En härlig dag

Vaknade halv sex i morse och hade så jäkla ont i halsen och huvudet. Var upp och tog ett par alvedon och en ingefära shot...gick och la mig igen och lyckades somna om efter ett par timmar, men det blev en kort stund eftersom hyresvärden skulle komma och fixa ventilationen på toa. Vilken skillnad det blev efter att han varit här...nu kunde jag duscha med stängd dörr och det blev ändå ingen imma på spegeln....så skönt att kunna ha den dörren stäng igen. Han ska fixa det där andra på toan också och sätta in en ordentlig fläkt, men det får han göra den veckan jag bor i Löa...vecka 24 då Lisa och Rickard är i Kroatien och jag ska passa hus och katter.
Lina ringde och frågade om jag ville följa med till Loftet...jag hade precis somnat...skulle bara vila en liten stund och så åkte ögonen ihop...fortfarande med en jäkla huvudvärk men tog ett par alvedon till och hoppade snabbt in i duschen så kändes det bättre.
Hur gör man för att låtsas som ingenting när hjärtat slår dubbla slag och man blir alldeles varm i hela kroppen av att se någon....att vara så nära någon efter så lång tid och känna precis samma sak som jag gjorde då...det visste jag iofs men nu blev det så uppenbart...men jag tror att jag fixade det ganska bra...eller jag hoppas det iaf.
Fick sån jäkla ångest igen när jag kom hem så jag tog bilen och åkte ut en stund. Jag skulle ändå till Lådan och köpa snus. Det känns bättre när jag åker runt en stund och låter tankarna vara någon annanstans....förutom förkylningen och mattänket som är käpprätt åt helvete igen så har jag mått riktigt bra annars idag...det var bara den där stunden då saknaden kom över mig igen, men jag tog mig ytterligare ett steg idag...nu är det mer en dag i taget än en timme i taget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0