Flashback till 15 år

Fick två små töser i sängen i natt...eftersom Charlie ville sova i min säng så gjorde Alicia det också...trångt men mysigt. Vaknade före 9 idag...men det var bara för att det satt två små tjejer och viskade bredvid mig....kände mig ändå någotsånär utsövd...upp och gjorde frukost sen gick tjejerna ut och åkte pulka en stund innan lunch.
Fick besök av min vän Papsy och hennes man Per från Köpenhamn...vi träffas en gång om året då dom är i Fredriksberg och åker skidor. Till sommaren ska jag se till att komma ner till Danmark några dagar...jag har haft en stark ovilja mot Danmark under många år, men jag känner att jag måste lägga det bakom mig för egentligen älskar jag Danmark och Köpenhamn i synnerhet...så mysigt att sitta på en uteservering på Ströget...Danskarna är ett så trevligt och gästvänligt folk och jag har inga problem med att förstå danska bara dom tar det lugnt.
Efter att jag sett meddelandet från F på stayfriends igår så kollade jag om han fanns på fb....och det gjorde han så jag skickad en vänförfrågan och han accepterade den på en gång....efter så många år....han den första....känns ju lite speciellt...han bor i Skövde och även om åren går och utseendet förändras så såg jag att det var han.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0