I bland är

nog han däruppe med mig iaf.....Vattnet är avstängt här ikväll, det har stått i tidningen så man skulle tappa upp det vatten man behöver. Men med mitt usla minne så var ju det borta sekunden efter jag läst det=)kom på det när jag märkte att vattnet var borta^^) men så kom det tillbaka och det stod mycket riktigt i tidningen att från och till skulle det försvinna...skyndade mig därför att sätta på kranen till badkaret för att ha till toaletten och sen några tillbringare in i kylskåpet....sen började jag med att plocka lite och gjorde mat till sonen, klockan gick och till affären skulle jag oxå...då helt plötsligt var det som om nån sa åt mig:VATTNET.......släppte allt och rusade i raketfart in i badrummet, beredd på det värsta, men som genom ett under så var vattennivån alldeles vid kanten på badkaret, en liter till och det hade blivit torka golv för mig resten av kvällen...ibland undrar man om det inte finns nån som hjälper oss liiite=)

Kommentarer
Postat av: Söstra di

Hahaha...ibland kan "han" verkligen hjälpa till :-)!Det ska bli så skönt att komma härifrån,idag stank det cigarettrök i hela trappen...annars så luktar det instängd fylle gubbe*bläää*!

2007-11-15 @ 20:52:29
Postat av: Jungfrun

Ja, ibland har man tur. Det skulle nästan kunna ha varit jag som glömde vattnet. Man kastar sig från sak till sak och så är vissa saker som bortblåsta. Stackars dig som jobbar hela helgen men sen är du kanske liiiiiite ledig i alla fall.

2007-11-16 @ 00:32:52
URL: http://jungfrun.blogg.se
Postat av: Söstra di

Jag hatar dom här små fönstren,alla blommor växer och blir för stora...så flera står på golvet just nu.Jag tycker det blir härligt med stora fönster :-) .Men det är väl så där,man tror alltid att det man INTE har är bättre.

2007-11-16 @ 10:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0