Älva 2 år

Vaknade före sju i morse också...hur fan kan det ha blivit så, jag har väl aldrig varit nån morgonmänniska....låg kvar och lyckades somna en stund till. pratade med han...han den finaste på messenger igår...blir så glad av han....han är den som ger mig energi, som lyfter mig när benen inte bär längre....en underbar vän. 
Har faktiskt dammsugit idag, satt lite ny färg i håret, varit till Lådan och Ica innan det var dags att dra till Storå och fira lilla Älva som fyller 2 år idag. Så mysigt att träffa alla barn, barnbarn och deras respektive....fick en glad övverraskning då Lovi hade en ny tröja på sig....där stod det "jag ska bli storasyster" så nu är ännu en liten människa på väg....h*n kommer i augusti. 
Anna hade dukat upp med olika pajer, sallad och nybakat bröd och så blev det tårta och kaffe efteråt....hon är så duktig med att laga mat...det är både Anna och Tobbe men den talangen har dom inte efter mig även om Lina säger att jag gör den godaste maten som finns....det säger hon nog för att göra mig glad. Förresten numer lagar jag ju aldrig riktig mat...vem tycker att det är roligt att göra det bara till sig själv.
En bra dag om man jämför med dom senaste.....men det hänger ju på mig själv också....den blir vad jag gör den till....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0