En dag i taget

Somnade före tolv i går men vaknade halv tre igen...tog en halv sömntablett och somnade om, men att vakna när mobilen larmade åtta var värre...men så ringde telefonen och jag hittade inte den bland alla kuddar och täcken så jag hann inte svara...då var klockan nio och när jag kollade numret så var det från röntgen i Lindesberg...så jäkla typiskt. Hoppas att dom hör av sig snart igen....dagen har tillbringats på soffan med en bok mellan sovstunderna...fattar inte att jag är så trött hela tiden. Åkte till Lådan när klockan blivit så mycket så att det inte är så mycket folk där...vill inte träffa någon och orkar inte sminka mig...knappt kamma mig...så blek, glåmig och rödögd så får jag smyga iväg när det blir kväll...ica är inte att tänka på.
Tittade på talang i kväll..inget jag brukar titta på men i kväll var min fb vän Ulla-Britt med...hon gick inte vidare men det visste jag redan, men hon är så spontan och härlig...önskar jag hade lite av hennes energi just nu. Vi har aldrig träffats men varit vänner på fb i många år. Det började med att vi läste varandras bloggar och så ledde det ena till det andra...så kan det vara med vänner ibland...man kan vara vänner och veta mer om varandra än dom man träffar ofta. Ska försöka komma i säng i tid i kväll också för i morgon ska jag till mitt lilla lyckopiller och gratta henne på sexårsdagen...och då måste jag vara glad och pigg....det funkar nog den stunden iaf. Hon har tappat en framtand idag....mitt lilla hjärta som börjar bli stor. 
Önskar jag kunde hoppa över nån månad eller två...för jag orkar inte vara så här ledsen och tom på alla känslor....försöker att inte visa hur dåligt jag mår, det är ingen bra idè jag vet, men jag vill inte oroa dom jag älskar...tar en dag i taget och intalar mig själv varje dag att det kommer att bli bra...att allt har en mening och jag får förstå det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0