lugn natt trots larm

En ganska lugn natt på jobbet...men såklart fick vi larm från en man som hade ramlat när klockan var halv sex och dags för sista rundan...och såklart var det den som bor längst bort. När vi kom dit så hade han tagit sig upp själv och det visade sig att han hade kullrat ur sängen, som han uttryckte det....känns ju onödigt att åka sex mil när han kunde komma upp själv...men så är det och såklart ska vi åka och kolla så inte nån gör sig illa men så dags på morgonen är man så jäkla trött så varje extra mil känns som en evighet. Nåja huvudsaken att han mådde bra. Värre är det med elaka bakterier så man ser ut som en slaktare med skyddsförkläde,tossor och dubbla handskar...kan inte vara så roligt för brukaren heller när vi ser ut sådär.
Så trött som jag var i natt var det allt ett tag sen jag var...hela golvet gungade på slutet...men sen sov jag åtta timmar...förutom dom två gånger jag lyckade få kramp i benet och var tvungen att ställa mig upp...men jag somnade om lika fort igen.
I natt ska jag jobba med en kollega jag typ aldrig jobbar med då vi går om varandra, men hon tar en extra natt för kollegan som är sjuk...det blir roligt med lite omväxling.
I morgon ska jag komma ihåg att hämta lyckopillret innan jag åker hem och köra henne till dagis...med mitt minne när jag är trött så kan det bli så att jag får ta en extra tur till Storå...får väl be kollegan påminna mig.
Den där mannen som har tagit mitt hjärta han kan då förvirra mig...men det spelar ingen roll...den dagen man förstår sig på en man....den finns inte :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0