mamma 90 år

Sovit som en kratta i natt...ett litet lyckopiller som sparkat på mig stup i ett så jag vaknat....men det gör ingenting...sova kan jag göra hur mycket jag vill alla andra nätter. Vaknade halv nio av att Charlie gick upp, då visade det sig att Lovi redan smugit sig upp och var i gästrummet och lekte...lilla skruttan så gör hon hemma också...går upp och klär på sig och klarar sig själv, en lillgammal liten treåring och så underbar.
Gjorde frukost till tjejerna och hoppade in i duschen, sen var det bara att göra sig klar och åka ner till mamma och göra henne fin, åka ner till Bångbro herrgård och hämta smörgåstårtorna och duka och fixa innan alla skulle samlas. Alla mina fina tjejer var med och hjälpte till,Lisa hade gjort så fina tårtor...en till oss och en till personalen, är så glad för mina underbara ungar som är så kärleksfulla och alltid ställer upp...både för mig och för varandra. Klockan 2 var vi samlade och gick in och sjöng för mamma ...hon fick en fin ullpläd från Klippans väveri som hon ville ha och så stod vi för allt annat....vad ger man annars nån som fyller 90 år. En helt underbar dag fylld av kärlek och galenskaper som alltid när vi samlas....alla mina ungar och så Anettes son Jeppe med familj....han är precis lika knasig som alla andra och man känner den gemenskap mellan mina ungar och han som finns...så glad för det. Han har en stor plats i mitt hjärta han också och hans lilla Emil är jag helt förälskad i...en sån go och charmig liten kille. Klockan var över sex innan jag var hemma igen och är helt slut...trött men så glad och tacksam för den familj jag har...älskar er mer än ord kan säga.
Även jag har blivit uppvaktad idag...hade inte en tanke på det, men det är ju Mors dag idag och såklart kom mina underbara ungar ihåg det så jag har fått både blommor och choklad. 
Behövde inte oroa mig  för en tryckt stämmning då någon valde att inte komma....det kändes bra...jag kan förstå att man inte kan rå över sina känslor...men att sätta ord på dom och i den situationen var inte alls ok....det var inte rätt för någon så jag hoppas att han förstår hur fel det var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0