Alldeles för kallt

Natten flöt på ganska bra ändå trots feber och förkylning....lite pulsande i snö där det var dåligt skottat och halt som själva tusan på småvägarna.Värst är det från Ramsberg över Gammelbo och till Allmänningbo...risk för att möta timmerbilar också och det är inte det lättaste på dom smala vägarna, men i natt hade vi tur en timmerbil svängde av på 68:an precis när vi skulle in på vägen mot Fänsätter.
Blev stående inne hos en man i morse så länge så kollegan kom in efter och trodde att det hade hänt nåt....men han ville bara prata och var så glad och trevlig...man blir tydligen det av amfetamin...inte alltid han är så trevlig, men han är medveten om det och ber om ursäkt för sitt uppförande emellanåt....såklart vi inte bryr oss när han gapar och skriker men det är ändå obehagligt.Nåja man får ta tillvara dom bra stunderna med han och det var det jag gjorde i morse.
Sov till halv fem idag...helt slut och kände mig som en urvriden trasa...men efter alvedon, otrivin och en dusch så ska jag väl klara den här natten också. Om det inte var så jäkla kallt bara...men jag gick ut och kollade om bilen startade och det gjorde den...men det får nog inte bli nå kallare...det räcker som det är.
Jag skulle ha gjort som förra året och dragit härifrån när det var som kallast...det är i januari man ska åka det har jag förstått...men det får bli nästa projekt. Förstår att den finaste inte vill åka hem....det skulle inte jag heller vilja efter så lång tid i värme och så är det sån jäkla temperaturskillnad...men jag är glad att han kommer hem...då känner jag mig tryggare...det har varit lite si och så med det då det ringer på dörren sent...och fotspår utanför köksfönstret....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0