritha

Nej, latheten syns faktiskt inte utanpå=)men det är kanske tur det, klurigheten sitter nog i generna för den har jag sett hos en annan person oxå......

2007-11-22 @ 23:28:54
URL: http://marithape.blogg.se
Postat av: Söstra di

Tycker att det verkar tråkigt att ha en kal gran fram till nyår :-( .Nog är jag lat,men inte så lat.Tycker inte att man ska förstöra traditionerna med dom gamla hederliga kulorna och glittret.BUUUU...för hennes förslag!

2007-11-23 @ 00:39:35
Postat av: Lilla B

VA?!Bu för mitt förslag?? Det är ju ett strålande förslag. Man kan hiva ut granen så fort den är uppäten.
Jag är inte speciellt förtjust i jul, ser du.
Julpyntet ger mig knotter. Ledighet och mat vill jag ha. Men helst inte en tomtejäkel nånstans.

Haha - ja lite klurighet har nog ärvts ner ett led.

2007-11-23 @ 07:16:13
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hur kan man hiva ut en gran som man ätit upp :-) ???Vi kan ju börja klä majstången med plastblommor oxå då,så slipper vi klä om den varje år...eller hur???

2007-11-23 @ 13:33:25
Postat av: Lilla B

Jajaja - lite fort och slarvigt skrivet blev det väl. Tänkte förstås att det var det jämrans julgranspyntet som skulle ätas innan granen hivas ut.
För dem som har majstång inomhus låter plastblommealternativet helt ok :)

2007-11-23 @ 16:03:20
URL: http://lillab.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0