Tror på karma

Är det nåt jag är bra på så är det att sova på dagarna...nätterna är det sämre med. Eftersom jag ska jobba i natt så har jag sovit i omgångar under dagen....två nätter den här veckan och 5 nästa vecka, nu ska jag inte ta några extranätter den här jobbperioden för att bli så trött och sliten är det inte värt.
Tittade på filmen Nationens hjärta på svt play igår...den går i kväll på ettan men då jobbar jag ju...ja vad säger man...den var bra men fy vad uppretad man blir...där sitter den där äckliga Hoppe och bryter på sig som att han tror att han är kung i Ljusnarsberg. Vilken jävla vidrig människa. Men jag tror på karma och det har redan börjat visa sig så hoppas det fortsätter så.
P har tydligen petat i sig en massa tabletter så polis och ambulans fick åter igen ta en vända till huset Anette bodde i. Ja vad säger man om det...jag tänker inte må dåligt över det. Han är vuxen och måste stå för sina handlingar så sitt dåliga mående har han skapat själv. Ingenting blir bättre av att låta bli att jobba och sitta och dricka öl och sprit istället...det har bara skapat ännu mer att må dåligt av för han. Jag försökte ställa upp för han och vara en vän som som stöttade men när det bara blev obehagligt och påverkade mitt mående så var jag tvungen att ta beslutet att ta bort han ur mitt liv. Hoppas att han kan få hjälp iaf och inse hur dumt han beter sig och ta tag i sitt liv. Det bästa för han vore nog att flytta dit han har sitt jobb och ta ansvar för sig själv. Orkar fan inte med att ta hand om fler män som om dom vore små barn....jag vet att jag förtjänar bättre än så....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0