försöka koppla av

Somnade vid tio igår kväll...så tidigt vet jag inte när jag somnade sist...men efter att ha varit vaken 30 timmar så är det inte så konstigt...en orolig sömn ändå med konstiga drömmar...vaknade flera gånger under natten. Det mal i mig hela tiden att hon hade kunnat levt idag om hon inte varit så förbannat envis och gått till läkare istället för att ignorera att hon mådde så dåligt. Det var ju ändå nåt som hade kunnat botas med medicin eller operation och då hade det inte behövt bli den följd av det som det blev....andra gången som hennes envishet blir till dumhet men förra gången klarade hon sig tack vare att hon inte var ensam hemma och då fick hon en andra chans som hon inte tog tillvara på rätt sätt tyvärr.
Idag har vi varit till Lindesberg och kollat på arbetskläder men som vanligt förstår inte chefen att det är skillnad på att jobba natt mot dag så vi avvaktar till hösten och ser vad den nya kollektionen är.
Har lämnat över lyckopillret till hennes pappa och är nu själv i Löa. Nu ska jag försöka koppla av och bara vara i några dagar...känner att jag måste det om det inte ska braka ihop totalt....nerverna ligger utanpå kroppen och tårarna som bara kommer när jag minst av allt anar det...är trött på att bryta ihop hela tiden...trött på att må dåligt....trött på hela jävla livet....hoppas att lugnet i skogen och tystnaden här ska läka mig om inte helt så en bit på väg iaf. Tar en dag i taget och lever timme för timme....fortare än så behöver inte livet gå... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0