Slarvmaja

Ingen pyjamasdag idag...får allt räcka med en dag...hoppade in i duschen och fixade lite som blev efter igår...åkte iväg och handlade åt mamma...såg äntligen hur han ser ut irl...så fin...och med det gråa som fanns där också...ännu finare...tappade tamigfan talförmågan och benen blev spagetti....kände mig så dum...men sån är jag och det kan jag inte göra något åt...
Skurade rent kylskåpet hos mamma, det var välbehövligt...att vi inte har tänkt på det tidigare, men nu är det gjort iaf
 Tog med mig nyckeln till M och tänkte åka upp till henne och vattna blommorna och ta reda på posten när jag åkte hem...men då var nyckeln borta. Letade som en tok i alla fickor och i bilen men ingen nyckel...åkte ner till mamma igen och letade där, men den var borta....då sköt jag bak förarstolen i bilen och kröp ner och kollade...och där intryckt låg den...fy tusan vad nervös jag blev att ha slarvat bort hennes nyckel...skulle inte vara ett dugg konstigt så virrig som jag är.
Peter ringde och var skitförbannad på det som hade skrivits på en grupp på fb...jag blev mer ledsen...hur kan man skriva om hur Anette har dött när vi inte ens vet det...vi har ju inte fått svar på obduktionen än...men nu är det borttaget.
I morgon börjar en ny jobbperiod igen...ska bli skönt att komma hemifrån och slippa vara här på nätterna....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0