Sista lediga dagen

Sista lediga dagen...och den försvann då fort. Sov till 10 fast jag hade mobilen på väckning 9...att det ska vara så jäkla lätt att trycka på knappen och somna om....tur att jag inte jobbar dagtid för då skulle jag försova mig varje dag. Var till M och skulle hjälpa henne med att ta bort filtret på tvättmaskinen...och det gick ju sådär kan jag säga...två med tummen mitt i handen när det gäller sånt så det får hon ta hjälp av nån annan med.
Ett skönt pass på gymmet....tjugo minuter kondition och 40 minuter styrkaa...det känns alldeles lagom. Idag var jag inte själv där, det var en man som tränade styrka...oj vilka vikter han slängde med..jag hade fullt göra med att sätta dit 30 kg på benpressen...men jag fick lite tips om andra saker att träna styrka på och det är ju alltid bra.
Sen var det bara att åka hem och in i duschen och dra ner till mamma och bädda rent åt henne och lite annat som hon behövde hjälp med...tvättade en maskin när jag var där....undrar när jag får mod att gå ner i källaren här och tvätta...en snabb sväng på ica när jag åkte från mamma, hängde tvätt och pratade med M i telefonen...hon var överlycklig för att hon fått igång sin dvd...jag förstår precis hur hon kände, för man blir så jäkla glad när man fixar nåt själv och slipper stå som ett fån och be om hjälp.
Ska försöka göra nån mat också men det är svårt när man inte är hungrig...borde egentligen vara det för en mugg te en liten kvarg och två koppar kaffe är inte mycket....men det är så lätt att hamna i fel tänk när det gäller mat...märker att det blir svårare när jag tränar...känner mig jättefet och då tar allt emot...men jag blir iaf mycket gladare av träningen och jag är medveten om mattänket så det är ingen fara antar jag. 
Kan jag bara sluta tänka på annat också så kommer det att bli bra...det här året ska inte bli som förra året och det kan jag påverka själv i det mesta...inte allt men mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0