sov 14 timmar

Somnade som en stenad i går...och sov oavbrutet i 14 timmar...helt jäkla slut. Det kan nog bero på att jag jobbade två nätter och sen haft lilla lyckopillret efter det...blir ju inte riktigt den sömn jag är van vid för återhämtning när hon är här. Men såklart är det roligt att ha henne här också så sova får jag göra när jag är själv och jag har ju inga problem med att sova ifatt så jag får nog tillräckligt med sömn ändå.
Ibland funderar jag på om det inte vore bra att lämna fb...åtminstone för en tid...det är så mycket som får mig att må dåligt där....så lätt att det blir missförstånd när man skriver nåt...så lätt att bli ledsen och sårad...ska iaf tänka på saken.
har inte blivit mycket gjort här hemma idag men det bryr jag mig inte om....snart är jag ledig nio dagar och jag kan ta det då...idag kändes det viktigare att ta det lugnt.
Snart är det dags att åka och göra dom här sista tre nätterna den här jobbperioden...men först ska jag åka ner till mamma med hennes talböcker och medicin....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0