Mardrömmar

Vad kan man säga om den här dagen....förbannade mardrömmar som gör att jag vaknar i panik....drömde att Tobbe var barn och tillsammans med en kompis simmade och dök dom i en sjö som var isbelagd till viss del. Tobias dök och simmade inte upp innan isen och jag kände paniken, hur skulle han ta sig upp när han var under isen...men på något sätt kom han upp och jag somnade igen för att drömma om att jag blev uppskuren i magen av en glasbit och ingen läkare hade tid att titta på det.....det var ett stort långt jack och blodet rann....undrar varför jag drömmer så mycket mardrömmar nu.....vaknade iaf av mobilen som jag hade på väckning....bara att hoppa ur sängen och göra sig klar för att åka ner till mamma. Valet var snabbt avklarat och mamma var nöjd med att ha röstat för första gången på flera år....en riktig SD anhängare är hon min fina mamma. Hon var så glad att det kommit en personal som stod för samma åsikter som hon då hon tycker att dom flesta är dumma i huvudet som inte förstår vad hon förstår som är 91 år....min galna mamma som alltid har sagt precis vad hon tycker och vi barn har många skämts för vad som kommit ur hennes mun....men nu är jag bara stolt över att hon säger och ser sanningen. Efter valet så åkte vi upp till henne och lagade mat till henne....både till lunch och middag..och sen drack vi kaffe ....så nöjd, mätt och glad mamma och då blir jag också glad.
 Var en sväng till Ludvika och handlade lite kläder till mosters prinsessa Linneá....och igår kom en till prinsessa till världen då John fick en liten kusin....nu är det bara Lisa och Rickards prinsessa vi väntar på.
Den där som stulit mitt hjärta han gör mig bara mer och mer förvirrad....önskar det fanns ett botemedel mot sådana som han......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0