politik

Vaknade fem i morse....ibland blir det konstiga nätter med bara ett par timmar sömn....men skam den som ger sig....poddar är bra sömnmedel.Det värsta är att man blir så seg efter att ha somnat om, men efter en dusch så var jag redo för fortsatt rensning och städning...blir ju en del pauser då värken blir för intensiv, men det går fint ändå.....
är ju så skönt när det är klart och man kan sätta sig med ett glas vin och bara njuta av att det är rent hemma, då mår jag bra.
Är så jäkla trött på alla partiledardebatter och politik överhuvudtaget så det ska bli riktigt skönt när det här valet är över....men är rädd för att det blir mer kaos och tjafs efter det....huvva vad politik och religon kan ställa till det....det borde inte få finnas.I morgon ska jag åka ner till mamma, jag vet att hon väntar på mig och faktum är att har jag inte varit hos henne på några dagar så saknar jag henne....därför är min största rädsla att det tar slut....jag vet ju att det kan ske precis när som helst, men jag vill inte tänka på det...är bara så rädd för hur jag ska klara det.
Är inne i en period med galet mattänk igen...det är jag också medveten om men jag kan inte göra nåt åt det när illamåendet sköljer över mig så fort jag bara tänker tanken på att äta....två finn crisp, en mugg kaffe och red bull...så såg det ut ikväll och jag försökte verkligen att få bort tvångstankarna och laga riktig mat....men det funkade inte idag, jag öppnade en burk makrill och fick i mig lite av den iaf. Det finns dom som tror att man kan styra det här själv, men det går inte....det bara kommer och hur medveten jag är om att jag måste äta så kan jag inte....gör jag det så spyr jag bara upp det igen. Ätstörningar av alla sorter är inget man gör frivilligt.......och har jag levt med det sen tonåren så vet jag att jag får leva med det periodvis resten av livet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0