Mamma och katten

Fan vad jag är trött på dessa sömnlösa nätter...försöker komma upp i tid så jag ska vara trött till kvällen...och det är jag...men inte tusan går det att somna ändå! Var ner till mamma och tvättade fönster och bytte gardiner i vardagsrummet. Blev riktigt bra med lite tjockare och mörkare gardiner nu till hösten...men fast hon inte ser det så finns ju ändå känslan där. Pratade om den där katten idag igen...nu hade den tydligen pratat med henne också...sagt att den heter Jenny och frågat om den skulle ge ögondroppar...ja jag tror ju att hon inte kan skilja på dröm och verklighet...eller så är det hjärnspöken....eller så driver hon med mig och personalen. Ja hon får väl ha sin jäkla katt där då, den gör ju iaf ingen skada. Försöker få lite ordning på mitt kaosliv här hemma också...finns fan inte ork för nånting längre...hänger in kläder som ligger på stolen och i gästrummet...men av nån konstig anledning så ligger det lika mycket där igen dagen efter....handlar hem en massa bra lchf mat och har ambitioner om att leva sunt och ta kontroll över mattänket...men där ligger det i kylskåpet och ingenting händer med det heller. Det gör att jag hamnar i sockerträsket bara för att få upp blodsockret....jävla skit!! 
Lisa ringde i kväll och ville bli hemskjutsad vid halv ett...kände hur paniken närmade sig men eftersom jag har fantastiska vänner så löste det sig med att Maggan kollade i fönstret när jag gick ut till bilen och sen när jag kom tillbaka så var hon med mig i telefonen tills jag kommit innanför dörren...ett underbart liv jag lever...eller nåt.
 
Ville inte störa han, den finaste...han som brukar få vara den som hjälper mig hem de få gånger jag går ut...men jag vet att han jobbar och då måste han få jobba ifred...jag har nog stört han alltför många gånger redan.....klockan är mycket och jag kanske ska prova att sova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0