Livet är svårt

Sov till halv elva idag och gick upp och kollade en stund på tv.....efter en halvtimme kände jag hur tröttheten tog över igen och jag somnade en timme till.
Åkte ner till mamma och där var en personal som inte ska jobba i vården, som mamma säger hon hör inte vad man säger och det kan jag hålla med om....det är som att det går in genom ena örat och ut genom det andra. Nu är det en svensk uska med många år i vården jag pratar om.....men som har gått in i väggen och jobbar inte heltid, men kanske inte skulle jobba i vården idag.
Att prata barnspråk med en vårdtagare gör mig vansinnig, det är vuxna människor vi jobbar med och som ska respekteras som det...jag känner mig som en jävla bitch men jag kommer aldrig att acceptera att nån håller på så hos min mamma. När en vårdtagare är så gnällig som jag vet att min mamma kan vara så är det bättre att puscha henne framåt istället för att bekräfta det negativa.....det finns helt underbara människor i personalen som fattar vikten av det och anstränger sig....all cred till dom.
I morgon startar jobbhelgen....tre nätter men det ska väl gå det också, men jag saknar jobbet i Frostviken, inget är som det.....om jag kunde ha mamma, barn, barnbarn och så han den finaste och Frostviken på samma ställe så skulle livet vara optimalt...men så kan det aldrig bli och jag får välja jobb och dom jag älskar och valet är ändå inte svårt......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0