Det svåraste uppdraget

Hämtade mitt lilla hjärta igår som sov över här i natt. Som jag älskar den ungen....vi var på fotbollsträning, åkte till Björken och badade innan det var dags för saga och sova för henne.Upp kl 7 i morse för att försöka få i henne frukost....gick väl sådär kan jag säga....precis lik sin mamma. Fick vara glad för en halv smörgås och två glas oboy. Köpte ju "frukt" hon skulle ha med sig....inte ens där var vi överens för frukt för mig är typ banan,äpple,päron osv....men hon envisades med att hon skulle ha hallon. Så där blev det 1-0 till Charlie som vanligt. Bromsen på höger bakhjul började låta så jag åkte ner till Erik som tittade på det och det behövs nya bromsbelägg och det hade han hemma, men så behövs även ett bromsok och vi åkte till biltema som bara hade till framhjulen.Så nu är det provisoriskt fixat och Erik beställer nytt från Tyskland precis som han gjorde när vänster var slut.....det läcker lite bromsolja nu så jag får hålla koll på det.....alltid ska det vara nåt.
SSK Anne ringde från Solgården och det ska tas lite prover på mamma och nya recept har kommit in....hon ville även att vi skulle träffas och ha en zip hos mamma. Det finns två sjuksköterskor i kommunen som jag litar på och som tar tag i saker och det är Anne och Catharina....dom andra på treskillingen är det bara flams och trams med....vissa ska inte ha blivit SSK överhuvudtaget och det ser man redan på deras cv....vad är det som är fel?
Jag känner att jag orkar inte ens prata med dom utan nu får det bli kontakt med dom jag litar på. 
Trött sliten och ledsen för att livet inte lät mig vara bara jag....jag fick bli mamma åt min mamma när mina barn klarade sig själv och det är det svåraste uppdrag livet gett mig.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0