Möte

En skitnatt igen då jag hade så ont så jag inte visste hur jag skulle ligga....svårt att koppla av och sova så jag höll på att försova mig till mötet kl 13. 
Ja vad ska man säga om det mötet....lika meningslöst som alla andra....är så tacksam för den chef jag har just nu....hon är helt fantastisk till skillnad mot den jag har haft hittills....blir galen på hennes bortförklaringar och efterkonstruktioner...den sämsta chef man kan ha  och det är något alla i hemtjänsten tycker.
Som vanligt när jag haft möte med chef  inkompetent så går som luften ur mig och jag får inget vettigt gjort när jag kommer hem....låg på soffan och kämpade med att inte somna då Lina skrev och ville ha skjuts till Bångbrofolkan där det var sportlovskickoff.....såklart jag skjutsade dit dom och hämtade dom.
Blir inte så mycket mer än så men hoppas att jag har nya krafter i morgon....vill så mycket men så lite som behövs för att jag ska ramla ner igen.....men jag kommer att kravla mig upp igen med hjälp av dom jag älskar.....precis som jag gjort hittills.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0