skitnatt

En jäkla skitnatt som vanligt....somnade men vaknade igen efter en timme. Detta trots Propavan....upp och titta på tv en stund för att få tankarna på något annat.....somnade igen vid halv sex och vaknade elva.....tröttheten har sen varit min följeslagare hela dagen.
 Har ju som inte fått nåt vettigt gjort....var en tur upp till Finngruvorna men blåsten fick mig att åka hem igen....stekte lite auberginer och fläskfile i grädde och lyckades peta i mig lite.....jag börjar tvivla på det här med lchf också....är ju så jävla svårt att få i sig nåt oavsett vad det är.....och så magen som värker....men jag vet ju vad som händer om jag inte har lchf tänket....då blir det bara godis och skit....mat blir det sällan så kanske jag ska ge lchf en chans iaf, jag har ju bara hållt på en vecka nu...och bättre lite lchf mat än en massa godis och skit.
Pratade med den finaste igår....han är inte rädd om sig och det skrämmer mig....men badbilden fick jag idag iaf trots att han velat med det....älskade skat.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0