Frusen men glad

Det var en lång natt...inte ett larm och alla höll sig lugna och sov...bara tillsyns och toabesök. Somnade som en stock när jag kom hem, annars brukar jag varva ner med att titta en stund på tv eller läsa men idag gick ögonen i kors och jag sov i ett sträck till klockan var fyra.
Läste i morse i NA:s bostadsbilaga att Laxbrogårdens förvaltnings AB hade sålt till Kopparbergs fastigheter AB...är det verkligen så lätt att bilda ett AB och sälja till sig själv när man går i konkurs...jag fattar ingenting av sånt, det enda jag vet är att det är samma hyresvärd som förut så nu är det väl bara att vänta på nästa konkurs.
Känner att jag tar ett litet steg framåt varje dag i mitt måeende...förhoppningsvis går det ännu mer framåt när jag börjar med träningen igen till veckan när jag är långledig. Jag ska ta tillvara på varje dag med dom jag älskar,jag hatar bråk och backar hellre än bråkar med nån....är kanske lite för rädd ibland att jag gör nån illa eller säger nåt som kan tas illa upp...men hellre det än att jag ska ha sårat nån.
Kallt idag oxå och kallt här inne...stod i duschen säkert 20 minuter och bara drog på mer och mer varmvatten....så nu känns det ganska ok...lite mat och på med jobbkläder och göra natt nummer två...den här helgen känner jag mig inte så ensam i natten....det gör mig lycklig och glad även om det bara är i cybervärlden...<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0