Agraffer

Igår var en sån där dag då jag helst bara skulle vilja stanna i sängen och dra täcket över huvudet.....det började med att sjukgymnasten på vc ringde och sa att han fått min remiss från ortopeden och att jag blivit knäopererad 18/10 och det stämde ju. Men det är nåt konstigt sa han för längre ner i din journal står att du blivit opererad i vänster höft 22/10....skämtar du med mig tänkte jag men så var det inte, nån annan läkare har gått in och dokumenterat men på nåt sätt kommit in i min journal istället för den det gällde. Jag ringde ortopeden idag och ssk där skulle göra vad hon kan för att få bort det, men det kommer inte att vara helt enkelt...hon började iaf med att göra en avvikelse på det. Sen var hon jättegullig och fixade fram 10 fragminsprutor till som Erik har hämtat i Lindesberg idag. 
Frös som satan när jag vaknade igår och det var inte så konstigt....pumpen till värmepannan har gått sönder men det har faktiskt fixats idag.
Lisa kom och körde mig ner till vc där jag skulle ta agrafferna....det var inte det smärtfriaste jag varit med om, men jag har ganska hög smärttröskel och det var bara rakt över knät som det gjorde ont då det var lite rött där....såklart kan inte alla agraffer vara smärtfria när det är frågan om 37 stycken.
Lisa och John var med hem och vi gjorde lunch fikade och Lisa fixade en farsdagspresent till Rickard. Vilken tur att Lisa har gått på gravledighet nu när jag behöver henne mer än någonsin.
Trött som attan men måste hålla mig vaken till 23 iaf annars vaknar jag mitt i natten och det är inte kul. 
Chefen skickade ett sms idag om rehabplan...var det kanske det hon på FK menade....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0