Sömnproblem

Hade en riktig skitdag igår...en sån där dag då jag inte ville gå ur sängen, inte träffa nån och bara få vara ifred. Vilket straffade sig i natt....såklart man inte kan sova när man har sovit i stort sett hela dagen. Vet egentligen inte varför det blir så här ibland, när orken inte finns och allt blir en ansträngning. Jag tränade iaf dom stunder jag var vaken, det är jag noga med. Somnade vid sjutiden i morse och vaknade vid elva. 
Duschade och plockade lite med det jag kan här hemma, sen gick jag ut på en promenad i 25 minuter. Håller bara mig häromkring så det inte blir så långt att gå tillbaka....hade en tanke att prova att köra bil idag, men det kändes inte helt ok idag så jag skippar den tanken...Trots att jag verkligen försökt att hålla mig vaken så har jag lyckats somna två gånger....inte så långa stunder men ändå...hoppas jag kan somna i kväll så jag slipper ligga och sno hela natten...sömnen är nog mitt allra största problem just nu...hur jag än bär mig åt så blir det tokigt iaf.
Någonstans därute finns mitt hjärta....det som blev stulet...det vandrar omkring, åker bil,jobbar och sover tillsammans med han som tog det.....jag ser det nog aldrig mer.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0